0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 508 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Кіпр, товариський матч

Збірна України проведе свій перший контрольний поєдинок після тріумфального виходу до фінальної частини чемпіонату Європи у листопаді минулого року. Суперниками підопічних Михайла Фоменка стануть непоступливі кіпріоти, які хоча й не відзначаються особливою стабільністю, але готові зіпсувати настрій будь-кому. Раніше команди зустрічалися між собою двічі і жодного разу «жовто-синім» не вдалося здолати Кіпр. Чи зуміють українці з 3-ї спроби відсвяткувати перемогу над незручним опонентом?

2. Італія – Іспанія, товариський матч

Збірні Італії та Іспанії потрапили до однієї групи відбору на чемпіонат світу 2018-го року, тож нинішня товариська зустріч стане репетицією їхніх майбутніх поєдинків на офіційному рівні. «Скуадра адзурра» не може перемогти впродовж 4-х товариських матчів поспіль. Важко буде італійцям перервати неприємну серію і цього разу, оскільки «фурія роха» виграла 7 попередніх зустрічей різного рівня. Чи вдасться команді Вісенте дель Боске здобути максимальний результат в Удіне?

3. Туреччина – Швеція, товариський матч

Навіть 3-тє місце у власній відбірній групі гарантувало збірній Туреччини пряме потрапляння на Євро-2016. «Червоно-білі» не програють вже дуже давно, видавши серію з 11-ти матчів без поразок в різних турнірах. На мажорній ноті завершили минулий календарний рік і шведи, які в плей-офф здолали данців, також пробившись до фінальної частини чемпіонату Європи. 4 з 6-ти попередніх особистих поєдинків команди звели унічию. Чи визначать вони сильнішого цього разу?

4. Данія – Ісландія, товариський матч

Збірна Данії жахливо провела кінцівку минулого року. «Червоно-білі» не перемагають впродовж 6-ти матчів поспіль, залишившись за бортом фінальної частини Євро-2016. Зовсім інші настрої панують у стані ісландців, які вперше в своїй історії пробилися до фіналу чемпіонату Європи. Щоправда, очевидно, підопічні Ларса Лагербека надто довго святкували цей успіх, бо в останніх 6-ти матчах, більшість з яких – товариські – зазнали 5 поразок. Чи вдасться данцям повернутися на шлях перемог?

5. Естонія – Норвегія, товариський матч

Естонська збірна вже встигла забути про невдалий фініш відбору на чемпіонат Європи. У 3-х товариських поєдинках, які прибалти провели після цього, команда здобула 2 переконливі перемоги та зіграла в гостях унічию зі шведами. А от Норвегія, яка також не виконала завдання виходу на Євро, проведе свій перший матчі після не надто успішного відбірного циклу. В пасиві норвежців – 3 поразки поспіль. Чим завершиться це протистояння?

6. Вірменія – Білорусія, товариський матч

Криза, яку тривалий час переживає збірна Вірменії, ніяк не закінчується. «Горяни» не перемагають вже впродовж 13-ти матчів, лише 2 рази за цей час зігравши унічию. Черговий суперник вірменів – Білорусія. Підопічні Олександра Хацкевича також довго не могли знайти свою гру. Але минулий календарний рік вони завершили серією з 3-х поєдинків без поразок, перегравши, зокрема, і міцну збірну Словаччини. Чи під силу проблемній Вірменії пригальмувати білорусів?

7. Нідерланди – Франція, товариський матч

Нещодавно збірна Нідерландів пережила справжню ганьбу. Посівши лише 4-те місце у власній відбірній групі, «помаранчеві» вперше за 32 останні роки не потрапили до фінальної частини чемпіонату Європи. Хоча б частково реабілітуватися перед власними уболівальниками підопічні Данні Блінда спробують в поєдинку проти майбутнього господаря Євро – команди Франції. «Триколірні» виграли 5 з 6-ти попередніх товариських поєдинків. Наскільки вдалим виявиться їх візит до Амстердаму?

8. Ірландія – Швейцарія, товариський матч

Здолавши в раунді плей-офф за підсумками 2-х матчів Боснію та Герцеговину, збірна Ірландії вдруге поспіль потрапила до фіналу чемпіонату Європи. «Зелена армія» програла лише одного разу в 10-ти своїх попередніх матчах, що свідчить про хорошу форму ірландців. Але й Швейцарія також знаходиться на підйомі. «Червоно-білі» напряму пробилися до фінального турніру Євро і тепер збираються успішно там виступити. На що поставити в цій дуелі?

9. Чилі – Аргентина, відбір чемпіонату світу-2018

Успішно розпочавши нинішній відбір на чемпіонат світу, далі збірна Чилі серйозно збавила оберти. В 2-х попередніх турах «ла роха» набрала лише одне очко, опустившись в середину турнірної таблиці. Не все гаразд поки і у аргентинців. Лише в 4-му турі «біло-блакитні» здобули свою першу перемогу у відбірному циклі. Востаннє нинішні суперники мірялися силами минулого року в фіналі Кубка Америки. Тоді перемогу несподівано здобули чилійці. Чи вдасться збірній Аргентини взяти реванш за ту невдачу?

10. Болівія – Колумбія, відбір чемпіонату світу-2018

Збірна Болівії – один з аутсайдерів відбору на чемпіонат світу від Південної Америки. В 4-х турах «зелені» здобули лише 3 очки, ні на що особливе нині не претендуючи. Усього на один пункт болівійців випереджає значно амбіційніша команда Колумбії. Після успіху в стартовому турі, далі «кавники» суттєво пригальмували, здобувши тільки одне очко в 3-х наступних поєдинках. Чи зуміють колумбійці одержати максимальний результат у зустрічі з сусідом по турнірній таблиці?

11. Ямайка – Коста-Рика, відбір чемпіонату світу-2018

Домашня поразка у стартовому турі від Панами може дорого коштувати збірній Ямайки. Нині «реггі-хлопці» посідають лише 3-тє місце у власній групі, чого недостатньо для того, щоб пробитися до наступного етапу змагань. Цього разу суперником ямайців стане лідер квартету – Коста-Рика. «Лос тікос» очок ще не втрачали, здобувши мінімальні перемоги в обох своїх поєдинках. Ямайцям відступати нікуди – ще одна осічка може суттєво погіршити їхні шанси на продовження боротьби. Чи зуміють вони обіграти головного фаворита?

12. Канада – Мексика, відбір чемпіонату світу-2018

Вже на старті відбору збірні Канади та Мексики відірвалися на серйозну відстань від своїх переслідувачів по групі. Тож, швидше за все, їм залишається лише розіграти хто стане першим, а хто обмежиться 2-им місцем. Поки «триколірні», які мають максимальний результат набраних очок, випереджають канадців на 2 пункти. Але все може змінитися після очного побачення команд. Чи зуміють «червоні» обіграти незмінного учасника чемпіонатів світу останніх років, випередивши заодно його в таблиці?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 24 березня.

Ми у Viber!