0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 494 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал (Мадрид) – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 26 тур

Мадридські Реал та Атлетико синхронно виступають в останніх турах іспанської Прімери. Минулих вихідних «вершкові» не скористалися осічкою «матрацників», також зігравши унічию. Тож, як і раніше, в турнірній таблиці підопічні Дієго Сімеоне випереджають «королівський клуб» на одне очко. В активі мадридського Реалу – 7 поспіль домашніх перемог в рамках чемпіонату Іспанії, у той час як Атлетико нині далеко не завжди виглядає стабільно. Чим завершиться чергове мадридське дербі?

2. Хетафе – Сельта, Іспанія, 26 тур

Падіння Хетафе триває. «Сині» програли 5 матчів чемпіонату поспіль, в 4-х попередніх з них не забивши жодного м’яча у ворота суперників. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, команда ризикує перетворитися в одного з аутсайдерів ліги. Серйозні проблеми ще не так давно відчувала і Сельта. Але минулих вихідних «кельтам» вдалося перервали власну 4-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті і зберегти місце в зоні єврокубків. Чи вдасться футболістам з Віго здолати проблемне Хетафе?

3. Спортинг (Хіхон) – Еспаньол, Іспанія, 26 тур

Хіхонському Спортингу вдалося вибратися із зони вильоту, але нині команда знову збавила оберти. «Червоно-білі» не перемагають впродовж 4-х турів поспіль, тричі зігравши за цей час унічию та ще одного разу програвши. Веде боротьбу за збереження прописки у Прімері і Еспаньол. В минулому турі «папуги», нарешті, виграли вперше за останні 9 матчів, що дозволило їм випередити хіхонський Спортинг. Чи вдасться астурійцям повернути втрачену позицію в матчі з безпосереднім конкурентом?

4. Реал Сосьєдад – Малага, Іспанія, 26 тур

Після провального старту Реал Сосьєдад починає приходити до тями. Нині «біло-блакитні» видають найуспішніший для себе проміжок сезону, перемагаючи вже в 4-му матчі чемпіонату поспіль. Серед команд, які баскам вдалося обійти за останній час у таблиці – і Малага. «Анчоуси», у свою чергу, здобули лише одне очко в 2-х попередніх турах, щоправда минулих вихідних вони зіграли унічию вдома з самим мадридським Реалом. Чи продовжить Реал Сосьєдад свою переможну ходу?

5. Саутгемптон – Челсі, Англія, 27 тур

Саутгемптон продовжує демонструвати відмінні результати. В 6-ти попередніх турах «святі» втратили усього 2 очки, не пропустивши при цьому жодного м’яча. Якщо підопічні Рональда Кумана так і продовжуватимуть, то цілком можуть зачепитися за місце в зоні євокубків. Більше 2-х місяців не програвав у Прем’єр-лізі і Челсі. От тільки надто велика кількість нічийних результатів не дозволяє лондонцям піднятися вище середини таблиці. Чого очікувати від Саутгемптона в протистоянні з діючим чемпіоном Англії?

6. Лестер – Норвіч, Англія, 27 тур

Не зважаючи на виїзну поразку від Арсеналу в попередньому турі, Лестер продовжує очолювати турнірну таблицю Прем’єр-ліги. Щоправда, тепер «лиси» випереджають найближчих переслідувачів усього на 2 очки, тож боротьба за чемпіонство загострюється. Повернутися на шлях перемог підопічні Клаудіо Раньєрі спробують в протистоянні з Норвічем. «Канарки» виглядають зовсім невиразно, здобувши лише очко в 6-ти попередніх матчах. Чи обіграє Лестер одного з аутсайдерів?

7. Вест Бромвіч – Крістал Пелас, Англія, 27 тур

До свого особистого протистояння Вест Бромвіч та Крістал Пелес підійшли з однаковою кількістю очок в активі, але в різному психологічному настрої. «Дроздам» вдалося повернутися на шлях перемог після 5-матчевої безвиграшної серії. У той же час «орли» продовжують переживати глибоку кризу – лише одне очко, здобуте в 7-ми попередніх турах і серія з 9-ти поєдинків без перемог. Чи зуміє Вест Бромвіч завдати поразки сусідові по турнірній таблиці?

8. Монпельє – Лілль, Франція, 28 тур

Ще не так давно Монпельє знаходився в зоні вильоту Ліги 1, демонструючи при цьому жахливі результати. Але нині «паладінам» вдалося знайти свою гру і покращити власне становище. У 3-х попередніх турах підопічні Фредеріка Антца здобули 7 очок і не збираються на цьому зупинятися. Аж ніяк не гіршу форму за останній час набрав і Лілль, який може похвалитися серією з 5-ти матчів без поразок. Монпельє впродовж 7-ми особистих зустрічей поспіль не перемагає «догів». Як буде цього разу?

9. Генгам – Анже, Франція, 28 тур

Генгаму не позаздриш. В 3-х попередніх турах «червоно-чорні» додали до свого активу усього одне очко. Тепер від зони вильоту команду відділяє лише 3 пункти і кожна наступна осічка може дорого коштувати підопічним Жоселена Гурвеннека. Продовжує розчаровувати власних прихильників і Анже. Дебютант Ліги 1 відмінно розпочав нинішній чемпіонат, але зараз різко здав, програвши 6 попередніх матчів з 7-ми. Чи вдасться одній з команд перервати свою серію невдач?

10. Реймс – Бордо, Франція, 28 тур

Якщо ще на початку лютого здавалося, що Реймсу вдалося подолати кризу, то після 2-х поразок в останніх турах в цьому виникли серйозні сумніви. Від зони вильоту «червоно-білих» відділяє усього одне очко, тож очевидно, що на команду очікує серйозна боротьба за виживання. Не вирізняється особливою стабільністю і Бордо. Але 4 очки, здобуті в 2-х попередніх турах, дозволяють «жирондинцям» спокійно почуватися в середині таблиці. Чи зуміють футболісти Бордо вдало виступити у Реймсі?

11. Тулуза – Ренн, Франція, 28 тур

Тулуза входить до числа головних невдах нинішнього сезону Ліги 1. Станом на сьогодні «фіолетово-білим» не вдається виграти впродовж 7-ми матчів чемпіонату поспіль, тож нікого не дивує, що вони знаходяться в зоні вильоту. Та шанси врятуватися від пониження в класі у Тулузи ще залишаються. Наступний її суперник – Ренн, що знаходиться в середині таблиці. «Червоно-чорні» виглядають нестабільно, вигравши тільки один матч з попередніх 5-ти. Чи під силу Ренну здобути максимальний результат у Тулузі?

12. Труа – Льор’ян, Франція, 28 тур

Участь в чемпіонаті серед команд Ліги 1 стала надто складним випробуванням для Труа. В 27-ми матчах команда поки здобула лише 2 перемоги, уже зараз готуючись до повернення в 2-ий за силою французький дивізіон. Значно впевненіше почуває себе Лор’ян. І хоча стабільними виступи «мерлузових» не назвеш, турнірні очки вони здобувають регулярно, знаходячись в середині турнірної таблиці. Чи зуміє головний аутсайдер ліги дати бій Лор’яну?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 27 лютого.

Ми у Viber!