0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 498 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Карпати, Україна, 17 тур

Чорноморець переживає не найкращі часи. За усю першу половину чемпіонату одесити здобули лише одну перемогу в 16-ти турах. Разом з тим, бійцівські якості «чорно-синіх» нікуди не поділися, тож вони цілком можуть нав’язати боротьбу будь-якому супернику. Значно впевненіше почувають себе Карпати. Львів’яни програли лише раз в 5-ти попередніх поєдинках Прем’єр-ліги і посідають місце в середині таблиці. «Зелено-білі» впродовж 5-ти особистих матчів не програють Чорноморцю. Чи продовжиться серія?

2. Сталь – Олександрія, Україна, 17 тур

На початку тижня суперники грали поєдинки 1/4 фіналу Кубка України, виступивши у них по-різному. Якщо дніпродзержинці без шансів розгромно поступилися на власному полі Дніпру, то «оленям» вдалося відстояти нічию вдома у протистоянні з самим київським Динамо. Осінню частину чемпіонату Олександрія завершила 3-ма перемогами поспіль і не збирається на цьому зупинятися. Чи здобудуть підопічні Володимира Шарана максимальний результат і цього разу?

3. Тоттенхем – Арсенал, Англія, 29 тур

Вперше за багато років Тоттенхем отримав реальний шанс позмагатися за чемпіонський титул. Навіть не зважаючи на виїзну поразку в попередньому турі від Вест Хема, «шпори» продовжують посідати 2-ге місце таблиці, 3-ма очками поступаючись Лестеру. Ще кілька турів тому всерйоз претендував на лідерство і Арсенал. Але 2 поспіль поразки значно погіршили шанси «канонірів». Наразі підопічні Арсена Венгера йдуть лише 3-ми, відставши від Тоттенхема на 3 пункти. Який результат принесе лондонське дербі?

4. Евертон – Вест Хем, Англія, 29 тур

Здобувши 3 перемоги в 4-х попередніх турах, Евертон міцно закріпився в середині турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Судячи з усього, саме тут «іриски» і звершать нинішній чемпіонат. Значно вищою на фініші сезону буде мотивація у Вест Хема. Лондонці набрали 7 очок в 3-х останніх матчах і тепер всерйоз претендують на місце в зоні єврокубків, від якої відстають лише на один пункт. «Молотбійці» не перемагають «ірисок» впродовж 15-ти особистих матчів чемпіонату. Чи зміниться щось у стосунках команд?

5. Уотфорд – Лестер, Англія, 29 тур

Дебютант Прем’єр-ліги Уотфорд дещо пригальмував. В 5-ти попередніх матчах «шершні» здобули лише одну перемогу, хоча такий спад можна пояснити силою суперників «жовтої армії». Цього разу середняк чемпіонату Уотфорд поміряється силами з несподіваним лідером турнірних перегонів – Лестером. Скориставшись осічками головних переслідувачів, «лиси» зробили ще один крок до чемпіонства, хоча й самі поки не вірять у подібну перспективу. Наскільки успішним виявиться візит підопічних Класудіо Раньєрі до Уотфорда? 

6. Борусія (Дортмунд) – Баварія, Німеччина, 25 тур

Матч лідерів німецької Бундесліги. Ще не так давно здавалося, що інтрига в боротьбі за чемпіонство остаточно згасла. Але дортмундська Борусія була іншої думки. В 7-ми попередніх турах «чорно-жовті» втратили лише 2 очки, і, після несподіваної домашньої поразки Баварії від Майнцу, наблизилися до мюнхенців на відстань у 5 пунктів. За таких умов, особисте протистояння суперників у Дортмунді набирає особливої ваги. Чи під силу команді Томаса Тухеля дати бій Баварії?

7. Кельн – Шальке, Німеччина, 25 тур

Кельн продовжує збавляти оберти. В 3-х попередніх турах «козли» додали до свого активу усього одне очко, хоча на їх становищі в середині турнірної таблиці це жодним чином не позначилося. Черговим випробуванням для Кельна стане зустріч із Шальке. «Гірники» вже встигли оговтатися після вильоту з єврокубків. В 2-х попередніх турах гельзенкірхенці здобули 4 очки, що дозволяє їм вести боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. Чи здолають «кобальтові» проблемний Кельн?

8. Айнтрахт (Франкфурт) – Інгольштадт, Німеччина, 25 тур

Видавши серію з 6-ти матчів без перемог, франкфуртський Айнтрахт перетворився в одного з головних аутсайдерів, опустившись в зону перехідних матчів. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, «орли» ризикують напряму вилетіти до другої Бундесліги. Перервати смугу власних невдач франкфуртці спробують у зустрічі з Інгольштадтом. «Чорні» виглядають значно впевненіше, ніж їх нинішній суперник, не програючи впродовж 3-х турів. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

9. Хетафе – Севілья, Іспанія, 28 тур

Хетафе не позаздриш. «Сині» програють вже 7-ий матч чемпіонату поспіль. Більше того – в 6-ти попередніх зустрічах команді з передмістя Мадриду не вдалося забити жодного м’яча у ворота суперників. Важко буде Хетафе розраховувати на сприятливий результат і у протистоянні з Севільєю. «Норвіонці» уже цілком подолали власну кризу, включившись в боротьбу за єврокубкові місця. Ще одна поразка може опустити Хетафе у зону вильоту. Чи зуміють «сині» зупинити власне падіння?

10. Депортиво – Малага, Іспанія, 28 тур

Останнім часом як Депортиво, так і Малага виступають однаково невдало. Ла-корунці не знають радості перемог 11 турів поспіль, програвши і 3 попередні свої поєдинки, а «анчоуси» здобули лише 2 очки в 4-х попередніх своїх матчах. Нині команди знаходяться в середині турнірної таблиці. Вони мають у своєму активі однакову кількість очок. Депортиво впродовж 6-ти особистих зустрічей усіх турнірів не перемагає Малагу. Чи вдасться «біло-блакитним» підправити статистику?

11. Верона – Сампдорія, Італія, 28 тур

Головний аутсайдер Серії «А» Верона усе ще сподівається врятуватися від пониження в класі. «Жовто-сині» програють вже значно рідше, ніж на початку сезону. От тільки надто багато було втрачено раніше, тож «мастифи» продовжують посідати останнє місце. Неподалік від зони вильоту знаходиться і Сампдорія. Генуезці не могли виграти впродовж 8-ми матчів, але в попередньому турі зуміли перервати цю дуже неприємну серію. Чи під силу Сампдорії здолати в гостях найгіршу на сьогодні команду ліги?

12. Спортинг (Ліссабон) – Бенфіка, Португалія, 25 тур

Виступи на 2 фронти відібрали чимало сил у лісабонського Спортинга. У підсумку, «леви» не лише вилетіли з Ліги Європи, але й втратили 2 надзвичайно важливі очки в попередньому турі чемпіонату Португалії. Осічкою лідера одразу ж скористався його найближчий переслідувач – діючий чемпіон країни Бенфіка. Тепер в турнірній таблиці Спортинг випереджає Бенфіку лише на одне очко. Чи вдасться «зелено-білим» втриматися на вершині після побачення з «орлами»?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 5-го березня. 

Ми у Viber!