0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 495 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ліверпуль – Манчестер Сіті, Англія, Кубок ліги, фінал, нейтральне поле

Шанс для Ліверпуля реабілітуватися за останні невдачі в Прем’єр-Лізі та виліт із Кубка Англії. Зробити це буде не просто, але 2 попередні очні дуелі проти Манчестер Сіті мерсисайдці виграли. Більше того, в останньому матчі проти «містян», який був зіграний у листопаді минулого року на «Етіхад» в рамках чемпіонату, «червоні», буквально, знищили суперника – 4:1. Проти команди Мануеля Пеллегріні може зіграти і фактор втоми, адже в середу Сіті з’їздив у Київ на матч проти київського Динамо в Лізі чемпіонів. «Блакитні» перемогли – 3:1, перервавши малоприємну серію з 3-ох поразок поспіль. Та чи зможуть манкуніанці зробити те ж саме і на «Уемблі», завоювавши свій перший трофей у нинішньому сезоні, чи все ж Кубок ліги дістанеться Ліверпулю?

2. Манчестер Юнайтед – Арсенал, Англія, 27 тур

Манчестер Юнайтед, схоже, остаточно втратив шанси втрутитись у боротьбу за чемпіонство, тож нині перед командою стоїть нове завдання – зайняти місце в топ-четвірці АПЛ. Щоб досягнути мети, манкуніанцям потрібно згадати, що таке стабільність і більше не допускати необов’язкових осічок. Втім, Арсеналу до проблем «червоних дияволів» діла немає, адже «каноніри» чи не вперше за останні 10-ть років всерйоз претендують на титул. У матчі першого кола лондонці декласували Юнайтед на «Емірейтс» - 3:0. Як усе буде на «Олд Траффорд»?

3. Валенсія – Атлетик Більбао, Іспанія, 26 тур

Валенсія – пацієнт швидше живий, ніж мертвий. Після довжелезної кризи, яка, здавалося, вже ніколи не завершиться, «кажани» помалу повертають втрачені позиції. У Прімері левантійці здобули 2 перемоги поспіль та ефектно вийшли в 1/8 фіналу Ліги Європи, декласувавши віденський Рапід. Наступний суперник – впертий Атлетик Більбао. Подужати басків Валенсії не вдається з 2012-ого року, а це – 6-ть матчів поспіль. Чи до снаги «кажанам» перервати безвиграшну серію в протистояннях із «левами»?

4. Нант – Монако, Франція, 28 тур

Нант тишком-нишком впритул підібрався до топ-трійки Ліги 1, а це – зона Ліги чемпіонів. Безпрограшна серія «канарок» у чемпіонаті нараховує вже 12-ть матчів. Щоправда, виграти за цей час команді Мішеля Тер-Закаряна вдалося лише 4-ри поєдинки. Втім, саме монегаски – останні, кому вдавалося подужати Нант. Чи вдасться «червоно-білим» знову покласти на лопатки впертих «канарок»?

5. Генк – Брюгге, Бельгія, 28 тур

Генк набрав прекрасний темп. «Магістри» не знають гіркоти поразок у Жюпіле-Про-Лізі вже 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Продовжити вдалу серію команда налаштована в домашній дуелі проти Брюгге. Втім, зробити це буде надзвичайно складно. Хоча б з огляду на те, що команда Мішеля Прюдомма – лідер чемпіонської гонки, а нині за її плечима – 7 перемог поспіль. Чи станеться 8-ма у Генку?

6. Утрехт – Фейеноорд, Нідерланди, 25 тур

Криза Фейеноорда продовжується. Роттердамці, які ще кілька місяців тому буле серед претендентів на чемпіонство, не можуть перемогти в Ередвізії вже 9-ть турів поспіль – 7! поразок і 2 нічиї. Перервати смугу невдач «гордість Півдня» спробує у виїзній дуелі проти Утрехта. Щоправда, легше сказати, ніж зробити, адже з 11-ти домашніх матчів нинішнього сезону «червоно-білі» програли лише один. Чи зможе Утрехт продовжити спад гостей з Роттердама?

7. Де Графсхап – Херенвен, Нідерланди, 25 тур

Де Графсхап хоч і плентається в підвалі Ередвізії, але останнім часом переживає справжнє піднесення. «Суперфермери» не програють ось уже 3 тури поспіль. Щоправда, всі ці матчі завершились внічию, але для аутсайдера це – прекрасний результат. Втім, щоб зберегти прописку в еліті, команді потрібно перемагати. Чергова спроба буде зроблена в домашній дуелі проти Херенвена. Втім, подужати «суперфрізів» Де Графсхап не може вже 4-ри очні дуель поспіль, 3 з яких були програні. Як усе складеться цього разу?

8. К’єво – Дженоа, Італія, 27 тур

Дуелі К’єво та Дженоа вирізняються неабиякою безкомпромісністю. Внічию команди не грають з 2011-ого року, а це – 9-ть матчів поспіль – 5-ть перемог у «літаючих віслюків», ще 4-ри зустрічі виграли «грифони». Можливо, настав час зіграти внічию?

9. Карпі – Аталанта, Італія, 27 тур

Карпі продовжує прозябати в зоні вильоту, а безвиграшна серія команди нараховує вже 6-ть турів. Втім, втрачено ще далеко не все. У випадку перемоги в домашній зустрічі проти Аталанти аутсайдер зможе впритул наблизитися до рятівної позиції і ще поборотись за виживання. Такий сценарій виглядає достатньо ймовірним, адже бергамці нині переживають глибокий спад, а їхня остання перемога в чемпіонаті датована ще груднем минулого року. Чи по зубам Карпі кризова, але голодна до перемог Аталанта?

10. Аугсбург – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 23 тур

Менхенгладбахська Борусія не полишає надій знову зіграти в Лізі чемпіонів, але щоб мрії стали реальністю «жеребцям» конче необхідно підтягнути гру на виїзді, де команда зазнала вже 3-ох поразок поспіль. Виїзна зустріч проти Аугсбурга – шанс покінчити з гостьовими невдачами. На користь Гладбаху може зіграти і та обставина, що в четвер «фюггери» провели виснажливий виїзний матч проти Ліверпуля в Лізі Європи. Чи стане фактор втоми господарів додатковою перевагою гостей?

11. Майнц – Байер, Німеччина, 23 тур

Битва за Лігу чемпіонів. Неймовірно, але у випадку перемоги Майнц може увірватися в топ-четвірку, звідки потіснить саме Байер. Втім, 2 останні очні дуелі проти леверкузенців «карнавальники» програли. Але цього разу все може бути інакше. Хоча б з огляду на те, що ще в четвер «фармацевти» грали не простий матч Ліги Європи проти лісабонського Спортінга і та зустріч забрала в них чимало сил. Чи скористається Майнц своїм шансом?

12. Айнтрахт Франкфурт – Шальке, Німеччина, 23 тур

Айнтрахт бавиться з вогнем. «Банкіри» не можуть перемогти вже 4-ри тури поспіль, опинившись за крок від небезпечної зони. Виправити ситуацію франкфуртці спробують у домашньому матчі проти Шальке, який бореться за місце в зоні Ліги чемпіонів. Вдома Айнрахт не програє гельзенкірхенцям ось уже 4-ри поєдинки поспіль – 2 перемоги та 2 нічиї. Чи вдасться команді відібрати очки в «кобальтових» і цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 28 лютого.

Ми у Viber!