0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 501 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – Андерлехт, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Після перемоги Шахтаря над німецьким Шальке-04 за підсумками 2-ох матчів на попередній стадії турніру, Андерлехт виглядає досить сприятливим суперником для українців. «Гірники» з кожним наступним матчем набирають усе кращих кондицій, у той час як «пурпурово-білі» навіть на внутрішній арені виглядають не кращим чином. Щоправда, брюссельці вміють демонструвати характер, що вони засвідчили, перегравши в 1/16 фіналу грецький Олімпіакос. Чи вдасться Шахтареві подолати бельгійський бар’єр?

2. Борусія Дортмунд – Тоттенхем, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Цю пару небезпідставно вважають однією з найсильніших на стадії 1/8 фіналу Ліги Європи. Дортмундська Борусія не програє впродовж 11-ти матчів усіх турнірів, пройшовши в попередньому раунді плей-офф португальський Порту. А Тоттенхем вперше за багато років всерйоз веде боротьбу за чемпіонство в англійській Прем’єр-Лізі. Не гірше «шпори» виступають і в Лізі Європи, де нещодавно були сильнішими за італійську Фіорентину. Чим завершиться німецько-англійське протистояння?

3. Базель – Севілья, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Поступившись на виїзді в першій грі французькому Сент-Етьєну в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи Базель взяв реванш на власному полі і пробився до наступного раунду завдяки більшій кількості м’ячів, забитих у гостях. Тепер «червоно-синім» протистоятиме діючий переможець другого за престижністю єврокубка – Севілья. «Норвіонці» виглядають не зовсім стабільно, вигравши лише один матч з 5-ти попередніх у всіх турнірах. Чи під силу Базелю нав’язати боротьбу «червоно-білим»?

4. Фенербахче – Брага, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Фенербахче, витративши божевільні гроші на нових гравців у літнє міжсезоння, нарешті починає отримувати дивіденди. Команда Вітора Перрейри захопила лідерство в турецькій Суперлізі і в статусі фаворита підходить до протистояння з Брагою в 1/8 фіналу Ліги Європи. Втім, «зброярі» – не хлопчики для биття і втерти носа можуть будь-якому. Приміром, минулої неділі підопічні Паулу Фонсеки впевнено розібралися в чемпіонаті із самим Порту – 3:1, що далеко не кожному до снаги. Але чи вдасться Бразі вчинити те ж саме і з Фенербахче, та ще в його лігві?

5. Ліверпуль – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Принципові суперники Ліверпуль та Манчестер Юнайтед вперше в історії зійдуться в рамках єврокубків. Для мерсисайдців, фактично, Ліга Європи – єдиний в нинішньому сезоні турнір, де підопічні Юргена Клоппа ще можуть себе проявити, адже в Прем’єр-Лізі шанси навіть на топ-четвірку мінімальні. Нижче своїх можливостей на внутрішній арені виступають і «червоні дияволи». 5-ть попередніх особистих зустрічей між командами незмінно завершувалися перемогою Манчестер Юнайтед. Чи візьме Ліверпуль реванш за ті невдачі? 

6. Атлетик (Більбао) – Валенсія, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Лише трохи більше тижня тому ці ж команди зустрічалися в матчі іспанської Прімери. Тоді Атлетик Більбао несподівано розгромив Валенсію в гостях – 3:0. Баски ставлять перед собою серйозні завдання в Лізі Європи. У попередньому раунді вони вибили з турніру французький Марсель і тепер збираються зробити те ж саме з «кажанами». От тільки Валенсія, яка проводить провальний сезону  Прімері, навряд чи здасться без бою. Хто вийде переможцем з іспанського дербі?

7. Вільярреал – Байер, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Вільярреал, перегравши за сумою 2-ох матчів півфіналіста минулого сезону Ліги Європи італійський Наполі, сам перетворився в одного з фаворитів турніру. Але для початку «жовтій субмарині» слід здолати ще одного непростого суперника – Байер. «Фармацевти» дещо збавили оберти за останній час, здобувши лише одне очко в 3-ох попередніх турах БундесЛіги. 5 років тому Вільярреал вже проходив Байер на цій же стадії Ліги Європи. Як усе буде цього разу?

8. Спарта (Прага) – Лаціо, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Празька Спарта не програла жодного з 10-ти матчів нинішнього сезону Ліги Європи. В 1/16 фіналу «червоні» були сильнішими за російський Краснодар, вигравши в обох зустрічах. Тепер чехам дістався в суперники Лаціо, який також йде без поразок у Лізі Європи. У лютому «орли» за сумою 2-ох матчів виявилися сильнішими за турецький Галатасарай. Цікаво, що римляни завершували внічию кожен з 6-ти своїх попередніх виїзних матчів усіх турнірів. На що очікувати від Лаціо у Празі?

9. Кубань – Крилья Советов, Росія, 20 тур

Кубань переживає не прості часи. Якщо в минулому сезоні «козаки» були міцними середняками, то нині змушені боротися за виживання. У 19-ти турах команда спромоглася здобути лише 2 перемоги, тож нині бовтається на останньому місці в турнірній таблиці. Домашній поєдинок проти Крильєв Советов – шанс вибратися з прірви. Тим більше, що 2 попередні матчі проти самарців на власному полі Кубань виграла, забивши при цьому 8 м’ячів. Чи до снаги команді Сергія Ташуєва знову покласти на лопатки гостей із Самари?

10. Де Графсхап – Рода, Нідерланди, 27 тур

Неприємності Де Графсхапа продовжуються. У 26-ти турах «суперфермери» спромоглися здобути лише 3 перемоги, а станом на сьогодні їхня безвиграшна серія в Ередвізії триває вже 5-ть матчів, 2 останні з яких були програні. Якщо так піде і далі, наступний сезон «синьо-білі» розпочнуть у дивізіоні рангом нижче. Непереливки Де Графсхапу, вочевидь, доведеться і в домашній зустрічі проти Роди, перемогти яку команді не вдається вже 5-ть очних дуелей поспіль. Чи зміниться щось цього разу?

11. Герта – Шальке, Німеччина, 26 тур

Битва конкурентів за місце в топ-четвірці БундесЛіги. Господарський статус говорить на користь Герта, але подужати Шальке берлінцям не вдається з 2006-ого року, а це – 14-ть матчів поспіль, 12-ть! з яких були програні. Чи до снаги «старій дамі» нарешті перервати безвиграшну серію в протистояннях із «кобальтовими»?

12. Редінг – Крістал Пелас, Кубок Англії, 1/4 фіналу

Крістал Пелас на спаді. Безвиграшна серія «орлів» у Прем’єр-Лізі сягнула загрозливої позначки в  12-ть матчів, 8 з яких були програні. Як наслідок, лондонці скотилися в нижню частину турнірної таблиці, ризикуючи ув’язнути у виснажливій боротьбі за виживання. За таких обставин Кубок Англії – останній шанс для Алана Пардью врятувати сезон. Утім, дуель із Редінгом легкою прогулянкою для «кришталевих» точно не стане. «Роялз» нині на ходу і сповнені рішучості продовжити кризу суперника. Чи все ж Пелас поставить нахаб з Чемпіоншипу на місце?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 10 березня.

Ми у Viber!