0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 512 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лаціо – Рома, Італія, 31 тур

Після відмінного минулого сезону, нині Лаціо перетворився в звичайного середняка Серії «А» без особливих турнірних завдань. «Орли» виграли лише один матч чемпіонату з 5-ти попередніх, що свідчить про проблеми у стані «біло-блакитних». У той же час Рома вже кілька сезонів поспіль демонструє стабільно високі результати. Безпрограшна серія «вовків» становить нині 9 матчів, у яких «жовто-червоні», що знаходяться в першій трійці, втратили усього 2 очки. Чим завершиться чергове римське дербі?

2. Аталанта – Мілан, Італія, 31 тур

Опинившись перед загрозою вильоту, Аталанта зупинила власне падіння. В минулому турі бергамці обіграли на власному полі Болонью, перервавши таким чином власну 14-матчеву безвиграшну серію. На черзі у «чорно-синіх» - протистояння з Міланом, який дещо пригальмував за останній час. В 3-х попередніх турах підопічні Синіші Міхайловіча додали до свого активу всього 2 очки, знову віддалившись від зони єврокубків. Чи повернеться Мілан на шлях перемог у Бергамо?

3. Борусія (Менхенгладбах) – Герта, Німеччина, 28 тур

Уже тривалий час менхенгладбахська Борусія чергує домашні перемоги з виїзними поразками. «Жеребці» дуже хочуть завершити чемпіонат в зоні Ліги чемпіонів, але поки знаходяться за її межами. Значно стабільніше та злагодженіше виступає Герта. Берлінці виграли 4 з 5-ти своїх попередніх матчів Бундесліги, впевнено посідаючи 3-тє місце. Менхенгладбахська Борусія перемагала Герту в кожній з 4-х попередніх особистих зустрічей між командами. Чи здобудуть максимальний результат «жеребці» і цього разу?

4. Хоффенхайм – Кельн, Німеччина, 28 тур

Якщо ще місяць тому Хоофенхайм небезпідставно називали одним з головних претендентів на пониження в класі, то нині «синьо-білі» вже не виглядають настільки безнадійно. Команда виграла 3 з 4-х своїх останніх матчів, піднявшись в зону перехідних ігор. Зупинити впевнену ходу Хоффенхайма спробує Кельн. Щоправда, наразі «козли» зовсім не вражають, вкрай рідко тішачи власних прихильників перемогами. Чи впораються «синьо-білі» з суперником, який знаходиться не в найкращій формі?

5. Бастія – Марсель, Франція, 32 тур

Бастія не перемагає впродовж 4-х матчів Ліги 1 поспіль, 3 з цих поєдинків звівши унічию та ще один – програвши. Але навіть подібні результати дозволили корсиканцям випередити в середині турнірної таблиці Марсель. Річ у тім, що «провансальці» виступають аж ніяк не краще. Підопічні Мічела 7 матчів поспіль не знають радості перемог, а в попередньому турі розгромно поступилися на власному полі Ренну. Чого очікувати від протистояння двох середняків Ліги 1?

6. Лор’ян – Ліон, Франція, 32 тур

Здобувши тільки 2 очки в 3-х останніх турах, Лор’ян потрапив до великої групи команд, які вже ні на що особливо не претендують, дограючи нинішній сезон. А от Ліон, схоже, до самого фінішу вестиме боротьбу за місця в єврокубках. Втративши лише 2 очки в 4-х попередніх турах, «ткачі» всерйоз націлилися на одну з путівок в Лігу чемпіонів від Франції. Щоправда, поки Ліон програє конкуренцію Ніцці. Тож збавляти оберти «левам» не бажано. Чи вдасться не надто мотивованому Лор’яну нав’язати боротьбу «ткачам»?

7. Ден Хааг – Гронінген, Нідерланди, 29 тур

До свого особистого протистояння суперники підійшли в різному психологічному настрої. Ден Хааг взяв 7 очок в 3-х попередніх матчах, міцно закріпившись в середині турнірної таблиці. У той же час Гронінген виглядає зовсім безпорадно, програючи вже 6-ий свій поєдинок поспіль. Хоча очок, здобутих раніше, поки вистачає «біло-зеленій армії», щоб почувати себе спокійно. Чи зуміє Ден Хааг на повну скористатися проблемами опонента, здобувши максимальний результат?

8. Рода – Херенвен, Нідерланди, 29 тур

Після 2-х поразок поспіль, в минулому турі Рода повернулася на шлях перемог. В гостях «гордість Півдня» розібралася з головним аутсайдером ліги – Камбуром. Щоправда, навіть після цього успіху футболісти з Керкраде продовжують залишатися в нижній частині таблиці. Усього на 3 очки Роду випереджає Херенвен. «Суперфрізи» переживають серйозний спад, вигравши лише один власний матч з 7-ми попередніх. Чи під силу Роді обіграти Херенвен, наздогнавши його заразом в турнірній таблиці?

9. Лестер – Саутгемптон, Англія, 32 тур

З кожним наступним вдало проведеним матчем, Лестер ще більше наближається до своєї заповітної мрії – здобуття титулу чемпіона Англії. Не зважаючи на шалену відповідальність, «лиси» вправно штампують перемоги, вигравши 3 свої попередні матчі з однаковим рахунком 1:0. Цього разу лідерові турнірних перегонів протистоятиме Саутгемптон, межею можливостей якого є місце в зоні єврокубків. «Святі» також виграли 2 свої попередні зустрічі. Чи вдасться їм зупинити головного борця за чемпіонство?

10. Ейбар – Вільярреал, Іспанія, 31 тур

Ейбар проводить дуже неоднозначний сезон. В першій його половині «зброярі» виглядали досить непогано, певний час навіть перебуваючи неподалік від лідерів. Зараз же баски переживають серйозний спад. Так в 6-ти попередніх турах Ейбар додав до свого активу лише 2 очки. Не все гаразд і у Вільярреала, який веде боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. Захопившись виступами в Лізі Європи, «жовта субмарина» втрачає чимало важливих очок на внутрішній арені. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Рапід (Відень) – Зальцбург, Австрія, 29 тур

Здобувши лише одне очко в 3-х попередніх турах, віденський Рапід втратив лідерство в австрійській Бундеслізі. Обійшов «зелено-білих» саме їх нинішній суперник – діючий чемпіон Австрії Зальцбург. «Бики» не знають гіркоти поразок в 6-ти матчах поспіль, вигравши 4 з цих поєдинків. Наразі Зальцбург випереджає віденській Рапід в турнірній таблиці на 4 очки. Тож якщо переможуть «бики», боротьба за чемпіонство, очевидно, буде завершена. Чи знайдуть віденці в собі сили перервати власну смугу невдач?

12. Зеніт – ЦСКА (Москва), Росія, 22 тур

Розпрощавшись з Лігою чемпіонів, Зеніт нарешті почав демонструвати свої найкращі якості на внутрішній арені. Пітерці виграли 2 попередні матчі і продовжують змагатися за високі місця. Попри те, що нині «синьо-біло-блакитні» - лише 4-ті, вони мають усі шанси піднятися вище. Черговий суперник Зеніта – лідер турнірних перегонів – ЦСКА. Армійцям у цій грі потрібна лише перемога. При будь-якому іншому розкладі їх може потіснити Ростов, що йде слідом. Наскільки успішно ЦСКА з’їздить до Санкт-Петербурга?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 3 квітня. 

Ми у Viber!