0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 488 тиражу

До Вашої уваги анонс 488 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. ПСЖ – Челсі, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

В попередньому сезоні Ліги чемпіонів ці суперники також зустрічалися між собою на стадії 1/8 фіналу. Тоді обидва поєдинки завершилися унічию, а до наступного раунду змагань ПСЖ пройшов лише завдяки більшій кількості м’ячів, забитих у гостях. Фаворитами парижан вважають і цього разу. Підопічні Лорана Блана видали серію з 16-ти перемог поспіль в усіх турнірах, яка перервалася лише минулих вихідних. Чи вдасться парижанам засмутити «синіх», які не вирізняються стабільністю?

2. Бенфіка – Зеніт, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Поступившись в минулому турі чемпіонату Португалії Порту, Бенфіка перервала власну серію з 11-ти перемог поспіль в усіх змаганнях. Тепер на «орлів» чекає не менш важливий поєдинок – протистояння із Зенітом в плей-офф. Пітерці, на відміну від свого опонента, вже тривалий час не проводили офіційних матчів. Але усі пам’ятають груповий турнір нинішньої Ліги чемпіонів, де «синьо-біло-блакитні» виграли 5 матчів з 6-ти, посівши перше місце в своєму квартеті.  Чим завершиться зустріч чемпіонів Португалії та Росії?

3. Рома – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

До 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Рома пробилася, здобувши лише одну перемогу в 6-ти поєдинках власної групи. Але й цього виявилося достатньо, щоб випередити свого основного конкурента – Байер. За путівку до наступної стадії змагань «вовки» посперечаються з одним із головних фаворитів турніру – мадридським Реалом. «Вершкові» втратили лише 2 очки у групі, в якій виступали, і в матчі проти італійців планують продовжити переможну ходу. Чи вдасться Ромі зупинити «королівський клуб»?

4. Гент – Вольфсбург, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Гент створив справжню сенсацію, пробившись до плей-офф  Ліги чемпіонів. За підсумками групового турніру, «буйволи» вибили зі змагань значно досвідченіших Валенсію та Ліон. Для Вольфсбурга вихід до 1/8 фіналу – також безумовний успіх. «Зелено-білі» несподівано стали першими в квартеті з настільки серйозними суперниками, як ПСВ, Манчестер Юнайтед та ЦСКА. Цю пару вважають найслабшою на даній стадії змагань. Як зіграють між собою команди, які вже і так стрибнули вище голови?

5. Фіорентина – Тоттенхем, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Рівно рік тому Фіорентина та Тоттенхем теж зійшлися в 1/16 фіналу Ліги Європи. За сумою 2-х матчів сильнішими тоді виявилися «фіалки», які, у підсумку, дісталися півфіналу турніру. Тепер же напередодні двобою краще виглядають «шпори». В активі лондонців – 6 перемог поспіль у всіх турнірах, в той час, як підопічні Паулу Соузи дещо пригальмували, вигравши лише 2 поєдинки з 6-ти останніх. Чи зуміє Тоттенхем здобути сприятливий результат у Флоренції?

6. Вільярреал – Наполі, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Вільярреал останнім часом не вражає. «Жовта субмарина» досить надійно грає в захисті, але забиває мало, тому перемагає не так часто, як того хотілося б уболівальникам клубу. Що стосується Наполі, то минулих вихідних «партенопеї» втратили лідерство в чемпіонаті Італії, поступившись Ювентусу. В минулому сезоні Ліги Європи неаполітанці дійшли до півфіналу. Не гірше «блакитні-білі» планують виступити і цього разу. Чи під силу Вільярреалу нав’язати боротьбу Наполі?

7. Аугсбург – Ліверпуль, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

До першого поєдинку плей-офф Ліги Європи проти Ліверпуля Аугсбург підходить не в найкращому стані. «Фуггери» ще не виграли в нинішньому календарному році жодного офіційного матчу, хоча провели їх уже 4. А от Ліверпуль минулих вихідних відсвяткував першу перемогу за 6-попередніх поєдинків. Провально виступаючи в Прем’єр-лізі, «червоні» розуміють, що зможуть пробитися до Ліги чемпіонів лише через виграш Ліги Європи. Чи допоможе їм це усвідомлення здолати Аугсбург?

8. Марсель – Атлетик (Більбао), Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Як Марсель, так і Атлетик з Більбао без жодних проблем подолали груповий турнір Ліги Європи і тепер прагнуть пройти якомога далі. Краще останнім часом виглядають «провансальці», які програли лише один поєдинок з 8-ми попередніх. От тільки на власному полі підопічні Мічела перемагають значно рідше, ніж в гостях. У той же час «баски» впродовж усього сезону виглядають дуже нестабільно і непередбачувано. Чим завершиться це франко-іспанське протистояння?

9. Галатасарай – Лаціо, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Нинішній єврокубковий сезон Галатасарай розпочинав у Лізі чемпіонів. Але скласти належну конкуренцію мадридському Атлетико та Бенфіці в груповому турнірі «жовто-червоні» не зуміли. Тож тепер вони поміряються силами з Лаціо в 2-му за престижністю єврокубку. «Орли», у свою чергу, на одному диханні пройшли власну групу Ліги Європи, не зазнавши жодної поразки в 6-ти поєдинках. Чи продовжать римляни свою впевнену ходу в єврокубках вже на стадії плей-офф?

10. Сьон – Брага, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Якщо в чемпіонаті Швейцарії Сьон зовсім не вражає, то в Лізі Європи команда виступає значно успішніше. Вже сам вихід «червоно-білих» до 1/16 фіналу турніру можна вважати хорошим результатом. Але на цьому шве  йцарці зупинятися не збираються. Та й суперник у них – досить сприятливий. На стадії групового турніру Брага здивувала багатьох, посівши перше місце в своєму квартеті та обійшовши в таблиці навіть Марсель. Але чи вистачить «зброярів» на більше і на що їм розраховувати в поєдинку проти Сьона?

11. Спарта (Прага) – Краснодар, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Свій перший офіційний матч в новому році празька Спарта виграла. В рамках чемпіонату Чехії «червоні» обіграли в гостях Злін, продовживши свою переможну серію в усіх турнірах до 6-ти поєдинків. А от Краснодар поки лише тренується і грає контрольні поєдинки. «Бики» відмінно провели груповий турнір Ліги Європи, випередивши навіть дортмундську Борусію. От тільки досвіду виступів у єврокубках у Спарти значно більше. Чи допоможе він «червоним» здолати росіян?

12. Шахтар – Шальке, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Якщо в минулому сезоні Шахтар розпочинав рік участю в плей-офф Ліги чемпіонів, то цього разу «гірникам» доведеться обмежитися менш престижною Лігою Європи. В 1/16 фіналу суперником українців буде Шальке. На відміну від «помаранчево-чорних», які не мають ігрової практики, гельзенкірхенці вже встигли провести 4 офіційні матчі в новому році, по 2 з яких виграли та програли. Чи зуміє Шахтар у Львові забезпечити собі сприятливий результат, щоб спокійно почуватися за тиждень в Німеччині?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 16 січня.

Ми у Viber!