0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 506 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Металіст – Ворскла, Україна, 19 тур

Нинішній сезон для Металіста складається не найкращим чином. У 18-ти турах харків’яни здобули лише 2 перемоги, тож зараз «жовто-сині» мріють про найшвидше завершення невдалого для них чемпіонату, в якому підопічним Олександра Севидова вже немає на що претендувати. У той же час Ворскла ще зберігає шанси позмагатися за одну з путівок до єврокубків від України. 2 попередні свої зустрічі в Прем’єр-лізі полтавчани програли. Чи здобудуть вони позитивний результат у Харкові?

2. Чорноморець – Олександрія, Україна, 19 тур

Чорноморець – один з головних аутсайдерів Прем’єр-ліги. «Чорно-сині» не перемагають впродовж 7-ми матчів чемпіонату поспіль, знаходячись на передостанньому місці турнірної таблиці. Покращити власне становище одесити спробують у зустрічі з Олександрією. От тільки «олені» - суперник непростий. Підопічні Володимира Шарана не програють уже 5 поєдинків поспіль і не збираються на цьому зупинятися. Чи здолають проблемні «моряки» непоступливу Олександрію?

3. Рома – Інтер, Італія, 30 тур

Впродовж останніх місяців Рома набрала фантастичну форму. «Вовки» виграли кожен з 8-ми своїх попередніх матчів у рамках Серії «А», що дозволило їм закріпитися на 3-му місці турнірної таблиці, яка дає право на участь в Лізі чемпіонів у наступному сезоні. Однак Інтер не полишає надій наздогнати римлян. В активі «змій» - 3 перемоги в 4-х останніх матчах, тож від Роми вони відстають усього на 5 очок. В першому колі мілнацям вдалося обіграти «вовків» на власному полі. Чи спроможеться команда Лучано Спаллеті на реванш?

4. Вердер – Майнц, Німеччина, 27 тур

Вердеру все ще ніяк не вдається відірватися на безпечну відстань від зони вильоту. Після серії успішно проведених матчів, у минулому турі бременці розгромно поступилися в гостях Баварії, після чого їх перевага над передостанньою командою чемпіонату складає усього 3 очки. Значно вищі турнірні завдання вирішує Майнц.  Навіть не зважаючи на невдачу в Дортмунді проти Борусії, «карнавальники» продовжують утримуватися в зоні єврокубків. Наскільки вдалим виявиться візит Майнца до Бремена?

5. Евертон – Арсенал, Англія, 31 тур

Важко це пояснити, але виїзні матчі останнім часом Евертону даються набагато краще, ніж домашні. В гостях «іриски» регулярно здобувають перемоги, в той час як вдома вони поступилися спочатку Вест Бромвічу, а потім – Вест Хему. Тож вище середини таблиці мерсисайдці вже навряд чи піднімуться. Не позаздриш і Арсеналу, який за тиждень припинив свої виступи в Кубку Англії та Лізі чемпіонів. Чи вдасться нестабільному Евертону перервати серію невдач в домашніх поєдинках?

6. Крістал Пелас – Лестер, Англія, 31 тур

Впродовж нинішнього календарного року Крістал Пелас перемагав винятково в поєдинках Кубка Англії, де команді вже вдалося дістатися півфіналу. А от в чемпіонаті безвиграшна серія «орлів» становить аж 12 матчів. Лестер же нині – головний претендент на чемпіонський титул. «Лиси» втратили лише 2 очки в 4-х попередніх турах і тепер одразу на 5 пунктів випереджають найближчого переслідувача. Чи скористається команда Клаудіо Раньєрі спадом у грі суперника, щоб здобути свою чергову перемогу?

7. Уотфорд – Сток Сіті, Англія, 31 тур

3 тури поспіль Уотфорд не лише не перемагає, але й не забиває м’ячів у ворота суперників. За цей час «шершні» суттєво погіршили власне турнірне становище, хоча про боротьбу за виживання мова поки не іде. Лише очко в 2-х попередніх поєдинках Прем’єр-ліги здобув і Сток Сіті. От тільки раніше «гончари» виступали дещо стабільніше, що дозволяє їм знаходитися вище. За сприятливих умов «червоно-білі» усе ще можуть втрутитися в боротьбу за єврокубкові місця. Чи повернеться хтось з суперників на шлях перемог?

8. Рединг – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 38 тур

Рединг втратив практично будь-яку мотивацію в нинішньому чемпіонаті, що одразу ж позначилося на результатах команди. В 3-х попередніх турах «королівські» здобули лише одне очко, продовжуючи ні на що не претендуючи знаходитися в компанії середняків. Значно вищими є амбіції Кардиффа. Валлійці прагнуть повернутися до Прем’єр-ліги, хоча поки знаходяться за межами першої шістки Чемпіоншипа. За таких умов, у Редінгу «пурпурових пташок» влаштує лише перемога. Чи вдасться її здобути?

9. Престон – КПР, Англія, Чемпіоншип, 38 тур

Обігравши в минулому турі на виїзді Болтон, Престон перервав власну серію з 3-х матів без перемог. «Невразливі» продовжують міцно триматися в середині таблиці, що для дебютанта Чемпіоншипа є дуже непоганим результатом. У той же час КПР навряд чи може бути задоволеним власним становищем. Ще минулого сезону «обручі» виступали в Прем’єр-лізі, зараз же лондонці перетворилися на звичайного середняка 2-го за силою англійського дивізіону. Чим завершиться протистояння сусідів по таблиці?

10. Мілтон Кінс Донс – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 38 тур

Мілтон Кінс Донс докладає усіх зусиль, щоб не потрапити в зону вильоту. «Біло-червоні» не програють вже впродовж 3-х турів поспіль, але цього поки недостатньо, аби почувати себе у безпеці. Від зони вильоту дебютанта Чемпіоншипа продовжує відділяти лише одне очко, тож легкого життя команді ніхто не обіцяє. На іншому полюсі турнірної таблиці знаходиться Брайтон. «Чайки» не програють та не пропускають 5 турів поспіль, розраховуючи напряму потрапити до Прем’єр-ліги. Чи зможе Мілтон Кінс Донс пригальмувати одного з лідерів?

11. Гранада – Райо Вальєкано, Іспанія, 30 тур

До свого очного протистояння Гранада та Райо Вальєкано підійшли з однаковою кількістю очок у активі. Обидва суперники ведуть виснажливу боротьбу за виживання у Прімері, але поки їм вдається утримуватися поза зоною вильоту. Наразі мадридці випереджають «насрідів» за додатковими показниками. Крім того, вони перемагали Гранаду в 4-х попередніх особистих зустрічах. От тільки в 6-ти останніх турах нинішнього чемпіонату «бджолам» жодного разу виграти не вдалося. Чи перервуть мадридці цю неприємну серію?

12. Бетис – Малага, Іспанія, 30 тур

6-матчева безпрограшна серія Бетиса, що дозволила команді закріпитися в середині турнірної таблиці, підійшла до завершення. В минулому турі «біло-зелені» поступилися в гостях Атлетику з Більбао, опустившись на одну сходинку донизу в турнірній таблиці. Цікаво, що випередила Бетис саме Малага, яка виграла вперше за 6 попередніх турів. Домашня перемога над хіхонським Спортингом має повернути «анчоусам» впевненість у  власних силах. З чим повернеться Малага із Севільї?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 19 березня. 

Ми у Viber!