0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 513 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. ПСЖ – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

Манчестер Сіті вперше в історії вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів, а тепер зовсім не проти дістатися і стадії півфіналу. Втім, у ПСЖ – плани аналогічні і саме парижан фахівці називають фаворитами дуелі. Перший матч буде зіграно в Парижі і команда Лорана Блана спробує скористатись перевагою власного поля, де, традиційно, грає з особливим завзяттям. Однак, «містян» виїзний статус мало лякає. Тим більше, що нині манкуніанці помаду набирають свою кращу форму і можуть знову розраховувати на Кевіна Де Брюйне, який повністю відновився після травми. Чи стане бельгійський вундеркінд запорукою успіху клубу з Манчестера, чи все ж Ібрагоімовіч та компанія візьмуть своє?

2. Вольфсбург – Реал Мадрид, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

Вихід Вольфсбурга у чвертьфінал Ліги чемпіонів уже став неабиякою несподіванкою, але на цьому шлях «вовків», ймовірно, буде завершено. Втім, без бою команда Дітера Хеккінга точно не здасться і в рідних стінах спробує створити Реалу великі проблеми. От тільки «вершкові», натхненні перемогою в «ель-классіко», зупинятися не збираються і прагнуть закрити всі питання щодо переможця дуелі вже в першому матчі. Чи все ж у Вольфсбурга знайдуться контраргументи?

3. Брага – Шахтар, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Побачення старих знайомих. 6-ть років тому шляхи Браги та Шахтаря перетиналися на груповому етапі Ліги чемпіонів. Тоді «гірники» жодних проблем з португальцями не мали, вигравши обидва матчі із загальним рахунком 5:0. Фаворитами донеччани будуть і цього разу, але чи вдасться команді Мірчі Луческу підтвердити цей статус уже в першій зустрічі?

4. Борусія Дортмунд – Ліверпуль, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Дуель, гідна фіналу. Дортмундська Борусія – фаворит протистояння, але у Ліверпуля є свої козирі. І головний з них – Юрген Клопп, який знає чи не всі секрети німецької команди. На євроарені суперники зустрічалися двічі. Це було в Лізі чемпіонів у сезоні 2001/02 років, коли команди потрапили в одну групу. В Німеччині поєдинок завершився нульовим миром, а ось в Англії мерсисайдці відсвяткували перемогу – 2:0. На що очікувати від команд цього разу?

5. Атлетик Більбао – Севілья, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Атлетику щастить на іспанські команди. На попередній стадії Ліги Європи баски зустрічалися з Валенсією і не без проблем, але подужали «кажанів». Цього разу «левам» протистоятиме куди більш стабільна та небезпечна Севілья, яка виграла два попередні розіграші турніру. У 4-ох останніх очних дуелях між командами в Прімері незмінно перемагала та, яка грала вдома. Чи продовжиться тенденція і на євроарені?

6. Дербі Каунті – Халл Сіті, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Під кінець сезону «барани» з Дербі нарешті взялися за голову, згадавши, що мають усе необхідне, аби виграти путівку в Прем’єр-Лігу. І хоч прямий квиток до еліти команді вже не світить, але зачепитися за місце в плей-офф – цілком реальне завдання. А ось Халл, навпаки, останнім часом залихоманило, свідчення чому 5-ть турів без перемог. І лише тиждень  тому «тигри» нарешті перервали безвиграшну серію, розгромивши вдома Брістоль Сіті – 4:0. Чи буде продовження в протистоянні з Дербі?

7. Бірмінгем – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Бірмінгем, фактично, втратив будь-яку турнірну мотивацію. «Синім» уже не загрожує як виліт, так і боротьба за підвищення в класі. І це відображається на результатах. У 6-ти попередніх турах Бірмінгем здобув лише одну перемогу, а ось поразок було одразу 3. Цілком ймовірно, що станеться і 4-та, адже Брайтон продовжує претендувати на пряму путівку до  Прем’єр-Ліги, тож гратиме з особливим бажанням. На користь гостей говорить і статистика очних дуелей – з 5-ти останніх матчів проти Бірмінгема «чайки» виграли 4-ри при лише одній поразці. На що поставити в цьому протистоянні?

8. Лідс – КПР, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Лідс зразка нинішнього сезону важко назвати еталоном стабільності. Ще не так давно «білі» були на коні, маючи в активі 3 перемоги поспіль, але далі знову трапився спад і 2 поразки. Тепер господарі «Елланд Роунд» гратимуть проти КПР, який останнім часом також виглядає не кращим чином. Утім, в 3-ох попередніх дуелях проти Лідса «обручі» йшли з поля непереможними – 2 перемоги та нічия. Чи вдасться Лідсу переграти впертих лондонців цього разу?

9. Мілтон Кінс Донс – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Мілтон Кінс Донс продовжує прозябати в зоні вильоту, але шанси на порятунок ще не втрачено. Домашній поєдинок проти вже немотивованого Вулверхемптона – хороша можливість підтягнутися до рятівної позиції, але «вовки» – горішок достатньо міцний і… компромісний. Принаймні, в 3 останні матчі Чемпіоншипу Вулверхемптон завершив миром. Чи буде 4-та нічия поспіль?

10. Брістоль Сіті – Ротерхем, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Битва за виживання. Обидві команди знаходяться поза зоною вильоту, але поки що собі нічого не гарантували. Господарський статус говорить на користь Брістоль Сіті, але 3 останні зустрічі проти Ротерхема «малиновки» програли. Чи вдасться «мельникам» здобути 4-ту поспіль перемогу в протистояннях із Брістоль Сіті?

11. Редінг – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Ще одне протистояння, позбавлене будь-якої турнірної інтриги. І Редінг, і Ноттінгем Форест уже гарантували собі збереження прописки, а ось поборотися за щось більше їм уже не вдасться – надто багато було втрачено раніше. Востаннє «роялз» перемагали «лісників» ще в 2013-ому році. Відтоді Редінг не може подужати Ноттінгем 4-ри матчі поспіль, 3 останні з яких були програні з різницею, щонайменше, в 2 м’ячі. Чи вдасться господарям перервати цю малоприємну для себе тенденцію?

12. Інвернесс – Хартс, Шотландія, 21 тур

Поєдинки проти Інвернесса, традиційно, даються Хартсу не просто. Приміром, лише місяць тому «серцям» вдалося перервати 7-матчеву безвиграшну серію в протистояннях із цим опонентом. Не легко, вочевидь, гостям буде і цього разу, адже Інвернесс веде боротьбу за виживання і буде надзвичайно мотивованим. Втім, Хартс, схоже, вже навчився справлятися з будяками і спробує зробити  це знову. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 5-ого квітня.

Ми у Viber!