0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 515 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Дніпро, Україна, 21 тур

В українському футболі для Дніпра, мабуть, немає більш незручного суперника, ніж Зоря. Луганчани перемагали «синьо-біло-блакитних» в 5-ти попередніх матчах між командами, причому в першому колі нинішнього чемпіонату підопічні Юрія Вернидуба були сильнішими в гостях з рахунком 3:0. Наразі нинішні суперники – головні претенденти на бронзові нагороди Прем’єр-ліги, а Зоря випереджає дніпропетровців на 4 очки. Чи вдасться команді Мирона Маркевича перервати смугу невдач в матчах з «чорно-білими»?

2. Карпати – Олександрія, Україна, 21 тур

Карпати жахливо виглядають у весняній частині сезону. В 5-ти попередніх турах «леви» додали до свого активу всього одне очко, програвши в тому числі і 3 свої попередні поєдинки. Інша річ – Олександрія, яка знаходиться у відмінній формі. Навесні нинішнього року «олені» програвали лише київському Динамо, але вже встигли помститися «біло-синім» за ту поразку, вибивши їх з розіграшу Кубка України. Чи під силу Карпатам повернутися на шлях перемог?

3. Сандерленд – Лестер, Англія, 33 тур

За останній час Сандерленд перетворився на найбільш миролюбну команду англійської Прем’єр-ліги. «Чорні коти» звели унічию кожен з 4-х своїх попередніх матчів чемпіонату, але вибратися з зони вильоту це команді поки не дозволяє. Черговим серйозним випробуванням для Сандерленда стане поєдинок проти лідера турнірних перегонів – Лестера. «Лиси» виграли кожен з 4-х попередніх поєдинків з однаковим рахунком 1:0. Чи продовжать підопічні Клаудіо Раньєрі свою переможну ходу?

4. Тоттенхем – Манчестер Юнайтед, Англія, 33 тур

Футболісти Тоттенхема усе ще продовжують вірити, що їм вдасться наздогнати Лестер та стати чемпіонами Англії. «Шпори» не програють впродовж 4-х турів поспіль і відстають від лідера на 7 очок. Цього разу лондонцям протистоятиме Манчестер Юнайтед. Манкуніанці виграли 2 свої попередні матчі і продовжують змагатися за місце в Лізі чемпіонів зі своїми земляками з Манчестер Сіті. Чим завершиться протистояння 2-х надзвичайно мотивованих суперників?

5. Ліверпуль – Сток Сіті, Англія, 33 тур

Ліверпуль продовжує демонструвати дуже нестальні результати. В 2-х попередніх турах Прем’єр-ліги «червоні» додали до свого активу всього одне очко. Усього ж команді Юргена Клоппа не вдається виграли впродовж 4-х матчах усіх турнірів. Однією з команд, якій вдалося обійти месисайдців за останній час став Сток Сіті. «Гончари» програли лише одну гру з 7-ми попередніх і нині випереджають Ліверпуль на 2 очки. Чи зуміють «червоні» виграти і знову обійти свого суперника в таблиці?

6. Шальке-04 – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 29 тур

Вже тривалий час чергуючи перемоги з поразками, Шальке-04 ніяк не може закріпитися в зоні єврокубків. А нещодавню розгромну гостьову поразку від Інгольштадта сміливо можна називати одним з найпровальніших матчів «кобальтових» у нинішньому сезоні. У той же час дортмундська Борусія знаходиться на підйомі. «Чорно-жовті» не програють впродовж 17-ти матчів усіх турнірів, а в Бундеслізі не відпускають Баварію в чемпіонській гонці. Який результат подарує нам чергове рурське дербі?

7. Кельн – Байер, Німеччина, 29 тур

Кельну ніяк не вдається знайти свою гру. «Козли» здобули лише одну перемогу в 7-ми попередніх матчах і ні на що серйозне в нинішньому чемпіонаті претендувати вже не можуть. Особливо ж невдало команда грає на власному полі, де поступилася у 3-х попередніх своїх поєдинках. У той же час Байер видав серію з 3-х перемог поспіль і всерйоз розраховує потрапити до зони Ліги чемпіонів, хоча нині й знаходиться за її межами. Чи здолають «фармацевти» проблемний Кельн в гостях?

8. Валенсія – Севілья, Іспанія, 32 тур

Валенсія проводить жахливий сезон. «Кажани» зазнали 4-х поразок в Прімері поспіль, після чого наблизилися на відстань усього в 6 очок від зони вильоту. Не надто допомогло левантійцям і звільнення головного тренера Гарі Невілла, адже й без нього команда продовжує програвати. Пригальмувала наразі і Севілья. 2 поразки «норвіонців» поспіль призвели до того, що підопічні Унаї Емері опинилися поза зоною єврокубків. Чи вдасться Валенсії зупинити власне падіння?

9. Палермо – Лаціо, Італія, 32 тур

Видавши серію з 10-ти матчів без перемог, Палермо потрапив до зони вильоту, вибратися з якої тепер буде дуже складно. Перервати смугу власних невдач «рожево-чорні» спробують у протистоянні з Лаціо. «Орли» також не вражають. На їх рахунку – лише одна перемога в 6-ти попередніх поєдинках Серії «А», а в минулому турі «біло-блакитні» розгромно програли в римському дербі Ромі. Мотивація у цій грі значно вищою буде у Палермо, якому потрібно рятуватися від пониження в класі. Чи допоможе це «рожево-чорним»?

10. Лілль – Монако, Франція, 33 тур

Футболісти Лілля зробили належні висновки з попередніх невдач. Команда виграла кожен зі своїх 4-х останніх матчів і за сприятливих умов може втрутитися навіть у боротьбу за розподіл місць у зоні єврокубків. Що ж стосується Монако, то «червоно-білі» навпаки – різко здали. Домашня поразка в попередньому турі від Бордо коштувала монегаскам 2-ї сходинки турнірної таблиці. Чи вдасться Монако пригальмувати Лілль, який набрав дуже хороших обертів?

11. Твенте – Фейеноорд, Нідерланди, 30 тур

Дуже невдало розпочавши нинішній сезон, з часом Твенте вдалося знайти свою гру. В 9-ти попередніх турах «тюккерс» зазнали лише однієї поразки, перетворившись з аутсайдера на міцного середняка Ередивізі. Не менш переконливо наразі виглядає і Фейеноорд. Роттердамці виграли 5 своїх попередніх матчів чемпіонату, що дозволило їм міцно закріпитися на 3-му місці турнірної таблиці. В першому колі Фейеноорд познущався над Твенте, розгромивши його з рахунком 5:0. Чи візьмуть «тюккерс» реванш?

12. Зюльте-Варегем – Андерлехт, Бельгія, плей-офф, 2 тур

Плей-офф чемпіонату Бельгії Зюльте-Варегем розпочав на останньому, 6-му місці турнірної таблиці. Але у команди ще є шанси піднятися на кілька сходинок догори та здобути путівку в єврокубки. Наступним суперником фландрійців стане Андерлехт, який поки йде лише 3-ім. Від лідера турнірних перегонів – Брюгге – «пупурово-білі» відстають на 4 очки, тож до Варегема брюссельці вирушають лише за перемогою. Чи зуміє Андерлехт і цього разу здобути максимальний результат?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 10 квітня. 

Ми у Viber!