0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 510 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Німеччина – Італія, товариський матч

Збірна Німеччини програє уже 2-ий свій товариський поєдинок поспіль. Після фіаско в гостьовому матчі зі збірною Франції, цього разу «бундестім», ведучи по ходу зустрічі в рахунку – 2:0, на власному полі поступився англійцям – 2:3. Реабілітуватися за останні невдачі підопічні Йоахіма Лева тепер можуть тільки перемогою над Італією. «Скуадра адзурра» також не вражає. Апеннінці не можуть виграти впродовж 5-ти товариських поєдинків поспіль. Чим завершиться протистояння грандів європейського футболу?

2. Англія – Нідерланди, товариський матч

Після вольової перемоги над Німеччиною в гостях, про збірну Англії заговорили, як про одного з можливих фаворитів наступного чемпіонату Європи. «Три леви» виграли 7 з 8-ми своїх попередніх матчів. Ще більше покращити цю статистику підопічні Роя Ходжсона спробують у протистоянні з Нідерландами. «Помаранчеві» провалили відбір на Євро, та й взагалі – виглядають проблемно, зазнавши 4-х поразок в 6-ти останніх своїх поєдинках. Чи здолає збірна Англії такого суперника?

3. Бельгія – Португалія, товариський матч

Бельгійська збірна більше 4-х місяців не проводила ні офіційних, ні товариських поєдинків. А от минулий рік видався для «червоних дияволів» блискучим. В 9-ти матчах бельгійці здобули 8 перемог, без проблем пробившись до фінальної частини Євро-2016. Легко пройшла відбір і збірна Португалії, яка також виграла власну групу. Але в останніх контрольних поєдинках «команда обраних» розчаровує, поступившись Росії та Болгарії. Чи під силу португальцям нав’язати боротьбу потужним бельгійцям?

4. Швеція – Чехія, товариський матч

У нинішньому календарному році збірна Швеції встигла зіграти вже 3 товариські матчі. Їх результати для «синьо-жовтих» - різні: нічия з Естонією, перемога над Фінляндією і поразка від Туреччини. Тепер шведам протистоятиме команда Чехії. Підопічні Павела Врби також не відзначаються стабільністю. Вони програли 2 попередні контрольні зустрічі – Польщі в гостях та Шотландії на власному полі. Чи вдасться чехам перервати смугу власних невдач у Швеції?

5. Австрія – Туреччина, товариський матч

Збірна Австрії уже давно не демонструвала настільки успішні результати, як нині. За увесь відбірний цикл на Євро-2016, «червоно-білі» втратили усього 2 очки. З перемоги розпочали австрійці і нинішній рік, здолавши в контрольному поєдинку на власному полі Албанію. Але й збірна Туреччини також виглядає не гірше. Підопічні Фатіха Теріма не програють впродовж 12-ти матчів поспіль, лише тричі за цей час зігравши унічию. Хто виявиться сильнішим у Відні?

6. Ірландія – Словаччина, товариський матч

Ірландці лише завдяки успішному виступу на стадії плей-офф здобули путівку до фінальної частини Євро-2016. Але важливий сам факт 2-го поспіль потрапляння «зеленої армії» на чемпіонат Європи, а не те, як вона це зробила. Зовсім нещодавно в контрольному поєдинку Ірландія здолала Швейцарію, тепер же – поміряється силами зі Словаччиною. «Біло-сині», які також влітку зіграють на полях Франції, не програють впродовж 4-х матчів. Чи вдасться «зеленій армії» зіпсувати настрій словакам?

7. Шотландія – Данія, товариський матч

Збірні Шотландії та Данії залишилися за бортом фінальної частини Євро-2016. Але якщо для «тартанової армії» це – звичне явище, то данцям буде важко звикнути до своєї відсутності на турнірі подібного рівня. Днями Шотландія здолала в гостях збірну Чехії в товариському поєдинку, що має надати команді впевненості у власних силах. Не менш успішно провела свій спаринг і Данія, яка перервала серію з 6-ти матчів без перемог виграшем у Ісландії. На що розраховувати «червоно-білим» цього разу?

8. Норвегія – Фінляндія, товариський матч

Завершивши попередній рік 3-ма поразками поспіль, нині збірна Норвегії продовжує розчаровувати власних уболівальників. Навряд чи виїзну нічию в зустрічі зі скромною збірною Естонії можна назвати хорошим результатом. Наступний суперник норвежців – такий же невдаха попереднього відбору на Євро – Фінляндія. «Біло-сині» примудрилися з початку нинішнього календарного року зазнати вже 3-х поразок поспіль, не забивши при цьому жодного м’яча. Чим завершиться зустріч команд, кожна з яких переживає кризу?

9. Греція – Ісландія, товариський матч

Збірна Греції вже починає поволі оговтуватися після ганебно проведеного відбірного циклу на чемпіонат Європи 2016-го року. «Елліни» не програють впродовж 2-х товариських поєдинків поспіль, зігравши унічию з Туреччиною та перемігши Чорногорію. Ще більш активно проводить контрольні матчі і учасник майбутнього Євро – Ісландія. Щоправда, 3 попередні свої зустрічі найпівнічніша збірна Європи незмінно програвала. Чи зуміють ісландці перервати власну серію поразок?

10. Македонія – Болгарія, товариський матч

Македонська збірна переживає вочевидь не найкращі часи. В 12-ти попередніх матчах різного рівня «червоні леви» здобули лише одну перемогу, програвши переважну більшість з цих поєдинків. Поразкою завершився і нещодавній візит македонців до Словенії, де вони програли місцевій команді. А от болгари навпаки – набирають оберти. В своєму попередньому контрольному поєдинку вони в гостях здолали Португалію. Чи надихне ця перемога «триколірних» на нові звершення?

11. Чорногорія – Білорусія, товариський матч

Поступившись нещодавно Греції в гостях, збірна Чорногорії зазнала 4-ої поспіль поразки, враховуючи як офіційні, так і товариські матчі. Перервати цю смугу невдач «хоробрі соколи» спробують у протистоянні зі збірною Білорусії. От тільки зробити це буде непросто. Підопічні Олександра Хацкевича не лише не програли жодного з 4-х своїх попередніх поєдинків, але й не пропустили у них жодного м’яча. Наскільки успішно білоруси виступлять у Чорногорії?

12. Естонія – Сербія, товариський матч

Збірна Естонії не втомлюється приємно дивувати власних прихильників. За останній час «сині» провели 4 контрольні поєдинки, 2 з яких виграли і ще 2 – звели унічию. Причому миром естонці розійшлися вже в нинішньому році з командами Швеції та Норвегії. На черзі – протистояння з Сербією, яку останнім часом серйозно лихоманить. В пасиві «білих орлів» - 3 поразки поспіль і не найкращий рівень гри, продемонстрований у цих матчах. Чи скористається Естонія проблемами суперника, щоб провести свій черговий успішний поєдинок?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 29 березня.

Ми у Viber!