0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 491 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Манчестер Сіті, Кубок Англії, 1/8 фіналу

Під орудою Гуса Хіддінка Челсі заграв куди стабільніше і нині виглядає вже не так безпорадно, як ще кілька місяців тому. Втім, у Прем’єр-Лізі «аристократам» уже мало що світить, тож Кубок Англії – прекрасна можливість для команди реабілітуватися за провалений чемпіонат. Утім, пройти Манчестер Сіті – завдання не з легких. Тим більше, що «містяни» сповнені рішучості реабілітуватися за останні невдачі в чемпіонаті. Сіті не програє Челсі ось уже 4-ри матчі поспіль – 2 перемоги та 2 нічиї. Чи вдасться господарям «Стемфорд Брідж» перервати безвиграшну серію в протистояннях із «блакитними»?

2. Блекберн – Вест Хем, Кубок Англії, 1/8 фіналу

Вест Хем у нинішньому сезоні створив уже чимало сенсацій, а в попередньому раунді Кубка перейшов дорогу не кому-небудь, а Ліверпулю. Тепер на «молотобійців» чекає іспит Блекберном. Легко команді Славена Біліча точно не буде. Хоча б з огляду на те, що «бродяги» в Чемпіоншипі вже ні за що особливо не борються, тож можуть кинути всі сили на Кубок. Чи по зубам заїжджим лондонцям такий суперник?

3. Байер – Борусія Дортмунд, Німеччина, 22 тур

Безпрограшна серія Байера в БундесЛізі нараховує вже 6-ть матчів, 4-ри з яких були виграні. І зупинятися на цьому леверкузенці не збираються. Тим більше, що їх переповнює бажання помститись дортмундцям за принизливе фіаско в першому колі, коли вони пропустили 3 м’ячі без відповіді. От тільки Борусія в 21-ому турі чемпіонаті зазнала лише 3-ох поразок. Чи станеться 4-та в Леверкузені?

4. Шальке – Штутгарт, Німеччина, 22 тур

Штутгарт набрав феноменальний темп. Шваби, які ще не так давно прозябали в підвалі турнірної таблиці, не програють в рамках БундесЛіги ось уже 7 матчів поспіль, 5-ть останніх з яких були виграні. У Гельзенкірхені «автозаводці» налаштовані скористатись втомою Шальке після важкого вояжу до Львова на поєдинок Ліги Європи проти Шахтаря і продовжити переможну серію. Втім, «кобальтові» - не хлопчики для биття, а з 5-ти попередніх очних дуелей проти Штутгарта виграли 4-ри. На що очікувати від «плутів» цього разу?

5. Ганновер – Аугсбург, Німеччина, 22 тур

Криза Ганновера продовжується і лише набирає обертів. «96-ті» в БундесЛізі зазнали ось уже 7-ми поразок поспіль, застрягнувши на останньому місці турнірної таблиці. Домашня зустріч проти Аугсбурга – шанс покінчити з невдачами. Допомогти господарям може і втома «фюггерів», які в четвер грали виснажливий поєдинок Ліги Європи проти Ліверпуля. Чи вдасться Ганноверу покласти на лопатки знесилених баварців?

6. Аталанта – Фіорентина, Італія, 26 тур

Фіорентина – фаворит зустрічі в Бергамо, але востаннє на виїзді «фіалки» перемагали ще на початку січня. Відтоді виграти за межами Флоренції команда Паулу Соузи не може ось уже 3 тури поспіль. Втім, статистика очних дуелей говорить виключно на користь флорентійців. Фіорентина у всіх турнірах перемагає Аталанту ось уже 8 матчів поспіль. Чи до снаги бергамцям перервати цю малоприємну для себе серію?

7. Сассуоло – Емполі, Італія, 26 тур

Протистояння середняків італійської Серії «А», які нині втратили форму. Приміром, Сассуоло з 10-ти попередніх матчів чемпіонату виграв лише один, а Емполі не може виграти ось уже 6-ть турів поспіль. У матчі першого кола тосканці, які грали вдома, здобули мінімальну перемогу. Чи здатні «зелено-чорні» на реванш?

8. Дженоа – Удінезе, Італія, 26 тур

Удінезе продовжує лихоманити. Востаннє фріульці перемагали ще на початку року і відтоді не можуть виграти ось уже 7 турів поспіль – 4-ри поразки і 3 нічиї. Не надто часто тішить перемогами і Дженоа, але все ж за якістю гри «грифони» виглядають куди солідніше. З 4-ох попередніх очних дуелей 3 суперники завершили миром. Чи варто очікувати на нічию і цього разу?

9. Атлетик Більбао – Реал Сосьєдад, Іспанія, 25 тур

Дербі країни басків. Атлетик після поразки в попередньому турі від мадридського Реалу втратив місце в зоні єврокубків, тож тепер сповнений рішучості знову туди повернутись. Втім, навряд чи плани «левів» сподобаються Сосьєдаду, який набрав нині прекрасний темп. Сан-себастьянці виграли 3 попередні матчі чемпіонату із загальним рахунком 10:1 і зовсім не проти продовжити вдалу серію. Хто вийде переможцем з битви у Більбао?

10. Гранада – Валенсія, Іспанія, 25 тур

Валенсія помалу оживає. Тиждень тому «кажани», подужавши вдома Еспаньол, нарешті перервали 12-матчеву безвиграшну серію в Прімері, а в четвер, буквально, знищили віденський Рапід у Лізі Європи, забивши у ворота бідолашних австрійців 6 м’ячів без відповіді. Продовжити вдалу серію левантійці спробують у виїзному протистоянні з Гранадою. Завдання не з легких, адже «насріди» ведуть боротьбу за виживання і битимуться не на життя, а на смерть. Втім, статистика пророчить перемогу саме гостям, адже Валенсія незмінно була сильнішою за Гранаду в 9-ти з 10-ти попередніх очних дуелей. На що очікувати від підопічних Гаррі Невілла цього разу?

11. Кан – Ренн, Франція, 27 тур

Ще нещодавно Кан був серед претендентів на місце в топ-трійці, а 2 перемоги поспіль подарували команді надію, що криза залишилась у минулому. Однак, сталося не так, як гадалося. Нормандці програли в 3-ох попередніх турах і тепер далеко не в кращому настрої прийматимуть Ренн. Перемога потрібна кожній з команд, але в матчі першого кола все завершилось миром – 1:1. Як усе буде цього разу?

12. Лілль – Ліон, Франція, 27 тур

Лілль – лідер Ліги 1… за кількістю нічиїх. У 23-ох турах «доги» 13-ть разів розходилися миром. Внічию Лілль зіграв і в матчі першого кола в Ліоні. Втім, тоді «ткачі» були на спаді. Нині ж гості набрали прекрасний темп, вигравши 3 матчі поспіль із різницею в 3 м’ячі. Чи стане Лілль черговою жертвою Ліона?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 21 лютого.

Ми у Viber!