0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 493 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шальке – Шахтар,  Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому Шальке здобув сприятливий результат у Львові, зігравши з Шахтарем унічию – 0:0. За таких умов будь-яка перемога виведе гельзенкірхенців у наступний раунд змагань. От тільки виграти «кобальтові» не можуть уже впродовж 3-ох матчів усіх турнірів. Футболісти ж Шахтаря спробують повторити свій подвиг 11-річної давнини, коли після домашньої нічиєї з Шальке в плей-офф Кубка УЄФА «плутів» у гостях. Як усе буде цього разу?

2. Атлетик Більбао – Марсель, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Марселю не позаздриш. Тиждень тому за абсолютно рівної гри провансальці зазнали вдома мінімальної поразки – 0:1, тож тепер будуть змушені йти вперед у Більбао. Втім, Атлетик вдома програє вкрай рідко і, поза сумнівом, докладе максимум зусиль, щоб знову покласти французів на лопатки. Чи все ж у команди Мічела знайдуться гідні контраргументи?

3. Лаціо – Галатасарай, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Лаціо вже мало що світить у чемпіонаті Італії, тож головну ставку римляни роблять на Лігу Європи. Тиждень тому в Стамбулі «орли» змогли відстояти стратегічну нічия – 1:1, тож тепер у матчі-відповіді їх влаштує навіть нульова мирова. Втім, Галатасарай – суперник не з простих і забити може в будь-який момент. Яку стратегію на гру оберуть «небесно-блакитні»?

4. Байер – Спортінг Лісабон, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Перед лісабонським Спортінгом стоїть завдання надзвичайної складності – відігратися в Леверкузені після домашньої поразки 0:1. «Левам» потрібно неодмінно забивати, а ось «фармацевти» зможуть сконцентруватись на контратаках. Чия стратегія виявиться більш успішною?

5. Краснодар – Спарта Прага, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Впевнено вигравши власну групу Ліги Європи, в 1/16 фіналу Краснодар зіштовхнувся з перешкодою у вигляді празької Спарти. Тиждень тому росіяни поступилися в столиці Чехії – 0:1, але не полишають надій відігратися на власному полі. От тільки «червоні» не збираються без бою віддавати здобутої переваги. В активі пражан – 8 перемог в усіх турнірах і вони зроблять усе залежне, щоб продовжити цю оптимістичну серію. Чи зуміє Краснодар пригальмувати чехів?

6. Рапід (Відень) – Валенсія, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Розгромна поразка від Валенсії в Іспанії – 0:6 не залишає віденському Рапіду жодних шансів на продовження боротьби в Лізі Європи. Тож у матчі-відповіді «зелено-білі» змагатимуться лише за власний престиж. Вже тривалий час Рапід чергує перемоги з поразками. Валенсія ж, схоже, зуміла подолати кризу і якщо у Прімері «кажанам» вже наряд чи щось світить, то в Лізі Європи левантійці збираються продемонструвати всі свої найкращі якості. Чи вдасться Валенсії ще раз засмутити віденський Рапід?

7. Мольде – Севілья, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи – уже неабияке досягнення для Мольде. А от Севілья виявилася надто сильним суперником для «синьо-білих». У першому матчі «норвіонці» розгромили норвежців – 3:0, тож тепер очікують на матч-відповідь, щоб офіційно оформити свій вихід до наступного раунду змагань. Натомість, Мольде відчуває проблеми ігрового характеру, а Севілья не програє впродовж 14-ти матчів усіх змагань. Чи продовжать «червоно-білі» цю серію у Норвегії?

8. Наполі – Вільяреал, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

У першій зустрічі в Іспанії все йшло до закономірної нульової нічиєї, але наприкінці гри Вільяреал знайшов у собі сили і таки забив переможний гол – 1:0, тож тепер саме левантійці – фаворити пари. Більше того, у Наполі, схоже, намітився спад. «Партенопеї» у всіх турнірах не можуть перемогти вже 3 поєдинки поспіль. Чи вдасться господарям «Сан Паоло» перервати цю малоприємну серію, чи все ж «жовта субмарина» остаточно потопить неаполітанський флот?

9. Тоттенхем – Фіорентина, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

У Флоренції Тоттенхем забив першим і, здавалося, свого вже не відпустить, але завдяки диво-пострілу Федеріко Бернардескі «фіалки» рахунок зрівняли і були дуже близькими до перемоги, але свої моменти не використали. Натомість, «шпори», коли запахло смаженим, випустили своїх лідерів, але схилити шальки терезів на власну користь так і не зуміли. Тепер долю протистояння вирішить матч на «Уайт Харт Лейн». Чи скористаються лондонці перевагою власного поля, чи Фіорентина знову стане нездоланним бар’єром для команди Маурісіо Почеттіно на євроарені?

10. Порту – Борусія Дортмунд, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Свій шлях у нинішньому єврокубковому сезоні Порту розпочинав у Лізі чемпіонів. Але у власній групі «дракони» посіли лише 3-тє місце, пропустивши вперед Челсі та київське Динамо. Серйозні проблеми португальці відчувають і в менш престижній Лізі Європи. У першому матчі 1/16 фіналу Порту поступився в гостях дортмундській Борусії – 0:2. Зазвичай, відіграти таку перевагу – надзвичайно складно. Особливо, якщо твій суперник знаходиться у відмінній формі. Чи вдасться «драконам» здивувати «бджіл»?

11. Базель – Сент-Етьєн, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Після мінімальної домашньої перемоги Сент-Етьєна над Базелем тиждень тому – 3:2, команди мають, фактично, рівні шанси на продовження боротьби. Швейцарці виграли 3 з 4-ох попередніх матчів, але і в програному поєдинку у Франції виглядали достатньо гідно. Не менш пристойний рівень гри демонструє нині і Сент-Етьєн. В активі «зелених» - 6 матчів поспіль без поразок у різних турнірах, 4-ри з яких завершилися на користь підопічних Крістофа Галтьє. Чи зуміє Базель перемогти французів?

12. Олімпіакос – Андерлехт, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

У Бельгії Олімпіакос мав низку гольових моментів, але підвела реалізація. Розплата прийшла в другому таймі, коли Андерлехт провів разючу атаку і здобув хоч і мінімальну, але перемогу – 1:0. Тепер, щоб пройти далі, «легенді» потрібно перемагати з різницею, щонайменше, в 2 м’ячі, та чи погодяться з цим амбітні брюсельці?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.00 четверга, 25 лютого.

Ми у Viber!