0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 490 тиражу

До Вашої уваги анонс 490 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Герта – Вольфсбург, Німеччина, 22 тур

Після відновлення Бундесліги Герта ніяк не може перемогти. Спочатку берлінці тричі поспіль зіграли унічию, а в минулому турі – поступилися в гостях Штутгарту. Не зважаючи на це, «старій дамі» поки ще вдається утримуватися в зоні Ліги чемпіонів. Наступний суперник Герти – Вольфсбург. «Вовки» відсвяткували 2 перемоги за останній тиждень: спочатку в чемпіонаті Німеччини, а потім в Лізі чемпіонів. Чи вдасться берліцям зупинити успішну ходу «зелено-білих»?

2. Інгольштадт – Вердер, Німеччина, 22 тур

У нинішньому календарному році Інгольштадт незмінно чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Подібні результати дозволяють «чорним» утримуватися поза зоною вильоту, хоча розслаблятися дебютантам першої Бундесліги ще зарано. Дещо гірше себе почуває Вердер, який також веде боротьбу за виживання. Бременці здобули лише 2 очки в 3-х попередніх турах і знаходяться в зоні перехідних матчів. Чи повернуться «музики» на шлях перемог у Інгольштадті?

3. Хоффенхайм – Майнц, Німеччина, 22 тур

Хоффенхайм продовжує серйозно лихоманити. В 14-ти попередніх турах «синьо-білі» здобули лише одну перемогу, тож нікого не дивує, що підопічні Юліана Нагельсманна є одним з головних претендентів на пониження в класі. Інша річ – Майнц. «Карнавальники» входять до числа лідерів Бундесліги. Команда вже цілком подолала власну кризу і перемагає у 3-му матчі чемпіонату поспіль. Чи під силу проблемному Хоффенхайму відібрати очки у суперника, який знаходиться на ходу?

4. Верона – К’єво, Італія, 26 тур

Не зважаючи на усі труднощі, Верона ще не втратила остаточно надій врятуватися від вильоту до Серії «В». От тільки шансів вибратися із зони вильоту в «жовто-синіх» не надто багато. Після 5-матчевої безпрограшної серії, вони знову поступилися і знаходяться на останньому місці. К’єво ж навпаки – подолав власні труднощі. В 2-х попередніх турах «віслюки» здобули 4 очки і зараз доволі комфортно почуваються в середині таблиці. Чим завершиться чергове веронське дербі?

5. Еспаньол – Депортиво, Іспанія, 25 тур

Падіння Еспаньола триває. В попередніх 8-ми турах Прімери «папуги» здобули усього 2 очки. Настільки провальні результати призвели до того, що каталонці наблизилися на відстань усього в один пункт від зони вильоту. Щоб не потрапили в число головних аутсайдерів, Еспаньолу потрібно перемагати Депортиво. «Турків» охопила справжня нічийна епідемія. В кожному з 5-ти своїх попередніх матчів ла-корунці розходилися миром зі своїми суперниками. Чи визначать команди сильнішого цього разу?

6. Бастія – Нант, Франція, 27 тур

Вперше з початку чемпіонату Бастія виграла 2 матчі Ліги 1 поспіль. Це дозволило корсиканцям на безпечну відстань відірватися від зони вильоту і почувати себе більш впевнено. Тепер на Бастію очікує побачення з Нантом. «Канарки» виглядають дуже впевнено. Команда видала серію 12-ти матчів без поразок і вже найближчим часом може втрутитися у розподіл місць в зоні єврокубків. Нанту впродовж 5-ти особистих зустрічей не вдається вразити ворота Бастії. Чи здолають «канарки» незручного суперника?

7. Борнмут – Евертон, Кубок Англії, 1/8 фіналу

Борнмут збавив оберти за останній час. «Вишні» зазнали 2-х поразок поспіль в попередніх матчах, хоча й проводили обидві гри на власному полі. Цього разу підопічні Едді Хау позмагаються за вихід до 1/4 фіналу Кубка Англії з Евертоном. Нещодавно «іриски» видали серію з 3-х перемог поспіль в різних турнірах з однаковим рахунком 3:0, але тиждень тому несподівано поступилися Вест Бромвічу в матчі чемпіонату. Чи скористаються мерсисайдці своїм значно більшим досвідом, щоб здолати Борнмут?

8. Рединг – Вест Бромвіч, Кубок Англії, 1/8 фіналу

Минулого сезону представник Чемпіоншипа Рединг створив справжню сенсацію, дійшовши до півфіналу Кубка Англії і лише там поступившись майбутньому володарю трофею – Арсеналу. Дуже непогану гру в цьому турнірі демонструють «королівські» і нині. В 1/8 фіналу на них очікує побачення з середняком Прем’єр-ліги – Вест Бромвічем. У 2-х попередніх раундах турніру «дрозди» зуміли здолати своїх суперників лише завдяки переграванню. Чим для них завершиться виїзний матч проти Рединга?

9. Брентфорд – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 32 тур

Брентфорд переживає непрості часи. «Бджоли» здобули лише одне очко в 3-х попередніх турах, остаточно скотившись в середину турнірної таблиці. Покращити власне становище команда спробує у протистоянні з не менш проблемним Дербі. «Барани» проводять найгірший для себе проміжок сезону, залишаючись без перемог уже впродовж 6-ти турів поспіль. Але очок, здобутих раніше, Дербі поки вистачає, щоб утримуватися в числі лідерів. Чи вдасться одній з команд повернутися на шлях перемог?

10. Престон – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 32 тур

Повернення до Чемпіоншипа для Престона видалося більш, ніж успішним. «Невразливі» досить комфортно почуваються в середині таблиці, а в попередніх 3-х турах додали до свого активу 7 очок. Цього разу Престон зустрінеться з клубом Шеффілд Уенсдей, який у нинішньому сезоні націлився серйозно поборотися за підвищення в класі. Нині «сови» йдуть 5-ми, а їх безпрограшна серія сягнула позначки у 7 матчів. Чи зуміє Престон гідно протистояти Шеффілд Уенсдею?

11. Хаддерсфілд – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 32 тур

Після 3-х поразок поспіль, Хаддерсфілду нарешті вдалося здобути перемогу. В гостях «тер’єри» обіграли Ноттінгем Форест, зупинивши своє падіння та покращивши психологічний стан. А от Вулверхемптон продовжує розчаровувати. «Вовки» не перемагають вже впродовж 5-ти матчів поспіль, тричі зігравши унічию, та ще 2 рази програвши. За цей час команда скотилася в середину таблиці і тепер ні на що серйозне вже не претендує. Чи під силу Хаддерсфілду засмутити суперника, що переживає кризу?

12. Болтон – КПР, Англія, Чемпіоншип, 32 тур

Болтон не полишає надій врятуватися від вильоту з Чемпіоншипа. Коли «рисаки» видали серію з 3-х матчів без поразок, здавалося, що в команди є шанси врятуватися, але поразка в минулому турі знову відкинула Болтон на останнє місце турнірної таблиці. Не надто стабільні результати демонструє і КПР. Ще минулого сезону «обручі» виступали в Прем’єр-лізі. Зараз же вони є звичайним середняком Чемпіоншипа без особливих перспектив. Як зіграє КПР з найгіршою командою ліги?

Зробити свої ставки Ви може до 16.25 суботи, 20 лютого.

Ми у Viber!