0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 518 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лестер – Вест Хем, Англія, 34 тур

Лестер впевнено крокує до свого першого в історії чемпіонства і, схоже, вже ніхто і ніщо не зможе зупинити сенсаційну команду Клаудіо Раньєрі. В 11-ти попередніх турах «лиси» здобули 9-ть перемог, а 5-ть останніх матчів виграли «насухо». Наступний суперник – амбітний та непередбачуваний Вест Хем, який в нинішньому сезоні не знає авторитетів. Щоправда, у протистояннях з Лестером «молотобійцям» останнім часом не щастить. Принаймні, 3 останні очні дуелі проти «лис» лондонці програли. Чи вдасться підопічним Славена Біліча перервати малоприємну для себе серію на «Кінг Пауер»?

2. Борнмут – Ліверпуль, Англія, 34 тур

У четвер Ліверпуль здобув свою поки що найважливішу перемогу в сезоні. На рідному «Анфілді» мерсисайдці, програючи дортмундській Борусії 0:2 і 1:3, не здалися і здійснили вражаючий камбек – 4:3, призом за що стала путівка у півфінал Ліги Європи. Продовжити вдалу серію «червоні» налаштовані в чемпіонаті. Та чи вдасться їм привезти 3 очки з виїзної дуелі проти впертого Борнмута, який наробив уже чимало галасу?

3. Сампдорія – Мілан, Італія, 33 тур

Терпіння керівництва Мілану не безмежне. Після домашньої поразки в останньому турі від Ювентуса боси «россо-нері» відправили Сінішу Міхайловіча у відставку. До кінця сезону командою керуватиме Крістан Броккі, який в минулому виступав за Мілан. Чи вдасться Сампдорії зіпсувати його дебют?

4. Удінезе – К’єво, Італія, 33 тур

К’єво вже давно гарантувало собі збереження прописки в Серії «А», але при цьому грати не припинило. Веронці не знають гіркоти поразок уже 4-ри матчі поспіль, 3 останні з яких були виграні. На очки «літаючі віслюки» розраховують і у виїзній дуелі проти Удінезе. Втім, фріульці – не хлопчики для биття. Більше того, «зебри» не програють К’єво вже 4-ри поєдинки поспіль, вигравши 2 з них. На що поставити в цьому протистоянні?

5. Андерлехт – Брюгге, Бельгія, плей-офф, 3 тур

Андерлехт прагне повернути чемпіонський титул, але щоби мрії стали реальністю, «пурпурово-білим» потрібно перемагати вдома Брюгге. Завдання не з легких, але 3 останні очні дуелі проти «синьо-чорних» брюссельці виграли. Чи вдасться Андерлехту знову подужати лідера чемпіонської гонки?

6. Мускрон – Стандард, Бельгія, плей-офф, 3 тур

Якщо Мускрон по-справжньому хоче в Лігу Європи, у домашній зустрічі проти Стандарда має набирати повноцінні 3 очки. Втім, легше сказати, ніж зробити. Подужати льєжців Мускрону не вдається з 2014-ого року, а це 3 матчі поспіль, 2 з яких були програні. Чим усе завершиться цього разу?

7. Віллєм ІІ – Ден Хааг, Нідерланди, 31 тур

Віллєм ІІ знову занурився в кризу і ризикує знову опинитися в зоні вильоту. Щоб цього не сталося, команда з Тілбургу має перемагати вдома Ден Хааг. Нібито нічого складного, але гаагзці останнім часом серйозно додали, зазнавши лише однієї поразки в 5-ти останніх турах. Чи до снаги «трикольоровим» подужати такого суперника?

8. Ексельсіор – Херенвен, Нідерланди, 31 тур

Шанс для Ексельсіора залишити зону вильоту. Роттердамців влаштує виключно перемога, але поєдинки проти Херенвена, традиційно,  даються їм не просто. Приміром, з 5-ти очних дуелей між командами Ексельсіор програв 4-ри при лише одній перемозі. Як усе буде цього разу?

9. Мадейра – Пасуш, Португалія, 30 тур

Мадейра на спаді. Востаннє «острів’яни» перемагали ще в січні і відтоді не можуть виграти в чемпіонаті 10-ть матчів поспіль, 7 з яких були програні. Зупинити своє падіння господарі спробують у домашній дуелі проти Пасуша. Мотивуватиме Мадейру і результат матчу першого кола, коли «жовто-сині» отримали в свої ворота 6-ть м’ячів без відповіді. Чи буде помста за те фіаско?

10. Марітіму – Гімараєш, Португалія, 30 тур

Протистояння сусідів по турнірній таблиці. Марітіму – одна з найбільш безкомпромісних команд португальської Прімейри Ліги. У 29-ти турах «леви Мадейри» лише 5-ть разів зіграли внічию. Не надто великими шанси на мирову виглядають і в дуелі проти Гімараєша. Хоча б з огляду на те, що внічию суперники не грають з 2013-ого року, а це 6-ть матчів поспіль. Чи перерветься безкомпромісна серія цього разу?

11. Райо Валлєкано – Вільяреал, Іспанія, 33 тур

Райо Валлєкано – один з найулюбленіших суперників для Вільяреалу. Приміром, з 8-ми останніх матчів між командами «жовта субмарина» виграла 7 при лише одній поразці. Втім, цього разу «підводникам» легко точно не буде. «Бджоли» ведуть боротьбу за виживання, тож битимуться не на життя, а на смерть. Чи вдасться мадридцям відібрати очки у левантійців?

12. Кубань – Ростов, Росія, 24 тур

Кубань помалу оживає. В останніх 4-ох турах «козаки» набрали 5 очок і виглядають вже не так безпорадно, як ще місяць тому. Втім, справжнім екзаменом на міцність для кубанців стане домашня дуель із сенсаційним Ростовим, який продовжує боротися за чемпіонство. Чи вдасться аутсайдеру відібрати очки в одного з лідерів сезону?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 17-ого квітня.

Ми у Viber!