0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 507 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо Київ – Зоря, Україна, 19 тур

Зоря – одна з небагатьох команд у чемпіонаті України, здатна відібрати очки в київського Динамо. Дві попередні очні дуелі між киянами та луганчанами завершились внічию. Чи вдасться команді Юрія Вернидуба пригальмувати столичний клуб і цього разу?

2. Карпати – Дніпро, Україна, 19 тур

Тиждень тому Дніпро створив гучну сенсацію, розгромивши вдома не кого-небудь, а донецький Шахтар – 4:1. Тепер на дніпропетровців очікує вояж до Львова і поєдинок проти Карпат. У 3-ох попередніх очних дуелях проти «левів» команда Мирона Маркевича незмінно перемагала. Чи до снаги Дніпру продовжити переможну серію в протистояннях з Карпатами, заявивши про свої претензії на «бронзу» УПЛ?

3. Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед, Англія, 31 тур

Момент істини для обох команд. Якщо Манчестер Сіті ще хоче поборотись за чемпіонство, має неодмінно перемагати. Як повітря, потрібні 3 очки і Юнайтед, який у випадку осічки суттєво погіршить свої шанси на місце в топ-четвірці. У матчі першого кола на «Олд Траффорд» суперники голів не забили, а чим усе завершиться на «Етіхад»?

4. Саутгемптон – Ліверпуль, Англія, 31 тур

Ліверпуль після поразки у фіналі Кубка англійської Ліги не знітився і знайшов у собі сили встати з колін. Переможна серія мерсисайдців у Прем’єр-Лізі триває вже 3 тури, а кілька днів тому команда Юргена Клоппа вийшла у чвертьфінал Ліги Європи, подужавши за сумою 2-ох матчів Манчестер Юнайтед. Зупинити «червоних» спробує Саутгемптон, який в своїй кращій формі здатен на багато. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

5. Ньюкасл – Сандерленд, Англія, 31 тур

Дербі Тайна та Уіра в нинішньому сезоні має особливий підтекст, адже обидві команди ведуть виснажливу боротьбу за виживання і нині перебувають в зоні вильоту. Ньюкасл, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі, але Сандерленд незмінно перемагав «сорок» у 6-ти попередніх очних дуелях, а в 4-ох останніх з них не пропустив жодного м’яча. Чи вдасться «чорним котам» знову покласти на лопатки ненависного суперника?

6. Штутгарт – Байер, Німеччина, 27 тур

Шанс для Байера повернутися в гонку за місце в топ-четвірці. Щоб знову опинитися в когорті претендентів на місце в зоні Ліги чемпіонів, леверкузенцям потрібно обов’язково брати 3 очки в Штутгарті. Втім, «швабам», які нині перебувають в своїх оптимальних кондиціях, такі плани навряд чи сподобаються. З чим «фармацевти» повернуться додому?

7. Аугсбург – Борусія Дортмунд, Німеччина, 27 тур

Аугсбург нині не хапає зірок з неба і загруз у виснажливій боротьбі за виживання з туманними  перспективами, але в рідних стінах «фюггери» здатні дати бій будь-якому опоненту. В нинішньому сезоні баварці вже двічі зустрічалися з дортмундцями і обидві зустрічі програли – спершу у виїзному матчі чемпіонату, після чого поступилися і вдома в Кубку Німеччини. Чи зможе Аугсбург зупинити Борусію цього разу?

8. ПСВ Ейндховен – Аякс, Нідерланди, 28 тур

Посеред тижня ПСВ у драматичній боротьбі вилетів з Ліги чемпіонів, поступившись у серії післяматчевих пенальті мадридському Атлетико. Втім, своєю грою та самовіддачею ейндховенці залишили надзвичайно приємне враження. Тепер на «смугастих» очікує домашня дуель з Аяксом у чемпіонаті. І результат цієї зустрічі може мати вирішальне значення в боротьбі за чемпіонство. У матчі першого кола в Амстердамі ПСВ вдалося покласти конкурента на лопатки – 2:1, а чим усе завершиться в Ейндховені?

9. Гронінген – Вітесс, Нідерланди, 28 тур

Гронінген занурився в глибоку кризу. «Зелено-білі», зазнавши 5-ти поразок у 5-ти попередніх турах, схоже, остаточно втратили шанси поборотися за місце в топ-шістці та путівку в Лігу Європи. Вітесс сповнений рішучості скористатися негараздами суперника і, навпаки, увірватися в топ-шістку, від якої відстає нині лише на 1 пункт. Чи вдасться арнемцям продовжити спад Гронінгена?

10. Ден Хааг – Неймеген, Нідерланди, 28 тур

Неймеген проводить блискучий сезон, за підсумками якого може вибороти навіть путівку в Лігу Європи, але щоби мрії стали реальністю, команда має брати 3 очки в Гаазі. А ось з цим можуть бути проблеми, адже перемогти Ден Хааг на його полі Неймегену не вдається з 2010-ого року, а це 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. На що поставити в цій дуелі?

11. Валенсія – Сельта, Іспанія, 30 тур

Валенсія продовжує розчаровувати. Кілька днів тому «кажани», хоч і перемогли Атлетик Більбао у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи, але дуель усе одно програли і залишили турнір. Не надто райдужні перспективи в левантійців і в Прімері, де вони вже ні на що особливо не претендують. А ось Сельта все ще може поборотися за місце в зоні єврокубків. Чи вдасться галісійцям взяти такі потрібні 3 пункти на «Местальї»?

12. Мілан – Лаціо, Італія, 30 тур

Протистояння невдах нинішнього сезону. Обидві команди декларували бажання поборотися за найвищі місця, але на ділі виявились неспроможними навіть вклинитися в боротьбі за путівку в Лігу Європи. У матчі першого кола Мілану вдалося перемогти Лаціо на його полі і тепер «червоно-чорні» не проти зробити те ж саме і вдома. Але чи погодяться з цим «орли», які кілька днів тому розгромно програли вдома чеській Спарті – 0:3, і безславно вилетіли з Ліги Європи?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 20 березня.

Ми у Viber!