0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 500 тиражу

До Вашої уваги анонс 500 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – ПСЖ, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

3 тижні тому в Парижі, у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, ПСЖ здобув мінімальну перемогу над Челсі – 2:1. Такий результат залишає суперникам практично рівні шанси на вихід до наступного раунду змагань. Напередодні як парижани, так і «сині» втратили очки у своїх внутрішній чемпіонатах, що свідчить про те, що свою головну ставку в сезоні вони роблять саме на успішний виступ в Європі. Чи зуміє ПСЖ втримати здобуту на власному полі перевагу?

2. Зеніт – Бенфіка, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

В першому матчі Бенфіка на власному полі обіграла Зеніт з мінімальним рахунком – 1:0. Взагалі, «орли» виграли свої 4 попередні поєдинки в усіх турнірах, що говорить про хорошу форму, в якій знаходиться португальський клуб. Але й Зеніт не збирається здаватися передчасно. Пітерці виграли кожен з 3-х своїх домашніх матчів групового турніру нинішнього сезону Ліги чемпіонів, причому суперники у «синьо-біло-блакитних» були досить серйозні. Чи продовжать росіяни перемагати вдома?

3. Шахтар – Андерлехт, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Після перемоги Шахтаря над німецьким Шальке-04 за підсумками 2-х матчів на попередній стадії турніру, Андерлехт виглядає досить сприятливим суперником для українців. «Гірники» з кожним наступним матчем набирають усе кращих кондицій, в той час, як «пурпурово-білі» навіть на внутрішній арені виглядають не найкращим чином. Щоправда, брюссельці вміють демонструвати характер, що вони засвідчили, обігравши в 1/16 фіналу грецький Олімпіакос. Чи вдасться Шахтареві подолати бельгійський бар’єр?

4. Борусія (Дортмунд) – Тоттенхем, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Цю пару небезпідставно вважають однією з найсильніших на стадії 1/8 фіналу Ліги Європи. Дортмундська Борусія не програє впродовж 11-ти матчів усіх турнірів, пройшовши в попередньому раунді плей-офф португальський Порту. А Тоттенхем вперше за багато років всерйоз веде боротьбу за чемпіонство в англійській Прем’єр-лізі. Не гріше «шпори» виступають і в Лізі Європи, де нещодавно були сильнішими за італійську Фіорентину. Чим завершиться німецько-англійське протистояння?

5. Базель – Севілья, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Поступившись на виїзді в першій грі французькому Сент-Етьєну в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи, Базель взяв реванш на власному полі і пробився до наступного раунду завдяки більшій кількості м’ячів, забитих у гостях. Тепер «червоно-синім» протистоятиме діючий переможець 2-го за престижністю єврокубка – Севілья. «Норвіонці» виглядають не зовсім стабільно, вигравши лише один матч з 5-ти попередніх у всіх турнірах. Чи під силу Базелю нав’язати боротьбу «червоно-білим»?

6. Ліверпуль – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Принципові суперники Ліверпуль та Манчестер Юнайтед вперше в історії зійдуться в рамках єврокубків. Для мерсисайдців, по суті, Ліга Європи – єдиний в нинішньому сезоні турнір, де підопічні Юргена Клоппа ще можуть себе проявити, адже в Прем’єр-лізі вони не вражають. Нижче своїх можливостей на внутрішній арені виступають і «червоні дияволи». 5 попередніх особистих зустрічей між командами незмінно завершувалися перемогою Манчестер Юнайтеда. Чи візьме Ліверпуль реванш за ті невдачі? 

7. Атлетик (Більбао) – Валенсія, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Лише трохи більше тижня тому ці ж команди зустрічалися в матчі іспанської Прімери. Тоді Атлетик з Більбао несподівано розгромив Валенсію в гостях. Баски ставлять перед собою серйозні завдання в Лізі Європи. В попередньому раунді вони вибили з турніру французький Марсель і тепер збираються зробити те ж саме з «кажанами». От тільки Валенсія, яка проводить провальний сезону  Прімері, навряд чи здасться без бою. Хто вийде переможцем з іспанського дербі?

8. Вільярреал – Байер, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Обігравши за сумою 2-х матчів півфіналіста минулого сезону Ліги Європи італійський Наполі, Вільярреал сам перетворився в одного з претендентів на успішний виступ у турнірі. Але для початку «жовтій субмарині» слід здолати ще одного непростого суперника – Байер. «Фармацевти» збавили оберти за останній час, здобувши лише одне очко в 3-х попередніх турах Бундесліги. 5 років тому Вільярреал вже проходив Байер на цій же стадії Ліги Європи. Як буде цього разу?

9. Спарта (Прага) – Лаціо, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Празька Спарта не програла жодного з 10-ти матчів нинішнього сезону Ліги Європи. В 1/16 фіналу «червоні» були сильнішими за російський Краснодар, обігравши цього суперника в обох зустрічах. Тепер чехам в суперники дістався Лаціо, який також іде без поразок в Лізі Європи. У лютому «орли» за сумою 2-х матчів виявилися сильнішими за турецький Галатасарай. Римляни завершували унічию кожен з 6-ти своїх попередніх виїзних матчів усіх турнірів. На що очікувати від Лаціо у Празі?

10. Халл Сіті – Арсенал, Кубок Англії, 1/8 фіналу, перегравання

У Халл Сіті та Арсеналу – давні кубкові рахунки. За останніх 3 сезони ці суперники проводитимуть вже свою 4-ту особисту зустріч в Кубку Англії. 2 роки тому Арсенал в додатковий час переміг «тигрів» у фіналі, вперше за багато років вигравши почесний трофей, а минулого сезону «каноніри» здолали Халл Сіті в 1/32 фіналу. Цього разу в Лондоні команди не визначили переможця – 0:0, тож тепер доля путівки до чвертьфіналу визначиться у Кінгстон-апон-Халлі. Чи зуміють «тигри» зупинити діючого володаря Кубка Англії?

11. Партик – Абердин, Шотландія, 27 тур

До завершення першого етапу шотландської Прем’єр-ліги залишається усе менше часу, а Партику ніяк не вдається потрапити до зони верхнього плей-офф. Причина цьому – нестабільні результати футболістів з Глазго, які чергують перемоги з поразками. Значно успішніше виступає Абердин. «Червоно-білі» впевнено посідають 2-ге місце турнірної таблиці і не полишають надій випередити Селтік в боротьбі за чемпіонство. Чи зуміє Абердин здобути максимальну кількість очок у Глазго?

12. Бастія – Нант, Франція, 27 тур

Лише зараз, під кінець сезону, раніше нестабільній Бастії вдалося знайти свою гру. Корсиканці не програють впродовж 4-х турів Ліги 1 поспіль, втративши у цих поєдинках усього 2 очки. Подібні результати дозволили підопічним Франсуа Чікколіні закріпитися в середині таблиці. Усього на 2 очки Бастію випереджає її нинішній суперник – Нант. «канарки» здобули лише один пункт в 2-х попередніх турах. 5 з 6-ти останніх матчів у Лізі 1 між Бастією та Нантом завершувалися з рахунком 0:0. Чи будуть голи цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 8 березня. 

Ми у Viber!