0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 509 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Уельс, товариський матч

Збірна України у своєму 2-ому контрольному матчі в нинішньому році зіграє з Уельсом. У четвер «синьо-жовті», попри кадрові втрати, здолали опір кіпріотів, але якість гри команди Михайла Фоменка залишила бажати кращого. Не все гаразд зі складом і у валлійців. Через травми наставник гостей Кріс Коулмен не зможе розраховувати на своїх лідерів – Гаррета Бейла та Аарона Ремсі. Чи стане ця обставина додатковою перевагою українців?

2. Німеччина – Англія, товариський матч

Збірна Німеччини після тріумфу на Чемпіонаті світу в Бразилії дещо збавила оберти і на ЄВРО-2016 виходила не без пригод. Утім, все минулося і «бундестім» у прекрасному настрої розпочинає підготовку до континентальної першості. Перший суперник – міцна та непоступлива Англія. Останні 20-ть років німецько-англійські дуелі вирізняються неабиякою безкомпромісністю. Внічию суперники не грають вже 7 матчів поспіль, 4-ри з яких виграв «бундестім» і ще тричі сильнішими були «леви». Чим завершиться їхнє побачення в Мюнхені?

3. Угорщина – Хорватія, товариський матч

Протистояння учасників ЄВРО-2016. Хорватія, попри виїзний статус, фаворит зустрічі. Воно й не дивно, адже в новітній історії «картаті» угорцям ще не програвали – 3 перемоги і 3 нічиї. «Чарівні мадяри» спробують змінити хід подій і таки перервати 6-матчеву безвиграшну серію в протистояннях з хорватами, але чи погодяться з цим гості?

4. Північна Ірландія – Словенія, товариський матч

Збірна Північної Ірландії переживає один з кращих періодів у своїй історії. Команда вперше за 30-ть років пробилась на великий форум і вже влітку гратиме на Чемпіонаті Європи у Франції, до якого і готується. А ось Словенія,  програвши Україні дуель плей-офф за вихід на ЄВРО-2016, зараз лише награє склад на майбутній відбір Мундіалю 2018 року. Між собою суперники зіграли 4-ри матчі. Особливою результативністю ті поєдинки не вирізнялися, а перевага поки що за північно-ірландцями, в яких 2 перемоги при одній нічиїй та одній поразці. Який результат буде цього разу?

5. Швейцарія (до 21) – Англія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до21)

Молодіжна збірна Швейцарії розпочала відбір з 2-ох перемог поспіль, але далі у команди почалися проблеми. Спершу була нічия з норвезькими однолітками, а потім сталася і перша поразка. Кривдником швейцарців стала саме Англія. Але це було на виїзді. Тепер же «хрестоносці» гратимуть вдома і спробують взяти реванш. Чи скористаються швейцарці шансом подужати англійських «левів» та очолити свою відбіркову групу?

6. Греція (до 21) – Ізраїль (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до21)

У групі, куди потрапили молодіжки Греції та Ізраїлю, з переможцем усе зрозуміло – Португалія свого лідерство вже нікому не віддасть. А ось за 2-ге місце та путівку в плей-офф розгорнулась жорстка боротьба одразу з 4-ма претендентами. Серед них – греки та ізраїльтяни. Чим завершиться їхня очна дуель?

7. Словенія (до 21) – Ірландія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до21)

Збірна Ірландії у відборі молодіжного ЄВРО стартувала з 3-ох «сухих» перемог і, здавалося, боротиметься за пряму путівку на континентальний форум, але далі стався спад і 2 поразки поспіль. Матч проти Словенії – шанс повернутися в боротьбу за лідерство в групі, але амбітним балканцям також потрібна виключно перемога. Хто її здобуде, чи все ж суперники поділять залікові бали?

8. Албанія (до 21) – Угорщина (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до21)

В Албанії виросло надзвичайно талановите покоління молодих футболістів, які можуть додати проблем будь-якому опоненту, а нині всерйоз претендують, як мінімум, на путівку в плей-офф. Щоб мрії стали реальністю, албанцям потрібно здолати вдома однолітків з Угорщини. У матчі першого кола очна дуель суперників завершилась бойовою нічиєю – 2:2, а як усе буде цього разу?

9. Кордоба – Алавес, Іспанія, Сегунда, 31 тур

Протистояння претендентів на вихід до Прімери, які нині переживають глибокий спад. Приміром, Кордода в 9-ти попередніх турах зазнала 5-ти поразок при лише 2-ох перемогах. Не набагато кращі справи і в Алавеса, чия безвиграшна серія триває вже 6-ть матчів поспіль. Котра з команд попрощається з кризою в очній дуелі?

10. Мірандес – Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 31 тур

Вальядоділ набрав достатньо пристойний темп і нині всерйоз претендує якщо не на пряму путівку в Прімеру, то, принаймні, на місце в плей-офф. В активі «біло-фіолетових» – 2 перемоги поспіль, а в 11-ти попередніх турах команда зазнала лише однієї поразки. На очки «пусела» розраховує і у виїзній зустрічі проти Мірандеса, який вже ні за що особливо не бореться. Чи допоможе гостям відсутність турнірної мотивації в господарів?

11. Льягостера – Алькоркон, Іспанія, Сегунда, 31 тур

Льягостера стрімко котиться в безодню. Про що ще говорити, якщо в 15-ти попередніх турах команда зазнала 10-ти поразок при лише одній перемозі. Домашній матч проти Алькоркона – один з останніх шансів зачепитися за збереження прописки в Сегунді. Господарів влаштує виключно перемога, але чи погодяться з цим «жовті», які лише на 1 очко відстають від зони плей-офф?

12. Альмерія – Мальорка, Іспанія, Сегунда, 31 тур

Альмерія, схоже, взялася за голову. «Червоно-білі», які ще місяць тому впевнено йшли на виліт, не програють вже 5-ть турів поспіль – 2 перемоги і 3 нічиї, опинившись на відстані 1 очка від рятівної позиції. Домашній матч проти Мальорки – прекрасна можливість вибрати із зони вильоту. Втім, «острів’яни», які також ведуть боротьбу за виживання, без бою точно не здадуться. Хто вийде переможцем з битви аутсайдерів?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 26 березня.

Ми у Viber!