0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 503 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Шахтар, Україна, 18 тур

Дніпру не позаздриш. Тиждень тому команда Мирона Маркевича зустрічалася в Києві з Динамо і прогнозовано програла – 0:2, а тепер на «дніпрян» очікує дуель з іншим лідером Прем’єр-Ліги – донецьким Шахтарем. «Гірники», попри виїзний статус, фаворити зустрічі, але проти них може зіграти фактор втоми, адже в четвер вони зіграли виснажливий поєдинок Ліги Європи із Андерлехтом. До того ж, поєдинки проти дніпропетровців, традиційно, даються донеччанам не просто. Приміром, у матчі першого кола у Львові підопічні Мірчі Луческу були змушені капітулювати – 0:2. Ця поразка і досі залишається єдиною для Шахтаря в нинішньому чемпіонаті. Чи вдасться «гірникам» помститись за ту невдачу?

2. Манчестер Юнайтед – Вест Хем, Кубок Англії, 1/4 фіналу

Ще тиждень тому здавалося, що Манчестер Юнайтед пішов на поправку і навіть може вклинитись у боротьбу за чемпіонство, але сталося не так як гадалося. Спершу «червоні дияволи» програли на виїзді Вест Бромвічу в матчі чемпіонату – 0:1, а в четвер також у гостях поступилися Ліверпулю в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи – 0:2. Кубкова дуель проти Вест Хема – шанс реабілітуватися за останні невдачі, але «молотобійці» Славена Біліча на хлопчиків для биття аж ніяк не схожі. Більше того, лондонці сповнені рішучості вийти у фінал Кубка Англії і в їхній нинішній формі це виглядає цілком реальним завданням. Чи зможуть манкуніанці впоратися з амбітним Вест Хемом?

3. Вулверхемптон – Бірмінгем, Англія, Чемпіошип, 37 тур

Бірмінгем не полишає спроб увірватися в топ-шістку і поборотися за путівку до Прем’єр-Ліги через плей-офф , але останнім часом «сині» втратили стабільність. Насамперед, у гостьових матчах. Перемогти на виїзді «сині» не можуть із середині січня, а це 4-ри поєдинки поспіль, 2 останні з яких були програні. Не легко, вочевидь, Бірмінгему доведеться і в зустрічі проти Вулверхемптона, якому програв 3 з 5-ти попередніх очних дуелей. Чи вдасться «вовкам» знову засмутити бірмінгемських гостей?

4. Севілья – Вільяреал, Іспанія, 29 тур

Шанс для Севільї повернутися в боротьбу за місце в топ-четвірці. У випадку перемоги андалусці скоротять відставання від Вільяреалу до 5 очок, відіграти які в заключних турах виглядає цілком реальним завданням. А ось будь-яка осічка ознаменує для «норвіонців» завершення боротьби за путівку в Лігу чемпіонів. Утім, домашня переможна серія команди Унаї Емері в Прімері триває вже 12-ть матчів поспіль і перервати її навіть «жовтій субмарині» буде дуже не просто. Чи все ж у «підводників» знайдуться вбивчі торпеди, здатні потопити господарів «Рамон Санчес Пісхуан»?

5. Ренн – Ліон, Франція, 30 тур

Ренн з приходом Роллана Курбіса розцвів. Бретонці виграли 3 з 4-ох попередніх матчів Ліги 1, перетворившись на реального претендента на золоту «бронзу», яка гарантує путівку в Лігу чемпіонів. Домашній поєдинок проти Ліону – прекрасний шанс для господарів нарешті увірватися в топ-трійку. У матчі першого кола Ренну вдалося подужати «ткачів» на їхньому полі – 2:1. Втім, тоді Ліон був на спаді. Нині ж «діти» на ходу і 5-ть перемог у 6-ти попередніх турах – найкраще тому підтвердження. Хто вийде переможцем з битви за 3-тю сходинку?

