0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 511 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Барселона – Реал (Мадрид), Іспанія, 31 тур

В минулому турі Барселона втратила перші очки в Прімері за останні 13 матчів, розійшовшись миром в гостях з Вільярреалом. Але на становище «синьо-гранатових» в чемпіонаті це жодним чином не вплинуло – вони, як і раніше, - лідирують. Що стосується мадридського Реалу, то навіть не зважаючи на 4 перемоги поспіль «вершкові» йдуть лише 3-ми. В матчі першого кола нинішнього сезону підопічні Луїса Енріке познущалися над «королівським клубом» у Мадриді – 4:0. Як буде цього разу?

2. Лас-Пальмас – Валенсія, Іспанія, 31 тур

Завдяки 4-м перемогам в 5-ти попередніх турах, Лас-Пальмас не лише залишив зону вильоту, але й зумів відірватися від групи головних аутсайдерів на безпечну відстань. Усього на одне очко «острів’ян» випереджає Валенсія, яка переживає серйозну кризу. «Кажани» програли кожен з 3-х своїх попередніх поєдинків у рамках Прімери, значно погіршивши своє турнірне становище. Чи під силу левантійцям перервати власну смугу невдач в поєдинку проти Лас-Пальмаса?

3. Ліверпуль – Тоттенхем, Англія, 32 тур

Переможна серія Ліверпуля в Прем’єр-лізі, яка налічувала 3 матчі, підійшла до завершення. В попередньому турі «червоні» в гостях поступилися Саутгемптону, після чого скотилися в середину турнірної таблиці. А от Тоттенхем – навпаки – почав діяти більш стабільніше, ніж раніше. «Шпори» здобули максимальну кількість очок в 2-х останніх у турах і не полишають надій наздогнати Лестер в чемпіонській гонці. Чи вдасться Ліверпулю пригальмувати лондонців?

4. Борнмут – Манчестер Сіті, Англія, 32 тур

Борнмут впевнено почувається в числі кращих команд Англії. Не похитнула міцні позиції дебютанта Прем’єр-ліги і виїзна поразка від Тоттенхема в минулому турі, яка перервала 4-матчеву безпрограшну серію «вишневих». А от Манчестер Сіті, який ще не так давно вважали ледь не головним претендентом на чемпіонство, - серйозно лихоманить.  «Містяни» здобули лише одну перемогу в 6-ти попередніх поєдинках, посідаючи нині лише 4-те місце. Чи зуміє Борнмут нав’язати боротьбу манкуніанцям?

5. Норвіч – Ньюкасл, Англія, 32 тур

Здобувши 4 очки в 2-х попередніх турах, Норвіч залишив зону вильоту. Більше того, обігравши на виїзді Вест Бромвіч, «канарки» перервали власну серію з 10-ти матчів без перемог і не збираються на цьому зупинятися. Значно гірше становище у Ньюкасла. В 5-ти останніх поєдинках «сороки» додали до свого активу лише одне очко і нині знаходяться на передостанньому місці таблиці Прем’єр-ліги. Щоправда, від того ж Норвіча Ньюкасл відстає тільки на 3 очки. Чим завершиться протистояння аутсайдерів?

6. Інгольштадт – Шальке, Німеччина, 28 тур

Інгольштадт не перемагає впродовж 5-ти матчів поспіль. Але якщо 4 попередні зустрічі «чорні» зіграли унічию, то в останньому турі вони програли Герті в гостях. Щоправда, така тривала безвиграшна серія не завадила Інгольштадту спокійно почуватися в середині турнірної таблиці. Інша річ – Шальке. Вигравши 3 з 4-х попередніх поєдинків, «кобальтові» увірвалися в зону Ліги чемпіонів і навіть не думають її полишати. Чи зуміє Інгольштадт щось протиставити одному з лідерів Бундесліги?

7. Дармштадт – Штутгарт, Німеччина, 28 тур

Нічийна епідемія ніяк не полишає Дармштадт. «Лілії» 4 з 5-ти попередніх зустрічей звели унічию. Але подібний графік поки дозволяє команді утримуватися поза зоною вильоту. Не найкращі часи нині переживає і Штутгарт, який виграв лише один матч Бундесліги з попередніх 6-ти. От лише очок, здобутих раніше, «швабам» поки цілком вистачає для того, щоб не хвилюватися за своє становище. Дармштадт не може перемогти впродовж 9-ти домашніх матчів поспіль. Чи перервуть «лілії» цю неприємну серію?

8. Ганновер – Гамбург, Німеччина, 28 тур

Навряд чи щось допоможе Ганноверу втриматися у першій Бундеслізі за підсумками сезону. «Дев’яносто шості» пограли 12 з 13-ти попередніх матчів і безнадійно посідають останнє місце таблиці. Дуже важко даються останнім часом турнірні очки і Гамбургу. От тільки «динозаврам» поки вдається триматися на плаву. Підопічні Бруно Лаббадії виграли лише один матч з 6-ти попередніх, що не заважає їм знаходитися на відстані 4-х очок від зони вильоту. Чи зуміють «чорно-сині» здолати в гостях головного аутсайдера ліги?

9. АЗ Алкмаар – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 29 тур

АЗ Алкмаар усе ще розраховує пробитися до трійки призерів Ередивізі. В попередніх 3-х турах «сирні фермери» здобули 7 очок і не збираються збавляти оберти. Наступний їх суперник – діючий чемпіон Нідерландів – ПСВ Ейндховен. «Червоно-білі» втратили лідерство в чемпіонаті, здобувши лише одне очко в 2-х попередніх турах. Кожен з 4-х останніх матчів між цими суперниками незмінно завершувався на користь ПСВ Ейндховен. Чи зміниться щось цього разу?

10. Віллем ІІ – Твенте, Нідерланди, 29 тур

Нинішній сезон Віллем ІІ проводить значно гірше, ніж попередній. Програвши 3 свої попередні матчі, 2 з яких – з великим рахунком, представники Тілбурга остаточно опустилися в зону головних аутсайдерів ліги. Значно краще себе почуває Твенте. «Тюккерс» зазнали лише однієї поразки у 8-ми останніх турах. І хоча в березні «червоно-білі» все ж трохи пригальмували, ніхто не заважає їм впевнено триматися в середині таблиці. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

11. Карпі – Сассуоло, Італія, 31 тур

Карпі докладає усіх зусиль, щоб уникнути прощання з Серією «А». За останній час «б’янкороссі» видали серію з 5-ти матчів без поразок, вигравши 2 попередні з цих поєдинків. Подібні результати дозволили команді залишити зону вильоту. Щоб знову туди не потрапити, Карпі слід перемагати ще й Сассуоло. От тільки «чорно-зелені», які ще не так давно намагалися всерйоз втрутитися в розподіл місць у єврокубках, навряд чи погодяться на подібний варіант. Чи зуміє Сассуоло вивезти очки з Карпі?

12. Ростов – Спартак (Москва), Росія, 22 тур

Ростов виглядає сильно, як ніколи. У 3-х матчах нинішнього календарного року «жовто-сині» здобули 7 очок, не пропустивши при цьому жодного м’яча у власні ворота. Настільки успішна гра дозволяє підопічним Курбана Бердиєва претендувати на чемпіонський титул. Принаймні, від лідера – ЦСКА – Ростов відстає усього на 2 очки. Покращив власті результати за останній час і московський Спартак, також повернувшись до числа лідерів. Чи під силу Ростову здолати «червоно-білих»?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 2 квітня. 

Ми у Viber!