0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 505 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1.  Андерлехт – Шахтар, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Поступившись у Львові Шахтарю з рахунком 1:3, Андерлехт значно погіршив свої шанси на продовження боротьби в Лізі Європи. Але у Брюсселі усе ще сподіваються відігратися. У той же час наставник «гірників» Мірча Луческу зробив основну ставку на успішний виступ саме в 2-му за престижністю єврокубку. Заради цього він готовий пожертвувати навіть титулом чемпіона України. Приміром, у неділю «помаранчево-чорні» поступилися Дніпру в Прем’єр-лізі, виставивши не найсильніший склад. Чи пройде Шахтар бельгійців?

2. Манчестер Юнайтед – Ліверпуль, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Опинившись у Лізі Європи після невдалого виступу в груповому турнірі Ліги чемпіонів, Манчестер Юнайтед і тут не вражає. В першій грі 1/8 фіналу манкуніанці програли в гостях своєму найпринциповішому супернику – Ліверпулю – 0:2, опинившись за крок від вильоту з турніру. А от «червоні» поставилися до своїх виступів у Лізі Європи значно відповідальніше. Мерсисайдці не програли ще жодного матчу в нинішньому єврокубковому сезоні. Чи втримають вони в Манчестері здобуту раніше перевагу?

3. Тоттенхем – Борусія (Дортмунд), Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Захопившись боротьбою за чемпіонський титул в англійській Прем’єр-лізі, Тоттенхем провалив перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти дортмундської Борусії. «Шпори» поступилися в Німеччині з рахунком 0:3 і тепер зберігають лише теоретичні шанси на продовження боротьби. Що ж стосується «чорно-жовтих», то вони знаходяться в чудовій формі. Команда нікому не поступається впродовж 13-ти матчів усіх турнірів, лише 2 рази за цей час зігравши унічию. Чи продовжиться безпрограшна серія дортмундської Борусії?

4. Валенсія – Атлетик (Більбао), Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Валенсія переживає не найкращі часи. «Кажани» програли 4 з 5-ти своїх попередніх матчів у всіх турнірах, в тому числі, і Атлетику з Більбао в першій грі 1/8 фіналу Ліги Європи – 0:1 в гостях. «Баски» ж навпаки – значно долали. В активі «левів» - 5 перемог поспіль в усіх змаганнях. Атлетик – дуже незручний суперник для Валенсії. Левантійці поступилися в кожному з 3-х останніх за ліком особистих поєдинках «червоно-білим». Чи відсвяткує Атлетик з Більбао перемогу і цього разу?

5. Байер – Вільярреал, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Вільярреал зробив непогану заявку на вихід до 1/4 фіналу Ліги Європи, обігравши Байер на власному полі – 2:0. Але у Леверкузені легкого життя «жовтій субмарині» ніхто не обіцяє. Минулих вихідних «фармацевти» перервали власну серію з 4-х матчів без перемог в усіх турнірах, здолавши Гамбург в поєдинку Бундесліги. От тільки стабільності підопічним Роджера Шмідта, як і раніше, дуже бракує. Чи під силу леверкузенцям дати бій Вільярреалу?

6. Брага – Фенербахче, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

До домашнього поєдинку проти Фенербахче Брага підходить не в найкращому настрої. По-перше «зброярі» поступилися у Стамбулі тиждень тому – 0:1, а по друге, команда здобула лише одну перемогу в 7-ми попередніх матчах усіх турнірів. Натомість «жовті канарки» останнім часом лише перемагають. Вони виграли 5 попередніх поєдинків усіх турнірів і вочевидь не збираються на цьому зупинятися. Чи зуміє Брага у своєму нинішньому стані зупинити турків?

7. Шальке – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 27 тур

Битва за місце в зоні Ліги чемпіонів. У нинішньому сезоні суперники зустрічалися вже двічі і в обох випадках сильнішою була менхенгладбахська Борусія. Спершу «жеребці» подужали «кобальтових» у Гельзенкірхені в Кубку Німеччини – 2:0, після чого зробили те ж саме і вдома в матчі чемпіонату – 3:1. Чи здатні «плути», яких останнім часом серйозно лихоманить, взяти реванш?

8. Марсель – Ренн, Франція, 31 тур

Останній шанс для Марселя вклинитися в боротьбу за «бронзу» та путівку в Лігу чемпіонів. Провансальців влаштує виключно перемога, але зробити це буде дуже не просто. Ренн нині на ходу, а в 6-ти попередніх турах бретонці зазнали лише однієї поразки. У матчі першого кола Марселю вдалося подужати Ренн – 1:0. Чи вдасться команді МІчела виграти знову?

9. Хетафе – Ейбар, Іспанія, 30 тур

Неприємності Хетафе продовжуються. Востаннє мадридці перемагали ще в січні і відтоді в 9-ти турах спромоглися набрати лише 1 очко – 8! поразок і лише одна нічия. Як наслідок, «сині» скотилися в зону вильоту і вибратися звідти буде дуже не просто. На що очікувати від Хетафе в домашньому протистоянні з Ейбаром, який зовсім не проти продовжити кризу столичного клубу?

10. Мідлсбро – Халл Сіті, Англія, Чемпіоншип, 38 тур

Переможець цієї дуелі вийде на чисте 2-ге місце, яке гарантує пряму путівку в Прем’єр-Лігу. Господарський статус говорить  на користь Мідлсбро, але 3 попередні очні дуелі проти Халла «боро» програв, не забивши при цьому жодного м’яча. Чи зміниться щось цього разу?

11. Амкар – Ростов, Росія, 21 тур

Неймовірно, але Ростов, розпочавши весняну частину сезону з 2-ох «сухих» перемог, захопив лідерство в чемпіонській гонці. Втім, бажаючих стягнути жовту майку лідера з підопічних Курбана Бердиєва більш, ніж достатньо, тож легкого життя ростовцям ніхто не обіцяє. Черговим випробуванням для команди стане виїзд до Пермі, де грати, традиційно, не просто. Про що ще говорити, якщо Ростов програв 4-ри останні виїзні матчі проти Амкара. Чи вдасться лідеру уникнути осічки в протистоянні з таким опонентом?

12. Анжи – Спартак Москва, Росія, 21 тур

Першу частину сезону Анжи завершив на мажорній ноті і, здавалося, далі команда лише прогресуватиме, але весна принесла нові проблеми. Махачкалинці, почергово програвши Амкару та Уралу, знову опинилися в зоні вильоту. Що ж, тим більшою буде їхня мотивація в домашній дуелі проти московського Спартака. У матчі першого кола Анжи вдалося сенсаційно подужати «спартаківців» на їхньому полі. Чи варто очікувати на ще один сюрприз від дагестанців?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 17-ого березня.

Ми у Viber!