6. Вітесс – Фейеноорд, Нідерланди, 27 тур

Схоже, спад Фейеноорда залишився в минулому. Роттердамці виграли 2 попередні матчі в Ередвізії, а минулого тижня, подужавши АЗ Алкмаар, вийшли у фінал Кубка Нідерландів. Продовжити переможну ходу «гордість Півдня» сподівається у виїзному протистоянні з Вітессом, який незмінно перегравала в 2-ох останніх очних дуелях. Чи до снаги Фейеноорду здобути 4-ту поспіль перемогу, чи все ж Вітесс нагадає роттердамцям про їхні проблеми?

7. Дженоа – Торино, Італія, 29 тур

Дженоа нині не вражає особливою стабільністю, але вдома очки набирає справно. Востаннє в рідних стінах «грифони» програвали ще на початку січня, коли в генуезькому дербі поступилися Сампдорії. Відтоді підопічні Джан П’єро Гасперіні серйозно додали і, насамперед, це помітно в домашніх матчах. На рідному «Луїджі Ферраріс» Дженоа не знає гіркоти поразок ось уже 5-ть поєдинків поспіль, 3 з яких були виграні. Вочевидь, на 3 очки команда налаштовується і в зустрічі проти Торино, яке, навпаки, останнім часом здебільшого розчаровує. Чи по зубам «бики» генуезьким «грифонам»?

8. Карпі – Фрозіноне, Італія, 29 тур

Класична битва за виживання! Обидві команди розмістилися по сусідству в зоні вильоту, але шанси на порятунок ще не втратили. Поки що їх більше у Фрозіноне, яке випереджає Карпі на 4 очки, а від рятівної позиції відстає лише на 1 пункт. Втім, господарі налаштовані дещо зіпсувати настрій гостям і нарешті перервати свою 8-матчеву безвиграшну серію. От тільки чи погодяться з цим «канарки», які приїдуть до Карпі в статусі фаворитів?

9. Шарлеруа – Гент, Бельгія, 30 тур

Посеред тижня Гент попрощався з Лігою чемпіонів і тепер налаштований цілком і повністю сконцентруватися на Жюпіле-Про-Лізі, де все ще зберігає шанси на чемпіонство. Завдання «буйволів» у Шарлеруа – взяти 3 очки і продовжити гонитву за лідируючим Брюгге. Втім, подужати «зебр» команда Хейна Ванхазебрука не може ось уже 3 очні дуелі поспіль. Чи зміниться щось цього разу?

10. Мехелен – Стандард, Бельгія, 30 тур

Стандард провалив старт сезону, але вчасно схаменувся і нині вже в топ-шістці. У виїзній зустрічі проти Мехелена льєжці будуть фаворитами. Воно й не дивно, адже цього суперника «червоні» перемагали в 9-ти з 10-ти попередніх очних дуелей. А ось внічию команди не грають з 2010-ого року. Чим усе завершиться цього разу?

11. Сент-Трюйден – Локерен, Бельгія, 30 тур

Сент-Трюйден переживає глибоку кризу. У 7-ми попередніх турах команда зазнала 6-ти поразок, опинившись у безпосередній близькості від зони вильоту. Якщо так піде і далі, з Жюпіле-Про-Лігою доведеться прощатися. Серйозні неприємності загрожують і Локерену, який також не далеко втік. На що поставити в дуелі аутсайдерів?

12. Вестерло – Беверен, Бельгія, 30 тур

Вестерло, попри прогнози скептиків, налаштований битися до кінця і свого останнього слова в боротьбі за виживання ще не сказав. Хоча ще не так давно здавалося, що шансів на порятунок у «синьо-жовтих» немає. Вестерло зустрічався з Бевернном 5-ть разів і поки що не здобув жодної перемоги – 3 поразки та 2 нічиї. Чи вдасться команді Боба Пітерса нарешті подужати незручного суперника?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.10 неділі, 13 березня.

Ми у Viber!