0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 519 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ньюкасл – Манчестер Сіті, Англія, Прем’єр-ліга

Впевнено здолавши в минулому турі Суонсі, Ньюкасл не просто перервав свою тривалу безвиграшну серію, але й повернувся в боротьбу за збереження прописки в найвищому дивізіоні англійського футболу. Наступним суперником «сорок» стане Манчестер Сіті, який наразі знаходиться у відмінній формі. Містяни» виграли 3 матчі чемпіонату поспіль, що дозволило їм піднятися на 3-тє місце таблиці. Манчестер Сіті перемагав Ньюкасл в кожному з 12-ти попередніх матчів між командами в чемпіонаті. Чи зміниться щось цього разу?

2. Бернлі – Міддлсбро, Англія, Чемпіоншип, 43 тур

Матч лідерів Чемпіоншипа та головних претендентів на пряме підвищення в класі за підсумками сезону. Бернлі, яке минулого сезону вже виступав у Прем’єр-лізі, не програє впродовж 19-ти турів поспіль. Щоправда, останнім часом «блакитні» почали надто часто грати унічию, чим і скористалися футболісти Міддлсбро. Видавши серію з 6-ти перемог поспіль, «червоно-білі» зуміли випередити Бернлі і очолити турнірну таблицю. Чи під силу «блакитним», які відстають на 2 очки, здолати головного конкурента і повернути собі лідерство?

3. Бристоль Сіті – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 43 тур

Своє головне завдання на сезон Бристоль Сіті вже виконав. «Малинівки» закріпилися в Чемпіоншипі і боротьба за виживання їм вже не загрожує. Саме цим можна пояснити нестабільні результати команди в останніх турах. А от на Дербі Каунті очікує гаряче завершення сезону. «Барани» виграли 3 попередні матчі чемпіонату і тепер на них, швидше за все, очікує участь в плей-офф за вихід до Прем’єр-ліги. Чи продовжить Дербі Каунті свою переможну ходу в Бристолі?

4. Брентфорд – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 43 тур

Якщо ще місяць тому Брентфорд виглядав зовсім невиразно, то нині «бджоли» серйозно додали. В 4-х попередніх турах команда втратила усього 2 очки, міцно закріпившись в середині турнірної таблиці. Черговим викликом для Брентфорда стане поєдинок проти міцного Кардиффа. Валлійці з останніх сил намагаються зачепитися за зону плей-офф за вихід до Прем’єр-ліги, але, разом з тим, не можуть перемогти вже впродовж 3-х матчів поспіль. Чим завершиться це протистояння?

5. Лідс – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 43 тур

2 перемоги поспіль дещо покращили становище Лідса в таблиці, щоправда, вище середини «білі» вже навряд чи зуміють піднятися. Однією з команд, які «юнайтед» випередив за останній час, став Вулврхемптон. «Вовки» нині зовсім не вражають. В 6-ти попередніх турах вони виграли лише раз, також остаточно перетворившись на звичайного середняка, позбавленого особливих амбіцій. Наскільки успішним виявиться візит Вулверхемптона на «Елланд Роуд»?

6. Ротерхем – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 43 тур

Відчувши загрозу пониження в класі, Ротерхем видав відмінний відрізок сезону. «Мельники» не програють вже впродовж 9-ти матчів поспіль, що дозволило їм відірватися від зони вильоту на 9 очок. Усього на 2 пункти більше за Ротерхем має його нинішній суперник – Хаддерсфілд. «Тер’єри» впродовж усього нинішнього чемпіонату демонструють дуже нестабільні результати, що заважає їм претендувати на високі позиції. Чи продовжить Ротерхем свою безпрограшну серію?

7. Рединг – Халл Сіті, Англія, Чемпіоншип, 43 тур

Зрозумівши, що шансів позмагатися за щось серйозне більше немає, Рединг припинив боротьбу. «Королівські» зазнали 3-х поразок поспіль, й просто чекають завершення нинішнього сезону. Значно мотивованішими вийдуть на цю гру футболісти Халл Сіті. «Тигри» не збираються довго затримуватися в Чемпіоншипі, прагнучи одразу ж повернутися до Прем’єр-ліги. Але для цього «помаранчево-чорним» слід буде пройти непросте сито плей-офф. Чи зуміє Халл Сіті переграти «королівських»?

8. Болтон – Чарльтон, Англія, Чемпіоншип, 43 тур

Болтон уже нічого не врятує від пониження в класі. «Рисаки» посідають останнє місце, здобувши лише 2 очки в 12-ти попередніх турах. Не менш серйозні проблеми відчуває і Чарльтон, що йде передостаннім. Здобувши усього очко в 3-х останніх матчах, «еддікс» зберігають тільки теоретичні шанси врятуватися від вильоту до Ліги Один. 4 з 5-ти попередніх особистих зустрічей між цими суперниками в Чемпіоншипі завершувалися унічию. Чи визначать вони сильнішого зараз?

9. Еспаньол – Сельта, Іспанія, 34 тур

Дві поразки поспіль відкинули Еспаньол в нижню частину турнірної таблиці. Від зони вильоту «папуг» відділяє лише 7 очок, тож якщо каталонцям не вдасться найближчим часом стабілізувати власні результати, на них очікують серйозні неприємності. Значно успішніше проводить нинішній сезон Сельта. «Кельти» не програють впродовж 5-ти турів поспіль, продовжуючи змагатися за одне з місць в зоні єврокубків. Чи вдасться проблемному Еспаньолу нав’язати боротьбу команді з Віго?

10. Бетис – Лас-Пальмас, Іспанія, 34 тур

Чорна смуга Бетиса, під час якої «біло-зелені» зазнали 3-х поразок поспіль, підійшла до завершення. В 2-х попередніх турах севільці додали до свого активу 4 очки, на безпечну відстань відірвавшись від зони вильоту. Усього на 2 пункти більше за Бетис має Лас-Пальмас. От тільки «острів’яни» останнім часом виглядають значно стабільніше. Вони здобули 6 перемог у 8-ми попередніх турах, лише раз за цей час поступившись. Виграв Лас-Пальмас і кожну зі своїх 4-х останніх виїзних зустрічей. Чи здобуде команда максимальний результат ще й в Севільї?

11. Цюрих – Грассхопперс, Швейцарія, 29 тур

Цюріх проводить жахливий сезон. Команда, яка за підсумками минулого чемпіонату стала 3-ю, нині переживає серйозну кризу. Провівши кілька успішних матчів, в попередньому турі «білі» знову поступилися, і тепер від зони вильоту їх відділяє усього 5 очок. Далеко не все гаразд і у Грассхопперса. «Коники», яким поки все ще вдається утримувати 3-тє місце, здобули тільки одне очко в 4-х попередніх турах. Грассхопперс перемагав Цюрих в кожному з 3-х попередніх особистих матчів. Чи вдасться «білим» реваншуватися за ті невдачі?

12. Остенде – Зюльте-Варегем, Бельгія, плей-офф, 4 тур

Остенде виявилося зовсім не готовим на рівних протистояти лідерам бельгійського футболу. Зазнавши 4-х поразок поспіль, «червоно-жовто-зелені» скорилися на 5-те місце, опинившись поза зоною єврокубків. Впритул наблизився до Остенде і головний аутсайдер раунду плей-офф – Зюльте-Варегем, який також здебільшого поступається суперникам з першої четвірки. Тепер сьогоднішніх опонентів у таблиці розділяє усього 2 очки. Чого очікувати від поєдинку головних невдах раунду плей-офф?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.40 вівторка, 19 квітня. 

Ми у Viber!