0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 521 тиражу

До Вашої уваги анонс 521 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Евертон – Манчестер Юнайтед, Кубок Англії, 1/2 фіналу (нейтральне поле)

Здолавши на попередньому раунді Кубка Англії Челсі, Евертон налаштовується на серйозну боротьбу і з Манчестер Юнайтедом в півфіналі. От тільки та перемога над «синіми» до цих пір так і залишається останньою для «ірисок» у всіх турнірах. Безвиграшна ж серія команди налічує 6 матчів. Інша річ – «червоні дияволи». Команда Луї ван Гала була сильнішою за суперників у 5-ти з 6-ти своїх попередніх поєдинків усіх турнірів. Чи здатен Евертон у своєму нинішньому стані зупинити Манчестер Юнайтед?

2. Борнмут – Челсі, Англія, 35 тур

Борнмуту залишається набрати ще лише кілька очок, щоб офіційно гарантувати собі збереження прописки в Прем’єр-лізі на наступний сезон. Під кінець чемпіонату «вишні» дещо збавили оберти, але запасу міцності, здобутого раніше, команді має вистачити. Що ж стосується Челсі, то «сині» взагалі позбавлені турнірної мотивації. В 5-ти попередніх турах лондонці здобули лише одну перемогу, очікуючи закінчення невдалого для них сезону. Хто з суперників буде переконливішим у Борнмуті?

3. Фулхем – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 44 тур

До свого очного протистояння Фулхем та Ноттінгем Форест підійшли знаходячись у нижній частині турнірної таблиці з однаковою кількістю очок в активі. От тільки форма, в якій нині знаходяться команди, - зовсім різна. «Дачники» знайшли свою гру, поступившись лише в одній зустрічі з 6-ти попередніх. У той же час падіння «лісівників», які набрали лише 3 очки у 8-ми попередніх турах, продовжується. Чи зуміє Фулхем здобути максимальний результат в зустрічі з опонентом, який переживає кризу?

4. Хаддерсфілд – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 44 тур

Незважаючи на нестабільні результати, Хаддерсфілду вдалося закріпитися на безпечній відстані від зони вильоту. «Тер’єри» не програють впродовж 3-х турів поспіль, хоча виграли тільки один з цих поєдинків. Наступний їх суперник – Бірмінгем. Ще не так давно «сині» всерйоз претендували на потрапляння до зони плей-офф. Але впродовж останнього місяця команда значно здала власні позиції, здобувши лише одну перемогу в 9-ти попередніх матчах Чемпіоншипа. Чи варто Бірмінгему розраховувати на очки в Хаддерсфілді?

5. Мілтон Кінс Донс – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 44 тур

Мілтон Кінс Донсу буде дуже важко зберегти прописку в Чемпіоншипі на наступний сезон. Видавши серію з 8-ми матчів без перемог, «біло-червоні» остаточно перетворилися в одного з головних аутсайдерів чемпіонату. Від рятівної 21-ї позиції їх відділяє одразу 9 очок, відіграти які буде надзвичайно складно. Значно спокійніше почуває себе Брентфорд. В 5-ти останніх турах «бджоли» втратили лише 2 очки, закріпившись в середині таблиці. Чи вдасться Мілтон Кінс Донсу перервати власну смугу невдач?

6. Мозервелл – Хартс, Шотландія, 35 тур

Солідна 5-матчева переможна серія Мозервелла перервалася в минулому турі, коли «помаранчево-бордові» на власному полі поступилися лідеру – Селтику. Тож головне завдання Мозервелла на кінець сезону – втриматися на 4-му місці, яке команда нині посідає. Дещо вищими є амбіції Хартса. Лиш тільки повернувшись до Прем’єр-ліги, «серця» одразу ж повели боротьбу за найвищі місця. Нині Хартс – третій і випереджає Мозервелл, що йде слідом, одразу на 14 пунктів. Чого очікувати від цього протистояння?

7. Партик Тисл – Данді, Шотландія, 35 тур

Партик Тисл та Данді – лідери нижнього плей-офф, причому «темно-сині» випереджають футболістів з Глазго лише за додатковими показниками. Але усе може змінитися після їх особистого протистояння. Партик Тисл знаходиться в кращій формі, зазнавши лише однієї поразки в 4-х попередніх турах. А от Данді розгубив свою колишню перевагу, вигравши лише раз у 8-ми попередніх турах. Чи втримаються «темно-сині» на вершині нижнього плей-офф після свого візиту в гості до безпосереднього конкурента?

8. Шальке – Байер, Німеччина, 31 тур

Здобувши лише одне очко в 3-х попередніх турах, Шальке продовжує залишатися поза зоною єврокубків. Щоправда, час для того, аби виправити ситуацію, у «кобальтових» ще є. Цього разу гельзенкірхенці поміряються силами з Байером, який прагне завершити чемпіонат в першій трійці та здобути пряму путівку до групового турніру Ліги чемпіонів. В активі «фармацевтів» - 5 перемог у Бундеслізі поспіль. Чи під силу Шальке пригальмувати леверкузенців?

9. Штутгарт – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 31 тур

На фініші сезону Штутгарт зовсім не вражає. «Шваби» не можуть перемогти вже впродовж 5-ти турів поспіль, здобувши у цих поєдинках усього 2 очки. Подібні невтішні результати наблизили команду на відстань усього в 2 очки від зони перехідних матчів. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Штутгарту і в зустрічі проти дортмундської Борусії. «Чорно-жовті» не програють впродовж 13-ти турів, що дозволяє їм знаходитися на 2-му місці. Чи обіграють дортмундці Штутгарт в гостях?

10. Вольфсбург – Аугсбург, Німеччина, 31 тур

Видавши відмінний сезон в Лізі чемпіонів, Вольфсбург в той же час продовжує розчаровувати у чемпіонаті Німеччини. Незвичні до виступів на 2 фронти «зелено-білі» здобули лише 2 очки в 5-ти попередніх поєдинках і ризикують взагалі залишитися без єврокубків. Що стосується Аусбурга, то завдяки 2-м виграшам поспіль «фуггерам» вдалося вибратися із зони перехідних матчів, тож вони продовжують боротьбу за збереження прописки в першій Бундеслізі. Чи повернеться Вольфсбург на шлях перемог?

11. Кельн – Дармштадт, Німеччина, 31 тур

Смуга невдач Кельна підійшла до завершення. Перемігши в минулому турі Майнц в гостях, «козли» закріпилися в середині турнірної таблиці, де й розраховують завершити нинішній сезон. Усього на 2 очки від Кельна відстає його нинішній суперник – Дармштадт. Після серії з 4-х нічиїх поспіль, 2 свої попередні матчі «лілії» виграли, також відірвавшись від зони вильоту на безпечну відстань. Хто вийде переможцем з дуелі середняків першої Бундесліги?

12. Ейбар – Депортиво, Іспанія, 35 тур

Ейбар проводить жахливий відрізок сезону. Якби не успішні виступи «зброярів» у першому колі, команда знаходилася б серед головних аутсайдерів ліги. Так же баски перебувають в середині таблиці, де, схоже, і фінішують. Не менш серйозний спад переживає і Депортиво. Останнім часом ла-корунці чергують домашні поразки з виїзними нічиїми, що аж ніяк не може подобатися прихильникам клубу. Депортиво перемагав Ейбар в кожній з 3-х попередніх особистих зустрічей. Як буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 23 квітня. 

Ми у Viber!