0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 492 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо (Київ) – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Київське Динамо вперше за 17 років пробилося до плей-офф Ліги чемпіонів. На стадії 1/8 фіналу підопічним Сергія Реброва протистоятиме дуже серйозний суперник – Манчестер Сіті. Саме англійці є фаворитами цієї пари. Щоправда, 5 років тому киянам вже вдавалося перемогти «містян» у плей-офф Ліги Європи та пробитися до наступного раунду змагань. До того ж, манкуніаці наразі знаходяться не в найкращій формі, програвши 3 попередні матчі усіх турнірів. Чи скористаються українці своїми шансами?

2. Арсенал – Барселона, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Впродовж 5-ти попередніх сезонів Арсенал незмінно завершував свої виступи в Лізі чемпіонів на стадії 1/8 фіналу. Важко буде «канонірам» розраховувати на загальний успіх і цього разу, адже вони зустрічатимуться з діючим переможцем найпочеснішого клубного трофею Європи – Барселоною. Каталонці виграли 13 з 14-ти попередніх матчів усіх змагань і збираються засмутити підопічних Арсена Венгера у Лондоні. Чи зуміє Арсенал нав’язати боротьбу «синьо-гранатовим»?

3. Ювентус – Баварія, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

У минулому сезоні Ювентусу досить несподівано вдалося пробитися до фіналу Ліги чемпіонів. Не менш успішно «стара синьйора» планує виступити і цього разу. Особливо міцно виглядає захист туринців – команда не пропускає впродовж 9-ти матчів усіх змагань. От тільки Баварія також налаштована дуже рішуче. В Бундеслізі мюнхенці вже давно не мають собі конкурентів, тож усі свої зусилля зосередять на вдалому виступі у Лізі чемпіонів. Як зіграють між собою чемпіони Італії та Німеччини?

4. ПСВ Ейндховен – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

ПСВ Ейндховен проводить один з найуспішніших сезонів за останній час. Команда лідирує в чемпіонаті Нідерландів, а в Лізі чемпіонів після тривалої паузи пробилася до 1/8 фіналу. Що стосується мадридського Атлетико, то «матрацники» - регулярні учасники плей-офф головного єврокубка. В попередніх 7-ми матчах усіх турнірів підопічні Дієго Сімеоне здобули лише 2 перемоги, що свідчить про нестабільність мадридців. Чи зуміють іспанці здобути сприятливий результат у Ейндховені?

5. Шальке – Шахтар, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому Шальке здобув сприятливий результат у Львові, зігравши з Шахтарем унічию – 0:0. За таких умов, будь-яка перемога виведе гельзенкірхенців в наступний раунд змагань. От тільки виграти «кобальтові» якраз і не можуть впродовж 3-х матчів усіх турнірів. Футболісти ж Шахтаря спробують повторити свій подвиг 11-річної давнини, коли, після домашньої нічиєї з Шальке в плей-офф Кубка УЄФА, вони перемогли цього суперника в гостях. Як буде цього разу?

6. Брага – Сьон, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

До цієї гри команди підійшли у різному психологічному стані. Брага виглядає дуже потужно, не програючи впродовж 11-ти матчів усіх турнірів. Перемогли «зброярі» в гостях і Сьон тиждень тому – 2:1. А от швейцарці серйозно збавили оберти. В 9-ти попередніх зустрічах різних змагань вони здобули лише одну перемогу. Чи допоможе Бразі значно краща форма, ніж у суперника, розвинути свій успіх та пробитися до 1/8 фіналу Ліги Європи?

7. Локомотив (Москва) – Фенербахче, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Свій перший офіційний матч в нинішньому календарному році московський Локомотив провалив. «Залізничники» в гостях нічого не зуміли вдіяти проти Фенербахче, поступившись – 0:2. Звичайно, ще є матч-відповідь у Москві. От тільки відіграти подібне відставання у рахунку в «жовтих канарок» - завдання надзвичайно складне. Турки мають значно більше ігрової практики, в той час, як у москвичів позаду – тривала зимова перерва. Чого очікувати від Локомотива в повторній грі з Фенербахче?

8. Краснодар – Спарта (Прага), Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Впевнено вигравши власну групу Ліги Європи, в 1/16 фіналу Краснодар зіштовхнувся з перешкодою у вигляді празької Спарти. Тиждень тому росіяни поступилися в столиці Чехії – 0:1, але не полишають сподівань відігратися на власному полі. От тільки «червоні» не збираються без бою віддавати здобутої переваги. В активі пражан – 8 перемог в усіх турнірах і вони докладуть максимум зусиль, щоб продовжити цю оптимістичну серію. Чи зуміє Краснодар пригальмувати чехів?

9. Рапід (Відень) – Валенсія, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Розгромна поразка від Валенсії в Іспанії – 0:6 не залишає віденському Рапіду жодних шансів на продовження боротьби в Лізі Європи. Тож в матчі-відповіді «зелено-білі» змагатимуться лише за власний престиж. Вже тривалий час Рапід чергує перемоги з поразками. Валенсія ж, схоже, зуміла подолати власну кризу і якщо у Прімері «кажанам» вже наряд чи щось світить, то в Лізі Європи левантійці збираються продемонструвати усі свої найкращі якості. Чи вдасться Валенсії ще раз засмутити віденський Рапід?

10. Мольде – Севілья, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи – уже неабияке досягнення для Мольде. А от Севілья виявилася надто сильним суперником для «синьо-білих». У першому матчі «норвіонці» розгромили норвежців – 3:0, тож тепер очікують на матч-відповідь, щоб офіційно оформити свій вихід до наступного раунду змагань. В той час, як Мольде відчуває проблеми ігрового характеру, Севілья не програє впродовж 14-ти матчів усіх змагань. Чи продовжать «червоно-білі» цю серію?

11. Базель – Сент-Етьєн, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Після мінімальної домашньої перемоги Сент-Етьєна над Базелем тиждень тому – 3:2, команди мають практично рівні шанси на продовження боротьби. Швейцарці виграли 3 з 4-х попередніх матчів, але і у програному поєдинку в Франції виглядали достатньо сильно. Не менш пристойний рівень гри демонструє нині і Сент-Етьєн. В активі «зелених» - 6 матчів поспіль без поразок у різних турнірах, 4 з яких завершилися на користь підопічних Крістофа Галтьє. Чи зуміє Базель перемогти французів?

12. Порту – Борусія (Дортмунд), Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Свій шлях в нинішньому єврокубковому сезоні Порту розпочинав у Лізі чемпіонів. Але у власній групі «дракони» посіли лише 3-тє місце, пропустивши вперед Челсі та київське Динамо. Серйозні проблеми португальці відчувають і у менш престижній Лізі Європи. Так у першому матчі 1/16 фіналу вони поступилися в гостях дортмундській Борусії – 0:2. Зазвичай, відіграти таку перевагу – дуже важко, особливо ж у команди, яка знаходиться у відмінній формі. Чи вдасться Порту здивувати «жовто-чорних»?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 23 лютого. 

Ми у Viber!