0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 497 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла – Шахтар, Кубок України, 1/4 фіналу, перший матч

Шахтар у чвертьфіналі Кубка України зустрінеться з Ворсклою. «Гірники» - фаворити протистояння, однак очікувати на легку прогулянку в дуелі з«ворсклянами» донеччанам не варто. Хоча б з огляду на те, що з 3-ох останніх вояжів до Полтави команда Мірчі Луческу виграла лише один при одній поразці, а в матчі першого кола нинішнього чемпіонату була зафіксована бойова нічия – 2:2. Чи вдасться Шахтарю розкусити полтавський горішок цього разу?

2. Волинь – Зоря, Кубок України, 1/4 фіналу, перший матч

Зоря за путівку у півфінал Кубка України побореться з Волинню. Луганчани перемагали лучан у 5-ти з 6-ти попередніх очних дуелей і зовсім не проти зробити це знову. Тим більше, що «хрестоносці» нині мають серйозні фінансові проблеми, а це мотивації не додає аж ніяк. Чи все ж Віталій Кварцяний знайде потрібні слова для своїх підопічних?

3. Ліверпуль – Манчестер Сіті, Англія, 28 тур

Лише кілька днів тому Ліверпуль та Манчестер Сіті зустрічалися на «Уемблі» у фіналі Кубка англійської Ліги. Основний і додатковий час переможця не виявили – 1:1, а в серії післяматчевих пенальті більш вправними виявилися «містяни», які завоювали свій перший в нинішньому сезоні трофей і тим самим помстилися «червоним» за принизливу домашню поразку в першому колі чемпіонату – 1:4. А ось хто буде сильнішим на «Анфілді»?

4. Вест Хем – Тоттенхем, Англія, 28 тур

Тоттенхем продовжує гонитву за лідируючим Лестером і в рамках чергового туру англійської Прем’єр-Ліги зіграє проти Вест Хема, який в нинішньому сезоні став справжньою грозою авторитетів. Об «молотобійців» обламали зуби Арсенал, Ліверпуль, обидва манчестерських клуби і багато інших. А ось «шпор» така участь поки що оминула. Принаймні, в матчі першого кола команда Маурісіо Почеттіно не залишила Вест Хему жодних шансів – 4:1. Втім, це було на «Уайт Харт Лейн», а як усе буде на «Болейн Граунд»?

5. Бірмінгем – Халл Сіті, Англія, Чемпіоншип, 35 тур

Обидві команди ставлять собі однакову мету – вийти до Прем’єр-Ліги, але йдуть до цього різними шляхами. Якщо Халл Сіті прагне завоювати пряму путівку в еліту і нині є за крок від лідерства в Чемпіоншипі, то завдання Бірмінгема – місце в топ-шістці та квиток у плей-офф. У матчі першого кола «тигри» Стіва Брюсса без особливих проблем переграли «синіх» - 2:0. Чи здатен Бірмінгем на реванш?

6. Сельта – Вільяреал, Іспанія, 27 тур

Вільяреал набрав вражаючий темп, а безпрограшна серія команди в Прімері сягнула позначки в 13-ть матчів, 9-ть з яких були виграні. Втім, Сельта – суперник не з простих. Більше того, галісійці – єдині, хто зумів подужати «жовту субмарину» в її лігві. Чи вдасться «небесно-блакитним» виграти тепер і вдома, тим самим перервавши прекрасну серію левантійців?

7. Малага – Валенсія, Іспанія, 27 тур

Ще кілька днів тому здавалося, що криза Валенсії залишилася в минулому. «Кажани» здобули 2 поспіль перемоги і Прімері і ефектно вийшли в 1/8 фіналу Ліги Європи, розтрощивши віденський Рапід із загальним рахунком 10:0. Втім, минулої неділі команда Гаррі Невілла була безжально бита вдома Атлетиком Більбао, пропустивши 3 голи за якихось 10-ть хвилин – 0:3. Тепер на Валенсію очікує не простий вояж до Малаги, де вона не може виграти з 2010-ого року, а це – 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Більше того, у всіх цих поєдинках «кажани» не спромоглися навіть на гол. Як усе буде цього разу?

8. Гранада – Спортинг Хіхон, Іспанія, 27 тур

Битва за виживання. У попередньому турі Гранада нарешті перервала малоприємну серію з 4-ох поразок поспіль, подужавши на виїзді Депортіво – 1:0. Тепер на андалусців чекає домашня дуель проти конкурента в боротьбі за місце під сонцем Прімери. Хіхонський Спортінг переживає нині не кращі часи. Команда не може виграти вже 5-ть турів поспіль – 2 поразки та 3 нічиї. Поєдинок суперників у першому колі завершився миром – 3:3. А який результат буде зафіксовано в Гранаді?

9. Еспаньол – Бетис, Іспанія, 27 тур

Еспаньол, щойно відчувши близькість зони вильоту, одразу взявся за голову. Каталонці перервали 8-матчеву безвиграшну серію, почергово подужавши Депортіво та хіхонський Спортінг. Те ж саме «папуги» збираються зробити і з Бетісом, от тільки севільців такими планами не злякати. «Зелено-білі» не програють ось уже 5-ть турі поспіль. Щоправда, при цьому 4-ри останні матчі команда завершила миром. Чи буде 5-та поспіль нічия Бетіса?

10. Інтер – Ювентус, Кубок Італії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Питання щодо переможця дуелі Ювентус зняв ще в першому матчі, який відбувся в Турині. «Стара синьйора» без особливих проблем розгромила Інтер – 3:0 і тепер може спокійно готуватися до фіналу. Тим більше, що кілька днів тому туринці знову довели, що є сильнішими за міланців. У домашньому поєдинку чемпіонату команда Массімілано Аллегрі впевнено переграла «синьо-чорних» - 2:0, суттєво піднявши собі настрій. Чи здатен Інтер хоча б на локальний реванш?

11. Ріу Аве – Брага, Кубок Португалії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У домашній зустрічі Брага мінімально подужала Ріу Аве – 1:0, тож до матчу-відповіді підходить у статусі беззаперечного фаворита. Втім, господарі без бою не здадуться. Тим більше, що в поєдинку першого кола «велика ріка» вже перемагала «зброярів». Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

12. Фейеноорд – АЗ Алкмаар, Кубок Нідерландів, 1/2 фіналу

Минулих вихідних сталася непересічна подія. Фейеноорд нарешті перервав 9-матчеву безвиграшну серію в Ередвізії, розібравшись на виїзді з Утрехтом – 2:1. Продовжити перемагати роттердамці налаштовані в Кубку, який залишається їхнім чи не єдиним шансом врятувати сезон. Втім, АЗ Алкмаар – горішок доволі міцний. І 7 перемог у 8-ми попередніх турах внутрішнього чемпіонату – найкраще тому підтвердження. Чи до снаги «гордості Півдня» зламати опір такого опонента?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 середи, 2-ого березня.

Ми у Viber!