0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 499 тиражу

До Вашої уваги анонс 499 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Крістал Пелас – Ліверпуль, Англія, 29 тур

Ліверпуль не хапає зірок з неба, але все ще сподівається поборотися за місце в топ-четвірці. Тим більше, що конкуренти регулярно оступаються. А ось в активі мерсисайдців у Прем’єр-Лізі вже 2 перемоги поспіль. Спершу в Бірмінгемі «червоні» не залишили жодних шансів Астон Віллі – 6:0, а кілька днів тому розгромили вдома Манчестер Сіті – 3:0, помстившись «містянам» за прикру поразку у фіналі Кубка англійської Ліги. Наступний суперник – Крістал Пелас. Легко підопічним Юргена Клоппа точно не буде, адже із 7-ми останніх візитів на «Селхерст Парк» Ліверпуль виграв лише один при 4-ох поразках і 2-ох нічиїх. Чи до снаги мерсисайдцям обрізати крила лондонським «орлам»?

2. Вест Бромвіч – Манчестер Юнайтед, Англія, 29 тур

Манчестер Юнайтед, попри переповнений лазарет, нарешті знову почав перемагати. Тиждень тому під натиском «червоних дияволів» не встояв Арсенал – 3:2, а посеред тижня манкуніанці дотиснули Уотфорд – 1:0. У випадку перемоги в зустрічі проти Вест Бромвіча команда Луї Ван Гаала може повернутися в гонку за титул. От тільки «дроздів» такими планами не злякати. Тим більше, що нині команда Тоні П’юлісса перебуває в оптимальних кондиціях, а на рідному «Хотторнс» здатна дати бій будь-якому супернику. Чи по зубам манкуніанським «дияволам» такий суперник?

3. Валенсія – Атлетико Мадрид, Іспанія, 28 тур

Валенсія, хоч і не без проблем, але набирає свою кращу форму. «Кажани» виграли 5-ть з 6-ти попередніх матчів у всіх турнірах і зовсім не проти зіпсувати настрій Атлетико. Не очікує на легку прогулянку і наставник гостей Дієго Сімеоне. Воно й не дивно, адже з 4-ох останніх поєдинків на «Местальї» його підопічні виграли лише один при 2-ох поразках та одній нічиїй. Чи зможуть мадридці подужати левантійців у їхньому лігві, продовживши гонитву за Барселоною?

4. Спортинг Хіхон – Атлетик Більбао, Іспанія, 28 тур

Востаннє хіхонський Спортинг перемагав ще наприкінці січня і відтоді не може виграти вже 6-ть турів поспіль – 3 поразки і 3 нічиї. Через останні невдачі хіхонці знову скотилися в зону вильоту і вибратися звідти буде дуже не просто. Тим більше, що їхній наступний суперник – Атлетик Більбао, який продовжує боротьбу за путівку в єврокубку. 4-ри останні побачення суперників у Хіхоні незмінно завершувалися миром. Чи варто чекати на нічию і цього разу?

5. Сассуоло – Мілан, Італія, 28 тур

Мілан набрав хороший темп. У чемпіонаті команда Сініши Михайловіча не програє вже 9-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були виграні, а посеред тижня ефектно вийшла у фінал Кубка Італії, розгромивши вдома Алессандрію – 5:0. Втім, продовжити вдалу серію у виїзній зустрічі проти Сассуоло «червоно-чорним» буде дуже не просто. «Зелено-чорні» нині на ходу і виїзна перемогу в попередньому турі над Лаціо – 2:0 – найкраще тому підтвердження. До того ж, у 2-ох попередніх сезонах Сассуоло вдома незмінно перемагав Мілан. Чи вдасться команді Еусебіо Ді Франческо засмутити міланських гостей і цього разу?

6. Дженоа – Емполі, Італія, 28 тур

Дженоа ще далеко не гарантувала собі збереження прописки в еліті, тож у домашній зустрічі проти Емполі від 3 очок не відмовиться. От тільки «грифони» ще жодного разу в історії не перемагали тосканців у рамках Серії «А». Команди зіграли 5-ть матчів, 2 з яких виграли «сині» і ще тричі була зафіксована мирова. Чи вдасться Дженоа відсвяткувати першу перемогу в протистояннях із Емполі?

7. Фрозіноне – Удінезе, Італія, 28 тур

Фрозіноне не полишає надій врятуватися від вильоту і Удінезе – один з основних конкурентів за місце під сонцем Серії «А». «Канарки», щоб зберегти шанси на порятунок, мають неодмінно перемагати. Втім, фріульці без бою не здадуться. Тим більше, що в попередньому турі їм нарешті вдалося перервати 8-матчеву безвиграшну серію, подужавши вдома Верону – 2:0. Яким буде продовження?

8. Брага – Порту, Португалія, 25 тур

Порту, схоже, зробив належні висновки з останніх невдач і налаштований всерйоз втрутитись у боротьбу за чемпіонський титул. «Драконам» вдалося здобути 3 перемоги поспіль, але щоб наздогнати лідерів – Спортинг та Бенфіку, цього ще недостатньо. Справжнім випробуванням для команди стане вояж до Браги, адже місцеві «зброярі» в 11-ти домашніх матчах нинішнього сезону зазнали лише однієї поразки. Чи станеться 2-га після дуелі із Порту?

9.Уніан Мадейра – Белененсеш, Португалія, 25 тур

Уніан Мадейра стрімко котиться в прірву. «Острів’яни» не можуть виграти вже 5-ть турів поспіль, зазнавши за цей час 4-ох поразок. Перервати смугу невдач команда спробує в домашній дуелі проти Белененсеша, який також особливою стабільністю не вирізняється, але при цьому забезпечив собі комфортний відрив від зони вильоту. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

10. ЦСКА Москва – Спартак Москва, Росія, 19 тур

Головна подія туру в російській Прем’єр-Лізі. ЦСКА пророкують чемпіонство, але фініш першої частини сезону «армійці» провалили, зазнавши 3-ох поразок у 4-ох останніх турах. Натомість, Спартак у випаду перемоги в дербі може включитись у чемпіонську гонку. Не сплять і інші топ-клуби Росії, які також сподіваються на спад у виконанні команди Леоніда Слуцького. Чи все ж ЦСКА поставить на місце нахаб, які сумніваються у їхній перевазі?

11. Терек – Локомотив Москва, Росія, 19 тур

Локомотив припинив виступи на євроарені, тож нині цілком і повністю може зосередитися на Прем’єр-Лізі, де усе ще можна поборотись за титул, або ж путівку в Лігу чемпіонів. До Чечні «залізничники» їдуть за перемогою, яка може вивести їх на чисте 2-ге місце. Втім, здобути її буде дуже не просто, адже забити у ворота грозненців москвичі не можуть уже 2 матчі поспіль, які завершились безгольовими нічиїми. Як усе буде цього разу?

12. Гамбург – Герта, Німеччина, 25 тур

Герта пройшла зону турбулентності і, схоже, знайшла свою гру. Берлінці, «на сухо» подужавши Кельн та франкфуртський Айнтрахт, захистили свою 3-тю позицію і віддавати її нікому не збираються. Втім, Гамбург всерйоз налаштований зіпсувати настрій «старій дамі». Зрозуміти «динозаврів» можна, адже в нинішньому сезоні їм ще нічого далеко не гарантовано. Чи зможе столичний клуб продовжити переможну ходу в Гамбурзі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 6 березня.

Ми у Viber!