0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 520 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ліверпуль – Евертон, Англія, 27 тур

Ліверпуль наприкінці сезону набрав вражаючу форму і в мерсисайдському дербі спробує продовжити вдалі виступи. На користь команди Юргена Клоппа говорить господарський статус і статистика останніх очних дуелей, адже «червоні» не програють «ірискам» з 2010-ого року. Щоправда, у 6-ти із 7-ми останніх поєдинків між сусідами по Мерсисайду була зафіксована нічия. Чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

2. Атлетик Більбао – Атлетико Мадрид, Іспанія, 34 тур

Тиждень тому Атлетико вибив Барселону з Ліги чемпіонів, відсвяткувавши перемогу в чвертьфіналі, а тепер близький і до того, аби скинути каталонців з вершини турнірної таблиці Прімери. Щоправда, для початку «матрацникам» потрібно привезти максимум очок з Більбао, а це – завдання підвищеної складності. Чи вдасться команді Дієго Сімеоне подужати впертих та амбітних басків, які після вильоту з Ліги Європи цілком і повністю зосередилися на чемпіонаті?

3. Спортинг Хіхон – Севілья, Іспанія, 34 тур

Севілья, схоже, змирилась, що місце в топ-четвірці Прімери вже не завоювати, тож пробиватися до Ліги чемпіонів знову вирішила через тріумф у Лізі Європи. Принаймні, саме на такі думки наштовхують останні результати андалусуів у чемпіонаті, де їм не вдається виграти вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Чи зможе хіхонський Спортінг, який намагається відчайдушно врятуватися від вильоту, продовжити спад команди Унаї Емері?

4. Гранада – Леванте, Іспанія, 34 тур

Поєдинок, який може мати вирішальний вплив на долю команд, адже і Гранада, і Леванте – конкуренти в боротьбі за виживання. Поки що більше шансів врятуватися від вильоту мають «нарсіди», які випереджають «жабенят» на 2 очки і гратимуть вдома. Щоправда, 2 останні поєдинки проти левантійців у рідних стінах Гранада програла. Чи вдасться команді Рубіо знову перемогти на «Нуево Лос-Карменес»?

5. Дженоа – Інтер, Італія, 34 тур

Інтер усе ще розраховує на місце в топ-трійці, тож у виїзній дуелі проти Дженоа спробує взяти повноцінні 3 очки. Інакше про квиток до Ліги чемпіонів можна забути. Чи стануть «грифони», які вже втратили будь-яку турнірну мотивацію, легкою жертвою для команди Роберто Манчіні?

6. Удінезе – Фіорентина, Італія, 34 тур

Фіорентина не витримала чемпіонський темп і під кінець сезону серйозно здала. Перервати 6-матчеву безвиграшну серію «фіалкам» вдалося лише в минулому турі домашньою перемогою над Сассуоло. Тепер на флорентійців очікує вояж до Удіне. Чи вдасться команді Паулу Соузи продовжити переможну ходу в протистоянні з нестабільними фріульцями?

7. Палермо – Аталанта, Італія, 34 тур

Сицилійські жахи продовжуються. Неймовірно, але востаннє Палермо перемагало ще в січні і відтоді не може виграти в 12-ти турах поспіль – 8 поразок та 4-ри нічиї. Перервати смугу невдач «орли», які вже опустилися до зони вильоту, спробують у протистоянні з Аталантою. Та чи погодяться з цим бергамці, які збереження прописки в Серії «А» собі ще також не гарантували?

8. Хераклес – Фейеноорд, Нідерланди, 32 тур

Фейеноорд цілком міг би поборотись за чемпіонство, якби не дивний спад, що трапився з командою посеред зими. Як наслідок, роттердамці можуть претендувати хіба що на «бронзу». Та якби там не було, нині форма Фейеноорда близька до ідеальної, а безпрограшна серія команди Джованні Ван Бронкхорста в Ередвізії триває вже 8 матчів поспіль, 6-ть з яких були виграні. Чи стане міцний Хераклес черговою жертвою роттердамців?

9. Ден Хааг – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 32 тур

Ден Хааг, фактично, дограє сезон. Команді вже не загрожують ні виліт, ні боротьба за єврокубки. Щоправда, при цьому розслаблятися собі гаагці не дозволяють, викладаючись на максимум у кожному матчі. Чи вдасться амбітному АЗ Алкмаару взяти 3 очки в протистоянні з таким опонентом?

10. Камбуур – Віллем ІІ, Нідерланди, 32 тур

Камбуур, якщо ще розраховує втекти з останнього місця в Ередвізії і поборотися за збереження прописки в еліті у перехідних поєдинках, має переривати 6-матчеву безвиграшну серію. Суперник для цього нібито підходящий, адже Віллем ІІ під кінець сезону серйозно залихоманило, внаслідок чого команда зазнала 6-ти поразок поспіль. Хто вийде переможцем з дуелі аутсайдерів?

11. Генк – Брюгге, Бельгія, плеф-офф, 4 тур

Брюгге мріє про чемпіонство, але після поразки в останньому турі від Андерлехта шанси команди на титул серйозно впали. Тим більше, коли на «синьо-чорних» очікує виїзний поєдинок проти Генка, який не так давно вже засмучував команду Мішеля Прюдомма. Чи вдасться гостям підтвердити статус фаворита і помститись «магістрам» за ту невдачу?

12. Гент – Андерлехт, Бельгія, плеф-офф, 4 тур

Ліга чемпіонів відібрала у Гента надто багато сил, тож про захист чемпіонського титулу в Жюпіле-Про-Лізі «бики» можуть хіба що мріяти. Втім, насолити Андерлехту команда Хейна Ванхазебрука готова завжди. Чи вдасться Генту засмутити брюссельців, чия переможна серія триває вже 4-ри тури поспіль?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.40 вівторка, 19-ого квітня.

Ми у Viber!