0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 489 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – Шальке, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Якщо в минулому сезоні Шахтар розпочинав рік у плей-офф Ліги чемпіонів, то цього разу «гірникам» доведеться обмежитися менш престижною Лігою Європи. В 1/16 фіналу суперником донеччан буде Шальке. На відміну від «помаранчево-чорних», які не мають достатньої ігрової практики, гельзенкірхенці вже встигли провести 4-ри офіційні матчі в новому році - 2 перемоги і стільки ж поразок. Чи зуміє Шахтар у Львові забезпечити собі сприятливий результат перед вояжем до Німеччини?

2. Борусія Дортмунд – Порту, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Це буде перше побачення дортмундської Борусії та Порту на євроарені. «Бджоли», зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі. Однак, португальські «дракони» – хлопці не з лякливих і прекрасно знають специфіку Ліги Європи, яку вигравали 5-ть років тому. До того ж, команда Жозе Перрейру нині на ходу і виїзна перемога над Бенфікою в останньому турі Прімейри-Ліги – найкраще тому підтвердження. На що очікувати від Порту в малогостинному Дортмунді?

3. Фіорентина – Тоттенхем, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Рівно рік тому Фіорентина та Тоттенхем також грали в 1/16 фіналу Ліги Європи. Тоді за сумою 2-ох матчів сильнішими виявилися «фіалки», які, в підсумку, дісталися півфіналу турніру. Нині ж напередодні нового двобою куди моноліт ніше виглядають «шпори», які перетворились на реальних претендентів на перемогу в АПЛ. В активі лондонців – 6-ть поспіль перемог у всіх турнірах. Натомість, підопічні Паулу Соузи дещо пригальмували, вигравши з 6-ти останніх поєдинків лише 2. На що поставити в цій дуелі?

4. Вільяреал – Наполі, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Вільярреал не вражає. «Жовта субмарина» достатньо надійно виглядає в захисті, а ось забиває вкрай мало, тому останнім часом  перемагає не так часто, як того хотілося б уболівальникам клубу. Що стосується Наполі, то минулих вихідних «партенопеї» втратили лідерство в чемпіонаті Італії, поступившись на виїзді Ювентусу. У минулому сезоні Ліги Європи неаполітанці дісталися до півфіналу. Не гірше «блакитно-білі» планують виступити і цього разу. Чи до снаги Вільярреалу зіпсувати настрій гостям з Неаполя?

5. Сент-Етьєн – Базель, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Сент-Етьєн не хапає зірок з неба, але при цьому тишком-нишком перетворився на головного фаворита у боротьбі за «бронзу» в чемпіонаті Франції, яка гарантує квиток у Лігу чемпіонів. Втім, і від Ліги Європи «зелені» також не відмовляться. Щоправда, пройти Базель – завдання не з легких. Тим більше, що «червоно-сині», фактично, гарантували собі чергове чемпіонство на Батьківщині, тож нині можуть сконцентруватися виключно на євробаталіях. Чи розкусить команда Крістофа Галтьє швейцарський горішок?

6. Андерлехт – Олімпіакос, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Шляхи Андерлехта та Олімпіакоса перетиналися на євроарені двічі і в обох випадках це було в Лізі чемпіонів. У 1975-ому році в 1/8 фіналу бельгійці, буквально, розчавили греків у першому матчі в Брюсселі – 5:1. Пірейці спробували відігратися вдома, але їм не вистачило лише одного голу – 3:0. Вдруге команди зустрілися вже в 2013-ому на стадії групового етапу і в обох випадках сильнішою була «легенда – 3:0 у Бельгії і 3:1 в Піреях. Чи варто очікувати на легку перемогу Олімпіакоса і цього разу?

7. Аугсбург – Ліверпуль, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

До першого поєдинку плей-офф Ліги Європи проти Ліверпуля Аугсбург підходить не в кращому стані. «Фюггери» ще не виграли в нинішньому календарному році жодного матчу, хоча їх було вже 4-ри. А от Ліверпуль минулих вихідних відсвяткував першу перемогу за 6-ть попередніх поєдинків. Через регулярні невдачі в Прем’єр-Лізі, «червоні» розуміють, що пробитися до Ліги чемпіонів зможуть лише у випадку перемоги в Лізі Європи. З чим мерсисайдці повернуться з Аугсбургу?

8. Спортинг Лісабон – Байер, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

На лісабонський Спортинг очікує дуже не простий іспит «фармацевтами» з Леверкузена. Шляхи суперників на євроарені перетиналися двічі і про ті побачення спогади у португальців не найкращі. У 1997-ому році Байер на груповому етапі Ліги чемпіонів двічі переміг лісабонців – 2:0 на виїзді та 4:1 вдома. Через 3 роки команди знову потрапили в одну групу Ліги чемпіонів і тоді португальські «леви» зуміли відстояти вдома нічию – 0:0, а ось на виїзді програли – 2:3. Чи вдасться Спортингу вперше в історії подужати Байер?  

9. Марсель – Атлетик Більбао, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Як Марсель, так і Атлетик з Більбао без жодних проблем подолали груповий етап Ліги Європи і тепер прагнуть пройти якомога далі. Краще останнім часом виглядають провансальці, які програли лише один поєдинок з 8-ми попередніх. От тільки на власному полі підопічні Мічела перемагають не так часто, як у гостях. Натомість, баски впродовж усього сезону виглядають вкрай нестабільно. Чим завершиться франко-іспанське протистояння?

10. Галатасарай – Лаціо, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Нинішній єврокубковий сезон Галатасарай розпочинав у Лізі чемпіонів. Але скласти належну конкуренцію мадридському Атлетико та Бенфіці на груповому етапі «жовто-червоні» не зуміли. Тож тепер вони поміряються силами з Лаціо в другому за престижністю єврокубку. «Орли», в свою чергу, на одному диханні пройшли групу Ліги Європи, не зазнавши жодної поразки в 6-ти поєдинках. Чи продовжать римляни свою впевнену ходу в єврокубках вже на стадії плей-офф?

11. Сьон – Брага, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Якщо в чемпіонаті Швейцарії Сьон не вражає абсолютно, то в Лізі Європи команда виступає значно успішніше. Вже сам факт виходу «червоно-білих» до 1/16 фіналу можна вважати хорошим результатом. Але на цьому швейцарці зупинятися не збираються. Та й суперник у них не з грандів. На стадії групового турніру Брага здивувала багатьох, посівши перше місце в своєму квартеті та обійшовши в таблиці навіть Марсель. Але чи вистачить «зброярів» на більше і на що їм розраховувати в поєдинку проти Сьона?

12. Спарта Прага – Краснодар, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Свій перший офіційний матч у новому році празька Спарта виграла. В рамках чемпіонату Чехії «червоні» переграли в гостях Злін, продовживши свою переможну серію в усіх турнірах до 6-ти поєдинків. А от Краснодар поки що лише тренується і грає контрольні поєдинки. «Бики» відмінно провели груповий етап Ліги Європи, випередивши навіть дортмундську Борусію. От тільки досвіду виступів в єврокубках у Спарти значно більше. Чи допоможе це «червоним» здолати росіян?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 18-ого лютого.

Ми у Viber!