0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 504 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – Динамо (Київ), Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Впродовж минулих років Манчестер Сіті ніяк не вдавалося подолати раунд 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. І от тепер «містяни» підібралися дуже близько до виконання цього завдання. В першій грі підопічні Мануеля Пеллегріні здолали київське Динамо в гостях – 3:1, тож їм залишається лише не втратити здобуту перевагу. Але кияни також прагнуть якщо й не відігратися, то хоча б гримнути дверима на прощання. Чим завершиться для «біло-синіх» візит до Манчестера?

2. Атлетико (Мадрид) – ПСВ Ейндховен, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Перший матч між командами, що відбувся в Ейндховені, не визначив переможця – 0:0. Тепер суперники зіграють в Мадриді, де фаворитами вважатимуть господарів поля. На боці «матрацників» - значно більший досвід виступів у плей-офф Ліги чемпіонів впродовж останніх років. У той же час для ПСВ Ейндховен сам вихід до 1/8 фіналу вже є незаперечним успіхом. Чи вдасться «червоно-білим» стрибнути вище голови і нав’язати боротьбу одній з кращих команд Іспанії?

3. Баварія – Ювентус, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Кілька тижнів тому Баварія втратила перемогу в Турині. Виграючи по ходу матчу з рахунком 2:0, мюнхенці надто рано повірили в успіх і дозволили Ювентусу відігратися – 2:2. Але й такий результат є цілком прийнятним для підопічних Хосепа Гвардіоли, оскільки на власному полі їх тепер влаштує навіть нульова нічия. А от італійцям потрібно грати в Мюнхені лише на перемогу. Проблема лише в тому, що «стара синьйора» не може обіграти Баварію впродовж 5-ти матчів поспіль. Як буде цього разу?

4. Андерлехт – Шахтар, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Поступившись у Львові Шахтарю з рахунком 1:3, Андерлехт значно погіршив свої шанси на продовження боротьби в Лізі Європи. Але у Брюсселі усе ще сподіваються відігратися. У той же час наставник «гірників» Мірча Луческу зробив основну ставку на успішний виступ саме в 2-му за престижністю єврокубку. Заради цього він готовий пожертвувати навіть титулом чемпіона України. Приміром, у неділю «помаранчево-чорні» поступилися Дніпру в Прем’єр-лізі, виставивши не найсильніший склад. Чи пройде Шахтар бельгійців?

5. Манчестер Юнайтед – Ліверпуль, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Опинившись у Лізі Європи після невдалого виступу в груповому турнірі Ліги чемпіонів, Манчестер Юнайтед і тут не вражає. В першій грі 1/8 фіналу манкуніанці програли в гостях своєму найпринциповішому супернику – Ліверпулю – 0:2, опинившись за крок від вильоту з турніру. А от «червоні» поставилися до своїх виступів у Лізі Європи значно відповідальніше. Мерсисайдці не програли ще жодного матчу в нинішньому єврокубковому сезоні. Чи втримають вони в Манчестері здобуту раніше перевагу?

6. Тоттенхем – Борусія (Дортмунд), Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Захопившись боротьбою за чемпіонський титул в англійській Прем’єр-лізі, Тоттенхем провалив перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти дортмундської Борусії. «Шпори» поступилися в Німеччині з рахунком 0:3 і тепер зберігають лише теоретичні шанси на продовження боротьби. Що ж стосується «чорно-жовтих», то вони знаходяться в чудовій формі. Команда нікому не поступається впродовж 13-ти матчів усіх турнірів, лише 2 рази за цей час зігравши унічию. Чи продовжиться безпрограшна серія дортмундської Борусії?

7. Валенсія – Атлетик (Більбао), Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Валенсія переживає не найкращі часи. «Кажани» програли 4 з 5-ти своїх попередніх матчів у всіх турнірах, в тому числі, і Атлетику з Більбао в першій грі 1/8 фіналу Ліги Європи – 0:1 в гостях. «Баски» ж навпаки – значно долали. В активі «левів» - 5 перемог поспіль в усіх змаганнях. Атлетик – дуже незручний суперник для Валенсії. Левантійці поступилися в кожному з 3-х останніх за ліком особистих поєдинках «червоно-білим». Чи відсвяткує Атлетик з Більбао перемогу і цього разу?

8. Байер – Вільярреал, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Вільярреал зробив непогану заявку на вихід до 1/4 фіналу Ліги Європи, обігравши Байер на власному полі – 2:0. Але у Леверкузені легкого життя «жовтій субмарині» ніхто не обіцяє. Минулих вихідних «фармацевти» перервали власну серію з 4-х матчів без перемог в усіх турнірах, здолавши Гамбург в поєдинку Бундесліги. От тільки стабільності підопічним Роджера Шмідта, як і раніше, дуже бракує. Чи під силу леверкузенцям дати бій Вільярреалу?

9. Брага – Фенербахче, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

До домашнього поєдинку проти Фенербахче Брага підходить не в найкращому настрої. По-перше «зброярі» поступилися у Стамбулі тиждень тому – 0:1, а по друге, команда здобула лише одну перемогу в 7-ми попередніх матчах усіх турнірів. Натомість «жовті канарки» останнім часом лише перемагають. Вони виграли 5 попередніх поєдинків усіх турнірів і вочевидь не збираються на цьому зупинятися. Чи зуміє Брага у своєму нинішньому стані зупинити турків?

10. Халл Сіті – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 32 тур

Втративши за підсумками минулого сезону місце в Прем’єр-лізі, нині Халл Сіті докладає усіх зусиль, щоб знову повернутися до еліти. Не зважаючи на лише 2 очки, набрані «тиграми» в 3-х попередніх турах, команда посідає 3-тє місце в Чемпіоншипі і має усі шанси піднятися вище. Для цього Халл Сіті потрібно перемагати Ноттінгем Форест. «Лісівники» здебільшого розчаровують, програвши 5 з 6-ти своїх попередніх матчів. Чи вдасться «тиграм» повернутися на шлях перемог?

11. Брайтон – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 32 тур

Брайтон проводить відмінний сезон, всерйоз претендуючи на вихід до Прем’єр-ліги. Щоправда, останнім часом «чайки» дещо збавили оберти, задовольнившись нульовими нічиїми в 2-х попередніх турах. Цього разу Брайтону протистоятиме Рединг, який, по суті, вже дограє нинішній сезон, ні на що особливе не претендуючи. «Чайки» впродовж 4-х особистих зустрічей поспіль не можуть перемогти Рединг. Чи до снаги Брайтону вперше за останні 2 роки обіграти «королівських»?

12. Іпсвіч – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 32 тур

Поступившись в минулому турі Кардифф Сіті, Іпсвіч не лише перервав власну серію з 3-х матчів без поразок, але й ускладнив свої шанси на потрапляння до першої шістки. За подібних умов, «синьо-білим» нічого не залишається, як набирати максимальну кількість очок в кількох наступних турах. Але й Блекберн, що стане наступним суперником Іпсвіча, не може почувати себе спокійно. «Ріверсайдці» хоча й покращили власні результати, але усе ще ведуть боротьбу за виживання в Чемпіоншипі. Чим завершиться це протистояння?

Зробити свої ставки Ви може до 21.40 вівторка, 15 березня.

Ми у Viber!