0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 502 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Евертон – Челсі, Кубок Англії, 1/4 фіналу

На попередніх стадіях Кубка Англії Евертону щастило з суперниками. Тож команда без жодних проблем дійшла до чвертьфіналу. Тепер же на «ірисок» очікує побачення з по-справжньому серйозним опонентом – Челсі. «Сині» наразі знаходяться не в кращому психологічному стані. Лише кілька днів тому «аристократи» припинили свої виступи в Лізі чемпіонів, поступившись ПСЖ та витративши чимало сил. Кубок Англії для лондонців – остання надія здобути трофей в нинішньому сезоні. Але чи зуміють вони здолати Евертон?

2. Борнмут – Суонсі, Англія, 30 тур

Тимчасові труднощі Борнмута лишилися позаду. В 3-х попередніх матчах Прем’єр-ліги «вишні» здобули 7 очок, на безпечну відстань відірвавшись від зони вильоту. Продовжити свою безпрограшну серію підопічні Едді Хау спробують у зустрічі з Суонсі. От тільки валлійці також знаходяться на ходу. Вони виграли 2 свої останні поєдинки чемпіонату, здолавши, між іншим, і Арсенал в гостях. Нині «лебеді» відстають від Борнмута лише на 2 очки. Чим завершиться це протистояння?

3. Емполі – Сампдорія, Італія, 29 тур

Емполі не позаздриш. Команда переживає глибоку кризу, програвши свої 4 попередні матчі Серії «А». Усього ж «сині» не перемагають впродовж 9-ти поєдинків чемпіонату і лише завдяки очкам, здобутим раніше, усе ще тримаються в середині турнірної таблиці. Ще не так давно в подібній складній ситуації перебувала і Сампдорія. Але 2 перемоги поспіль дозволили їй покращити власне становище. Чи зуміє проблемний Емполі пригальмувати футболістів з Генуї?

4. Хоффенхайм – Вольфсбург, Німеччина, 26 тур

Хоча Хоффенхайм впродовж майже усього сезону знаходиться у зоні вильоту, «синьо-білі» не здаються і докладають усіх зусиль, щоб врятуватися від пониження в класі. Останнім часом Хоффенхайм чергує домашні перемоги з виїзними поразками, але цього поки недостатньо, щоб залишити передостаннє місце. Інша річ – Вольфсбург. «Вовки» однаково успішно виступають як в Бундеслізі, так і в Лізі чемпіонів, вигравши 3 попередні свої матчі. Чи під силу «синьо-білим» нав’язати боротьбу такому супернику?

5. Інгольштадт – Штутгарт, Німеччина, 26 тур

Кожен з 3-х своїх попередніх матчів Інгольштадт завершував унічию з однаковим рахунком 1:1. Усього ж «чорні» не програють впродовж 4-х поєдинків поспіль. Подібний графік дозволяє команді спокійно почуватися в середині таблиці, що для дебютанта першої Бундесліги – непоганий результат. На одне очко менше за Інгольштадт має його нинішній суперник – Штутгарт, який після 3-матчевої безвиграшної серії повернувся на шлях перемог. Як зіграють між собою сусіди по турнірній таблиці?

6. Дармштадт – Аугсбург, Німеччина, 26 тур

Дармштадт продовжує розчаровувати власних прихильників. «Лілії» не перемагають впродовж 5-ти зустрічей поспіль, здобувши у цих поєдинках усього 2 очки. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, команда вже незабаром може поповнити ряди борців за виживання. Аж ніяк не краще виступає нині і Аугсбург. «Фуггери» виграли лише один матч Бундесліги з 8-ми попередніх, випереджаючи Дармштадт тільки за додатковими показниками. Чи вдасться комусь з суперників перервати власну смугу невдач?

7. Ганновер – Кельн, Німеччина, 26 тур

Головний аутсайдер Бундесліги Ганновер ніяк не може знайти свою гру. «Дев’яносто шості» програли 10 з 11-ти попередніх матчів чемпіонату і посідають останнє місце турнірної таблиці. Щоправда, навіть за таких умов, основні конкуренти в боротьбі за виживання відірвалися ще не надто далеко. Серйозно лихоманить нині і Кельн. «Козли» здобули лише одне очко в 4-х попередніх турах. Ганновер впродовж 4-х особистих зустрічей не програє Кельну. Чи здобудуть «дев’яносто шості» сприятливий результат і зараз?

8. Лор’ян – Марсель, Франція, 30 тур

До свого особистого протистояння Лор’ян та Марсель підійшли з однаковою кількістю очок у активі та знаходячись в середині турнірної таблиці. Більш успішно останнім часом виступають «мерлузові», що здобули 7 пунктів у 3-х попередніх турах і не збираються збавляти оберти. У той же час «провансальців» охопила справжня нічийна епідемія. Марсель завершує миром вже 4-й свій матч Ліги 1 поспіль. Хто виявиться сильнішим в битві середняків чемпіонату Франції?

9. Бастія – Лілль, Франція, 30 тур

Завдяки успішній грі у захисті, Бастії вдалося видати цілу низку успішних поєдинків. Корсиканці не лише не програють впродовж 5-ти турів поспіль, але й не пропускають м’ячів у власні ворота. От тільки останнім часом підопічні Франсуа Чікколіні дещо збавили оберти, двічі зігравши унічию. Значно переконливіше, ніж раніше, почуває себе і Лілль. «Доги» програли лише одну гру з 7-ми попередніх у Лізі 1, на безпечну відстань відірвавшись від зони вильоту. Чого очікувати від Лілля в негостинній Бастії?

10. Монпельє – Ніцца, Франція, 30 тур

Ще місяць тому Монпельє виглядав просто жахливо. «Паладіни» вели боротьбу за виживання і навіть знаходилися серед аутсайдерів. Але команда вчасно схаменулася. Видавши серію з 5-ти поєдинків без поразок, «помаранчево-сині» відірвалися на 6 очок від зони вильоту. Цього разу Монпельє протистоятиме Ніцца, яка знаходиться в групі лідерів. «Червоно-чорні» не могли перемогти 4 матчі, але виграш в попередньому турі дозволив їм повернутися на 4-те місце. Чи втримаються «орли» в зоні єврокубків після побачення з Монпельє?

11. Генгам – Сент-Етьєн, Франція, 30 тур

Генгам серйозно здав власні позиції за останній час. «Червоно-чорні» впродовж 5-ти турів поспіль не знають радості перемог, здобувши у цих матчах усього 2 очки. Ще одна невдача може опустити підопічних Жоселена Гурвеннека у зону вильоту, від якої вони знаходяться на відстані 2-х очок. Не вражає нині і Сент-Етьєн. Гра на 3 фронти відібрала чимало сил у «зелених», тож в чемпіонаті команда опустилася аж на 7-ме місце. Чи здобуде Сент-Етьєн максимальний результат у Генгамі?

12. Газелек (Аяччо) – Кан, Франція, 30 тур

Видавши серію з 10-ти матчів без перемог, Газелек опустився у зону вильоту, вибратися з якої команді буде проблематично. Щоправда, шанси виправити ситуацію у футболістів з Аяччо ще є, але для цього команді потрібно перемагати частіше, ніж раз у кілька місяців. Значно вищі турнірні амбіції у Кана. «Червоно-сині» належать до групи клубів, що ведуть боротьбу за путівку в єврокубки від Франції. Сприяє цьому і хороша форма Кана, завдяки якій він здобув 7 очок в 3-х турах. Чи зуміє скромний Газелек дати бій непоступливому супернику?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 12 березня.

Ми у Viber!