0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 514 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вест Хем – Арсенал, Англія, 33 тур

Надзвичайно інтригуюча дуель, де перемога потрібна обом командам. «Молотобійці» все ще розраховують вклинитись у топ-четвірку, тож битимуться не на життя, а на смерть. Те ж саме стосується і «канонірів», які ще не сказали свого останнього слова в боротьбі за чемпіонство. Нині в активі команди Арсена Венгера 2 перемоги поспіль, але будь-яка втрата очок на «Боллейн Граунд» може стати для гостей фатальною. У матчі першого кола Вест Хем несподівано переміг Арсенал на його полі – 2:0. Чи вдасться «канонірам» взяти реванш уже в лігві суперника?

2. Суонсі – Челсі, Англія, 33 тур

Суонсі у випадку перемоги в домашній зустрічі проти Челсі набере 40 очок, які за неписаними канонами АПЛ гарантують збереження прописки в еліті. Втім, подужати «аристократів» – завдання не з легких. Хоча б з огляду на те, що гіркоти поразок лондонці не знають вже 15-ть турів поспіль. Чи вдасться «лебедям» перервати безпрограшну серію команди Гуса Хіддінка?

3. Уотфорд – Евертон, Англія, 33 тур

Уотфорд залихоманило. В чемпіонаті «шершні» не можуть виграти вже 5-ть матчів поспіль, 4-ри останні з яких були програні. Домашня зустріч проти Евертона – шанс перервати смугу невдач. От тільки статистика очних дуелей говорить виключно на користь «ірисок», які востаннє програвали Уотфорду ще 29-ть років тому. Відтоді команди зіграли 10-ть матчів, 9-ть з яких виграли мерсисайдці і ще одна зустріч завершилась миром. Як усе буде цього разу?

4. Астон Вілла – Борнмут, Англія, 33 тур

Астон Вілла прощається з АПЛ. Якщо бірмінгемці не виграють в домашній зустрічі проти Борнмута, виліт у Чемпіоншип буде оформлений офіційно. І такий сценарій виглядає цілком реальним, адже «віллани» в нинішньому сезоні встановлюють один клубний антирекорд за іншим. Зараз у пасиві Вілли вже 22! поразки, а такого з командою не траплялося ще ніколи. Чи станеться 23-тя після побачення з «вишнями»?

5. Вольфсбург – Майнц, Німеччина, 29 тур

Майнц став одним з головних відкриттів другого кола німецької БундесЛіги. «Карнавальники», яких мало хто сприймав всерйоз, перетворилися на реального претендента на місце в топ-четвірці, від якої відстають зараз лише на 1 пункт. А ось Вольфсбург, схоже, головну ставку робить на Лігу чемпіонів. Посеред тижня «вовки» сенсаційно переграли вдома мадридський Реал у першому чвертьфінальному матчі, зробивши вагому заявку на вихід у півфінал турніру. Чи скористається Майнц фізичною та психологічною втомою суперника після побачення з «вершковими»?

6. Інгольштадт – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 29 тур

Інгольштадт – одна з небагатьох команди БундесЛіги, яка в нинішньому сезоні зуміла встояти в Менхенгладбасі, зігравши в нульову нічию. Тепер «чорні» гратимуть вдома і спробують ще раз приборкати «жеребців». Тим більше, що Борусія відчуває перманентні проблеми на виїзді. Чи вдасться їх вирішити в протистоянні з дебютантом еліти німецького футболу?

7. Вердер – Аугсбург, Німеччина, 29 тур

Битва за виживання! Перемога, наче кисень, потрібна кожній зі сторін. Хто її здобуде, зможе хоча б трохи відірватися від зони вильоту. Господарський статус говорить на користь Вердера. Більше того, бременці перемагали Аугсбург в 2-ох останніх матчах. Чи вдасться «музикам» Віктора Скрипника втретє поспіль подужати «фюггерів»?

8. Айнтрахт Франкфурт – Хоффенхайм, Німеччина, 29 тур

Ще одна дуель команд, які борються за виживання. Поки що більше шансів врятуватися від вильоту у Хоффенхайма. В 5-ти попередніх турах «селяни» набрали 10 очок і нарешті залишили зону вильоту. Втім, у випадку невдачі у Франкфурті можуть знову туди повернутися. Чи скористається Айнтрахт перевагою власного поля у протистоянні з прямим конкурентом за місце під сонцем БундесЛіги?

9. Реймс – Нант, Франція, 33 тур

Реймс бавиться з вогнем. У 7-ми останніх турах «червоно-білі» примудрились зазнати 5-ти поразок, опинившись у безпосередній близькості від зони вильоту. Ще одна невдача і загроза попрощатися з елітою французького футболу стане цілком реальною. Чи вдасться Нанту продовжити кризу Реймса?

10. Тулуза – Бастія, Франція, 33 тур

Тулуза, схоже, припинила клеїти дурня і таки вирішила врятуватися від вильоту. Нині в активі «тефес» – 2 домашні перемоги поспіль. Якщо станеться 3-тя, «фіолетово-білі» опиняться на відстані 1 очка від рятівної позиції. І відсутність турнірної мотивації у Бастії, яка вже гарантувала собі збереження прописки в еліті, може стати для господарів додатковим фактором переваги. Чи скористається ним Тулуза?

11. Еспаньол – Атлетико Мадрид, Іспанія, 32 тур

Після поразки Барселони в «ель-классіко» Атлетико знову мріє про чемпіонство. Втім, щоби мрії стали реальністю, «матрацникам» потрібно не оступатися самим, а з цим можуть виникнути проблеми вже в найближчій зустрічі проти Еспаньола. І причина тому – магія «Корнелья Ель Прат», де з 7-ми останніх матчів мадридці виграли лише один. Чи вдасться «папугам» знову відібрати очки у команди Дієго Сімеоне?

12. Мілан – Ювентус, Італія, 32 тур

Ювентус впевнено мчить до свого чергового чемпіонства і, схоже, зупинити «стару синьйору» вже нікому не вдасться. Востаннє в Серії «А» туринці програвали ще в жовтні минулого року і відтоді не знають гіркоти поразок у 21-ому турі поспіль – 20-ть! перемог і лише одна нічия. На користь гостей говорить і статистика очних дуелей, адже Ювентус незмінно перемагав Мілан у 7-ми останніх матчах. Чи до снаги «червоно-чорним» переламати цю тенденцію?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.45 суботи, 8-ого квітня.

Ми у Viber!