0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 496 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Норвіч – Челсі, Англія, 28 тур

Зазнавши своєї чергового поразки в матчі Прем’єр-ліги, Норвіч опинився на межі потрапляння до зони вильоту. В попередніх 7-ми турах «канарки» здобули тільки одне очко, тож можна говорити про глибоку кризу, в якій нині перебуває команда. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Норвічу і в поєдинку проти Челсі. «Сині» здобули 2 перемоги поспіль і прагнуть якомога швидше піднятися у верхню частину таблиці. Чи здобудуть підопічні Гуса Хіддінка максимальний результат і цього разу?

2. Лестер – Вест Бромвіч, Англія, 28 тур

Вирвавши перемогу в Норвіча на заключних хвилинах у минулому турі, Лестер продовжує очолювати турнірну таблицю. От тільки бажаючих потіснити нахабних «лисів», як і раніше, вистачає. За таких умов підопічним Клаудіо Раньєрі слід не збавляти обертів. Їх наступний суперник – Вест Бромвіч. «Дрозди» також виглядають досить непогано. 2 перемоги поспіль дозволили «альбіону» закріпитися в середині, тож про боротьбу за виживання мова поки не йде. Чи зуміє Лестер знову перемогти і залишитися в лідерах?

3. Астон Вілла – Евертон, Англія, 28 тур

З кожною наступною поразкою, шанси Астон Вілли на збереження прописки у Прем’єр-лізі стають дедалі примарнішими. Бірмінгемці програли 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату, безнадійно посідаючи останнє місце таблиці. Не в найкращому настрої підходить до цієї гри і Евертон. Після 2-х перемог поспіль, в попередньому поєдинку «іриски» програли на власному полі Вест Бромвічу, ще раз підтвердивши, що є нестабільною командою. Чи здолають мерсисайдці головного аутсайдера чемпіонату?

4. Сандерленд – Крістал Пелас, Англія, 28 тур

Сандерленду ніяк не вдається вибратися із зони вильоту. Ще зовсім нещодавно «чорні коти» здобули 4 очки в протистоянні з Ліверпулем та Манчестер Юнайтедом, але вже згодом поступилися Вест Хему, тож від рятівного 17-го місяця їх продовжує відділяти одне очко. Серйозні проблеми переживає і Крістал Пелас. «Орли» здобули лише очко в 4-х попередніх турах і тільки завдяки балам, здобутим раніше, поки утримуються поза зоною аутсайдерів. Чи зупиниться падіння «червоно-синіх» у Сандерленді?

5. Борнмут – Саутгемптон, Англія, 28 тур

Якщо ще місць тому Борнмут доволі впевнено почував себе в компанії кращих команд Англії, то нині дебютанта Прем’єр-ліги серйозно лихоманить. В 3-х попередніх турах «вишні» здобули лише одне очко, тож подих зони вильоту відчувається усе сильніше. Перервати власну смугу невдач Борнмут спробує в поєдинку з міцним Сутгемптоном. «Святі» не програвали впродовж 6-ти матчів поспіль, але минулих вихідних поступитися вдома Челсі. Чим завершиться це протистояння?

6. Блекберн – Мідлсбро, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Вже тривалий час чергуючи перемоги з поразками, Блекберн ніяк не може вибратися з нижньої частини турнірної таблиці. Щоправда, від зони вильоту «ріверсайдці» знаходяться на безпечній відстані, тож хвилюватися їм не варто. Що стосується Мідлсбро, то «червоно-білі» всерйоз націлилися на підвищення в класі. Команда не програє впродовж 5-ти турів, посідаючи 3-тє місце турнірної таблиці. В 4-х попередніх особистих протистояннях Блекберн та Мідлсбро грали унічию. Чи виявлять вони сильнішого нині?

7. Хартс – Івернесс, Шотландія, 17 тур

Хартс впевнено почувається на 3-му місці турнірної таблиці, де, швидше за все, і завершить перший етап чемпіонату. Стабільності «серцям» нині трохи бракує, але з 9-ти попередніх матчів представники Едінбурга програли лише один. Трохи здав позиції наразі і Івернесс. «Червоно-сині» в 5-ти останніх турах здобули тільки одну перемогу, тож знаходяться поза першою шісткою верхнього плей-офф, хоча й не полишають надій туди потрапити. Чи здобуде Івернесс очки в Едінбурзі?

8. Кілмарнок – Росс Каунті, Шотландія, 17 тур

Після кількох вдало проведених зустрічей, Кілмарнок знову програв. Тож, швидше за все, «кіллі», що нині йдуть передостанніми, завершать перший етап в нижній частині турнірної таблиці і вестимуть боротьбу за виживання на фініші сезону. Дещо вищі амбіції має Росс Каунті. Не зважаючи на те, що «олені» програли 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату, вони продовжують утримуватися у верхній частині таблиці. Росс Каунті виграв кожен з 5-ти попередніх особистих матчів у Кілмарнока. Чи продовжиться ця серія?

9. Ганновер – Вольфсбург, Німеччина, 24 тур

8-матчева серія поразок Ганновера підійшла до завершення. В минулому турі «дев’яносто шості» повернулися на шлях перемог, здолавши в гостях Штутгарт. Щоправда, підопічні Томаса Шаафа усе ще йдуть останніми і їм потрібно багато попрацювати, щоб врятуватися від вильоту. Наступний суперник Ганновера – Вольфсбург. «Вовки» сподіваються зачепитися за місце в зоні єврокубків, але виглядають поки невиразно, втрачаючи багато очок. Чи зуміє Ганновер дати бій такому опоненту?

10. Інгольштадт – Кельн, Німеччина, 24 тур

Дебютант першої Бундесліги Інгольштадт дуже впевнено почуває себе в числі кращих клубів країни. Завдяки в першу чергу успішній грі в домашніх поєдинках, «чорні» посідають місце в середині таблиці, де й прагнуть завершити чемпіонат. Усього одним очком Інгольштадту поступається Кельн. «Козли» виглядають не найкращим чином, програвши 2 свої попередні поєдинки. Чи доведе Інгольштадт свою домашню переможну серію до 4-х матчів?

11. Вольфсбергер – Альтах, Австрія, 25 тур

Видавши серію з 3-х матчів без поразок, Вольфсбергер залишив останнє місце турнірної таблиці австрійської Бундесліги. Щоправда, будь-яка наступна осічка може знову відкинути «біло-чорних» у зону вильоту. Усього на 2 очки більше за Вольфсбергер має Альтах. Ця команда переживає справжній спад, здобувши тільки одне очко в 4-х матчах, проведених у нинішньому календарному році. Як зіграють між собою борці за виживання у Бундеслізі?

12. Лас-Пальмас – Хетафе, Іспанія, 27 тур

Перемігши в минулому турі Ейбар в гостях, Лас-Пальмас не лише перервав власну серію з 3-х поразок поспіль, але й залишив зону вильоту. Щоб знову туди не потрапити, «острів’янам» треба вигравати ще й у Хетафе. От тільки «синім» очки потрібні аж ніяк не менше. Підопічні Франа Ескріби програють вже 6-ий свій поєдинок Прімери поспіль, опускаючись усе нижче в таблиці. Наразі Лас-Пальмас відстає від Хетафе на 2 очки. Чи зуміють «жовто-сині» перемогти і випередити свого опонента?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 вівторка, 1 березня.

Ми у Viber!