0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 516 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – ПСЖ, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Перед першим матчем у Парижі фахівці відводили ПСЖ роль фаворита пари, але гра внесла свої корективи. Манчестер Сіті зумів використати свої моменти, зігравши в результативну нічию – 2:2. Тепер ситуація абсолютно дзеркальна і саме «містянам» пророкують вихід у півфінал Ліги чемпіонів, що з цією командою може статися вперше в історії. Манкуніанців влаштує будь-яка перемога, або ж навіть мирові 0:0, або 1:1, та чи погодяться з цим амбітні парижани?

2. Атлетико Мадрид – Барселона, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Барселона під тиском. У Прімері каталонці не можуть перемогти вже 3 матчі поспіль, 2 останні з яких були програні. Тепер чемпіонство команди Луїса Енріке під великим питанням. Реабілітувати «блаугранас» може вихід у півфінал Ліги чемпіонів, але зробити це буде дуже не просто. У першій зустрічі на «Камп Ноу» Атлетико продемонстрував надзвичайно змістовний футбол і якби не видалення Фернандо Торреса, Барселона ризикувала би залишитись ні з чим. Втім, перемога 2:1 перетворює каталонців на абсолютних фаворитів протистояння, але з іншої сторони «матрацників» влаштує і мінімальна «вікторія». От тільки чи вдасться її здобути підопічним Дієго Сімеоне?

3. Бенфіка – Баварія, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі в Мюнхені Баварія швидко відкрила рахунок і, здавалося, проблем з виходом в півфінал у команди Хосепа Гвардіоли не виникне. Втім, Бенфіка оговталась і створила кілька прекрасних нагод, щоб вирівняти становище, проте не пощастило – поразка 0:1. Надолужити згаяне лісабонці спробують в рідних стінах, але що скажуть на це мюнхенці, які мріють про Кубок Ліги чемпіонів?

4. Шахтар – Брага, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Шахтар, схоже, головну ставку на сезон зробив на Лігу Європи. Принаймні, після нічиєї зі Сталлю шансів на чемпіонство в українській Прем’єр-Лізі у «гірників» не багато. А ось путівка у півфінал євротурніру майже в кишені. У першій зустрічі в Португалії донеччани переважали Брагу за всіма компонентами, здобувши цілком заслужену перемогу – 2:1. На що очікувати від команди Мірчі Луческу в матчі-відповіді?

5. Ліверпуль – Борусія Дортмунд, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Друга серія «ель-клоппіко». У першому матчі в Дортмунді Борусія володіла відчутною перевагою, але все завершилося внічию – 1:1. Тепер сильнішого суперники визначать на «Етіхад». Ліверпуль, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі. Більше того, мерсисайдців влаштує навіть нульова нічия. Втім, дортмундці мають настільки потужний атакуючий потенціал, що забити можуть в будь-який момент. І «червоним» на це потрібно зважати. Чи буде Юрген Клопп задоволений після фінального свистка?

6. Спарта Прага – Вільяреал, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Вільяреал – прихований фаворит Ліги Європи. Принаймні, своєю грою та результатами «жовта субмарина» залишає виключно приємні враження. У Прімері левантійці, фактично, вже завоювали місце в топ-четвірці, а тепер близькі і до виходу у півфінал євротурніру. Втім, у Празі так не думають. Спарта після поразки в першому матчі – 1:2, сповнена рішучості взяти реванш і створити міні-сенсацію. Та чи до снаги пражанам потопити іспанську «підлодку»?

7. Вест Хем – Манчестер Юнайтед, Кубок Англії, 1/4 фіналу, перегравання

Вест Хем зразка нинішнього сезону авторитетів не знає. «Молотобійці» можуть покласти на лопатки будь-кого і будь-де. І в цьому пересвідчилися майже всі гранди англійського футболу. Тепер на черзі Манчестер Юнайтед, гра якого поки що залишає більше запитань, ніж відповідей. У першому матчі на «Олд Траффорд» манкуніанці заледве врятувалися від поразки – 1:1.  Чи вдасться її уникнути на «Боллейн Граунд»?

8. Крістал Пелас – Евертон, Англія, 27 тур

Крістал Пелас не знав радості перемог 14-ть турів поспіль, але минулої суботи нарешті перервав безвиграшну серію, подужавши вдома Норвіч – 1:0. Наступний суперник «орлів» – міцний та непоступливий Евертон, який особливою стабільністю у Прем’єр-Лізі також не вирізняється. А ось у Кубку Англії і лондонці, і мерсисайдці вже дісталися стадії півфіналу і за сприятливих обставин можуть зустрітися у фіналі. Та спершу суперникам доведеться схрестити шпаги в матчі чемпіонату. Чим завершиться битва на «Селхерст Парк»?

9. Сьон – Санкт-Галлен, Швейцарія, 20 тур

Сьон не проти замахнутися на місце в зоні єврокубків. Принаймні, після 2-ох перемог поспіль «червоно-білі» надзвичайно близькі зустріти наступний сезон у Лізі Європи. Ще вищими їхні шанси стануть у випадку «вікторії» в протистоянні із Санкт-Галленом. І такий сценарій виглядає достатньо ймовірним, адже цьому супернику Сьон не програє вже 4-ри очні дуель поспіль, 3 з яких були виграні. Як усе завершиться цього разу?

10. Мордовія – Амкар, Росія, 24 тур

Чи не останній шанс для Мордовії врятуватися від вильоту. Якщо господарі справді хочуть уникнути пониження в класі, в домашній зустрічі проти Амкара мають неодмінно брати 3 очки. Втім, легше сказати, ніж зробити. Хоча б з огляду на те, що в 16-ти попередніх турах Мордовія спромоглася здобути лише одну перемогу і було це ще в листопаді минулого року. Чи вдасться команді із Сараньска відсвяткувати першу «вікторія» в РПЛ у нинішньому році?

11. Леванте – Еспаньол, Іспанія, 33 тур

Леванте після невдачі в останній зустрічі проти Бетіса міцно засіло на останньому місці в турнірній таблиці, але шанси на виживання «жабенята» ще не втратили.  Швидше, навпаки. Команда Рубі сповнена сил та бажання видати серію з кількох перемог поспіль і вирватися із зони вильоту. І перший суперник на цьому шляху – Еспаньол, який вже втратив будь-яку турнірну мотивацію. Чи по зубам левантійцям такий опонент?

12. Ліон – Ніцца, Франція, 34 тур

Битва за путівку в Лігу чемпіонів. Переможець відкриє собі шлях до головного євротурніру і зараз це – головна мета команд на сезон. Ліон, який гратиме вдома, фаворит зустрічі, але 2 останні матчі проти Ніцци «ткачі» програли. Чи вдасться «орлам» знову покласти «дітей» на лопатки і тим самим вийти на чисте 2-ге місце в турнірній таблиці чемпіонату Франції?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 12-ого квітня.

Ми у Viber!