0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 517 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Манчестер Сіті, Англія, 34 тур

Челсі уже практично дограє нинішній сезон. Позбавлені турнірної мотивації лондонці здобули лише одну перемогу в 4-х попередніх турах, перебуваючи в компанії середняків Прем’єр-ліги. У той же час Манчестер Сіті продовжує боротьбу на 2 фронти. В Лізі чемпіонів «містяни» нещодавно пробилися до півфіналу, а в чемпіонаті Англії змагаються за одне з місць у першій четвірці. Манкуніанці виграли 3 з 4-х останніх поєдинків різних турнірів. Чи вистачить у них сил впоратися ще й з Челсі?

2. Евертон – Саутгемптон, Англія, 34 тур

Падіння Евертона триває. У 5-ти попередніх турах чемпіонату «іриски» спромоглися додати до свого активу усього 2 очки. Тож, мабуть, уже нічого не допоможе мерсисайдцям піднятися в нинішньому сезоні вище середини турнірної таблиці. А от Саутгемптон усе ще зберігає шанси втрутитися у боротьбу за путівку в єврокубки. «Святі» знаходяться в хорошому тонусі – команда виграла 3 з 4-х своїх останніх матчів. Наскільки вдалим виявиться візит підопічних Рональда Кумана до Ліверпуля?

3. Ньюкасл – Суонсі, Англія, 34 тур

Чим ближче до фінішу, тим гірші результати демонструє Ньюкасл, який наразі є одним з головних претендентів на пониження в класі. «Сороки» здобули лише одне очко в 7-ми попередніх турах і тепер вже на 6 пунктів відстають від рятівного 17-го місця. Значно переконливіше виглядає Суонсі, якому боротьба за виживання вже не загрожує. «Лебеді» програли лише один матч з 6-ти попередніх, остаточно вибравшись з низин турнірної таблиці. Чи до снаги Ньюкаслу в його нинішньому стані створити проблеми валлійцям?

4. Вест Бромвіч – Уотфорд, Англія, 34 тур

Вест Бромвіч не може відсвяткувати перемогу в Прем’єр-лізі вже більше місяця. В 3-х останніх турах «дрозди» здобули усього одне очко, підтвердивши свою нестабільність. Ще гірший вигляд нині має Уотфорд, що відстає від Вест Бромвіча на 2 пункти. «Шершні» не знають радості перемог вже впродовж 6-ти турів поспіль, хоча від неприємної перспективи боротьби за виживання вони убезпечили себе дещо раніше. Чи вдасться одному з суперників повернутися на шлях перемог?

5. Вердер – Вольфсбург, Німеччина, 30 тур

Здобувши тільки одне очко в 4-х попередніх турах, Вердер опустився в зону перехідних матчів за право виступати в першій Бундеслізі. Команда Віктора Скрипника виглядає зовсім невиразно, хоча й не припиняє боротьбу за збереження прописки в еліті. Наступним суперником бременців стане Вольфсбург. Захопившись боротьбою в Лізі чемпіонів, «вовки» перетворилися в звичайного середняка чемпіонату Німеччини. Вольфсбург перемагав Вердер в кожній з 6-ти попередніх особистих зустрічей. Чи здолають «автозаводці» знову зручного суперника?

6. Хоффенхайм – Герта, Німеччина, 30 тур

Хоффенхайм докладає усіх зусиль, щоб зберегти прописку в першій Бундеслізі. Втративши у 4-х попередніх турах усього 2 очки, «синьо-білі» не лише залишили зону вильоту, але й відірвалися від неї на відстань однієї перемоги. У той же час Герта наразі дещо пригальмувала. Берлінці здобули тільки один пункт в 2-х останніх матчах, тож тепер їхня 3-тя позиція таблиці вже не виглядає так непохитно, як раніше. Чи під силу Хоффенхайму відібрати очки в одного з лідерів?

7. Аугсбург – Штутгарт, Німеччина, 30 тур

Здолавши в минулому турі на виїзді Вердер, Аугсбург не лише перервав власну 6-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті, але й залишив зону перехідних матчів, випередивши в таблиці саме бременців. Щоправда, для того, щоб врятуватися від вильоту, «фуггерам» потрібно перемагати частіше, ніж раз в кілька місяців. Аж ніяк не може почувати себе спокійно поки і Штутгарт. «Шваби» не перемагають 4 матчі поспіль, випереджаючи Аугсбург усього на 3 очки. Чим завершиться це протистояння?

8. Дармштадт – Інгольштадт, Німеччина, 30 тур

Серію з 4-х нічиїх поспіль Дармштадт завершив гостьовою перемогою над Гамбургом. Однак більшість конкурентів «лілій» у боротьбі за збереження прописки в першій Бундеслізі в останньому турі також зіграли успішно. Черговим випробуванням для Дармштадта стане поєдинок проти Інгольштадта, з яким ще минулого сезону «лілії» виступали у другій Бундеслізі. Зараз же «чорні» впевнено почуваються в середині таблиці найвищого німецького дивізіону. Чи подарують вони очки Дармштадту, перемога якому значно потрібніша?

9. Інтер – Наполі, Італія, 33 тур

Втративши чимало очок в останніх турах, Інтер погіршив власні шанси в боротьбі за місце в зоні Ліги чемпіонів. Поки «чорно-сині» йдуть лише 4-ми, відстаючи від Роми, що знаходиться сходинкою вище, одразу на 6 очок. Цього разу суперником міланців буде Наполі, який виступає значно стабільніше і тому веде боротьбу за чемпіонство. «Партенопеї» виграли 4 з 5-ти останніх поєдинків, але наздогнати Ювентус їм все одно буде дуже складно. Чи вдасться Інтеру остаточно перекреслити чемпіонські амбіції неаполітанців?

10. Карпі – Дженоа, Італія, 33 тур

Карпі недовго тішив власних прихильників успішними результатами. Програвши 2 свої попередні матчі, «біло-червоні» знову опинилися на межі потрапляння в зону вильоту. Щоб не потрапити до числа головних аутсайдерів, Карпі потрібно перемагати непоступливий клуб Дженоа. От тільки «грифони» нині знаходяться на підйомі. Вони виграли 4 з 5-ти своїх попередніх матчів, міцно закріпившись в середині таблиці. Чи під силу Карпі перервати власну смугу невдач у грі з таким опонентом?

11. Ейбар – Реал Сосьєдад, Іспанія, 33 тур

Наскільки переконливо Ейбар виступав у першому колі, настільки ж жалюгідно команда виглядає зараз. «Зброярі» не можуть перемогти вже 8 турів поспіль, здобувши в цих поєдинках лише 2 очки. За останній час Ейбар обійшло чимало клубів, серед яких – і Реал Сосьєдад. В активі «біло-блакитних» - 2 перемоги поспіль, в тому числі, і над лідером турнірних перегонів – Барселоною. Чи зуміють «зброярі» зупинити власне падіння, здолавши Реал Сосьєдад?

12. Бастія – Сент-Етьєн, Франція, 34 тур

Бастія втратила будь-яку турнірну мотивацію в нинішньому сезоні. Корсиканці знаходяться в середині таблиці і, швидше за все, саме там і завершать чемпіонат. Саме цим можна пояснити невиразні результати Бастії в останніх матчах – всього одна перемога в 6-ти поєдинках. А от Сент-Етьєну є що доводити. Амбітна команда навіть не зважаючи на 3 виграші поспіль продовжує знаходитися за межами зони єврокубків. Чи продовжать «зелені» свою переможну ходу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 16 квітня. 

Ми у Viber!