0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 487 тиражу

До Вашої уваги анонс 487 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – Тоттенхем, Англія, 26 тур

Якщо ще тиждень тому Манчестер Сіті вважався одним з головних претендентів на чемпіонство, то домашня поразка від Лестера поставила це твердження під сумнів. Поступившись «лисам», підопічні Мануеля Пеллегріні опустилися на 4-те місце, пропустивши вперед в тому числі і Тоттенхем. «Шпори» знаходяться у відмінній формі. Команда виграла 4 попередні матчі чемпіонату поспіль і вирушає до Манчестера за очками. Чи під силу манкуніанцям зупинити Тоттенхем?

2. Фіорентина – Інтер, Італія, 25 тур

Безпрограшна серія тривалістю в 4 матчі дозволила Фіорентині повернутися в боротьбу за місця в зоні Ліги чемпіонів. Наразі саме «фіалки» посідають заповітне 3-тє місце, але бажаючих потіснити їх – вистачає. Приміром, усього на очко від флорентійців відстає їх нинішній суперник – Інтер. Міланцям останнім часом бракує стабільності, про що свідчить лише одна перемога, здобута в 4-х попередніх турах. Фіорентина перемагала «чорно-синіх» в кожній з 3-х останніх особистих зустрічей. Як буде цього разу?

3. Удінезе – Болонья, Італія, 25 тур

Звичайно, виїзну нічию Удінезе в минулому турі з Міланом можна назвати непоганим результатом для «зебр». От тільки не перемагають «чорно-білі» вже впродовж 6-ти поєдинків поспіль, в 3-х останніх з них розійшовшись миром зі своїми суперниками. Пригальмувала останнім часом і Болонья, яка в 2-х попередніх поєдинках Серії «А» здобула лише одне очко. В разі перемоги в сьогоднішній грі, Удінезе зуміє наздогнати «червоно-синіх» за кількістю здобутих балів. Але чи погодиться на це Болонья?

4. Палермо – Торино, Італія, 25 тур

Палермо не вражає. В 3-х попередніх турах Серії «А» «рожево-чорні» здобули лише 2 очки. Тож якщо команда найближчим часом не повернеться на шлях перемог, то цілком може опинитися серед борців за збереження прописки в найвищому італійському дивізіоні. Але й суперник Палермо – Торино – виглядає не краще. Безвиграшна серія «биків» становить вже 6 матчів. Хоча поки Торино все ж вдається утримуватися в середині таблиці. Чи зуміють «рожево-чорні» засмутити туринців?

5. Сент-Етьєн – Монако, Франція, 26 тур

2 перемоги поспіль дозволили Сент-Етьєну значно покращити своє турнірне становище. Завдяки успіхам у виїзних матчах з Ренном та Бордо, «зелені» знову включилися в боротьбу за найвищі місця. Що стосується Монако, то «червоно-білі» не збавляють обертів. Підопічні Леонарду Жардіма виграли 4 матчі з 5-ти попередніх у Лізі 1 і спокійно та впевнено почуваються на 2-му місці турнірної таблиці. Сент-Етьєна впродовж 3-х особистих матчів не перемагає Монако. Чи вдасться «зеленим» перервати цю серію?

6. Ніцца – Марсель,  Франція, 26 тур

Не зважаючи ні на що, Ніцца продовжує залишатися серед лідерів Ліги 1. Навіть 2 поразки в 3-х попередніх турах не особливо похитнули становище «орлів», які й надалі йдуть 3-ми. Особливо успішно «червоно-чорні» виглядають в домашніх поєдинках, де рідко втрачають очки. А от Марсель не відзначається стабільністю впродовж усього сезону, перетворившись з гранда  в середняка найвищого французького дивізіону. Чи під силу «провансальцям» здивувати таку негостинну Ніццу?

7. Зволле – Фейеноорд, Нідерланди, 23 тур

Зволле переживає нелегкі часи. В 4-х попередніх турах команда додала до свого активу усього одне очко, остаточно опустившись в середину турнірної таблицю. Цього разу суперником Зволле стане ще більш проблемний Фейеноорд. «Гордість Півдня» програла 6 останніх своїх матчів у Ередивізі. Тож якщо ще кілька місяців тому роттердамці всерйоз претендували на чемпіонство, то нині вже знаходяться за межами першої трійки. Чи перерве Фейеноорд власне падіння у Зволле?

8. Ексельсіор – Ден Хааг, Нідерланди, 23 тур

Після 5-ти поразок в чемпіонаті поспіль, перед Ексельсіором реально постала небезпека пониження в класі. Тож тепер «червоно-чорні» намагаються чіплятися за очки в кожному наступному своєму матчі. У 2-х попередніх зустрічах футболісти Ексельсіора розійшлися миром зі своїми суперниками, хоча їхня тривала безвиграшна серія ще продовжується. Значно спокійніше почуває себе Ден Хааг, який перемагає регулярно, але не вирізняється стабільністю результатів. Чи здолають «червоно-чорні», очки яким потрібні більше, представників Гааги?

9. Остенде – Брюгге, Бельгія, 26 тур

Остенде в нинішньому сезоні всерйоз налаштоване поборотися за високі турнірні місця. Звісно, на рівних протистояти лідерам «червоно-жовтим» ще не вдається, але здобути місце в зоні єврокубків команді, схоже, цілком під силу. Ще одним серйозним випробуванням для Остенде стане поєдинок проти Брюгге. «Чорно-сині» видали серію з 5-ти перемог в чемпіонаті поспіль, випередивши після останнього туру Гент та очолили таблицю Жюпіле ліги. Чи втримається Брюгге на вершині після візиту до Остенде?

10. Сент-Трюйден – Мехелен, Бельгія, 26 тур

6-матчева безвиграшна серія Сент-Трюйдена лишилася в минулому. В попередньому турі «канарки» обіграли в гостях Стандард, одразу піднявшись в середину турнірної таблиці. Усього на 2 очки від Сент-Трюйдена відстає Мехелен. «Малинові» здобули тільки 2 очки в 4-х попередніх поєдинках, хоча, приміром, нічию з Андерлехтом в минулому турі цілком можна вважати сприятливим результатом. «Канарки» не можуть перемогти вдома впродовж 5-ти поєдинків. Чи зуміють вони здолати Мехелен?

11. Гамбург – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 21 тур

Гамбургу ніяк не вдається вийти з кризи, у якій команда опинилася наприкінці минулого року. «Динозаври» не перемагають впродовж 6-ти матчів поспіль, здобувши у цих поєдинках усього 2 очки. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – команда цілком може поповнити ряди аутсайдерів Бундесліги. А от менхенгладбахська Борусія, після 2-х поразок поспіль, повернулася на шлях перемог, розгромивши Вердер. Чи під силу «жеребцям» розвинути свій успіх, скориставшись проблемами Гамбурга?

12. Ейбар – Леванте, Іспанія, 24 тур

Як і слід було очікувати, Ейбар не витримав конкуренції з кращими клубами Прімери. Тож команда, яка ще не так давно була в числі лідерів, продовжує скочуватися ближче до середини таблиці. «Зброярі» програли 3 попередні свої матчі і ніяк не можуть зупинити власне падіння. Наступний суперник Ейбара – Леванте. «Жабенята» програли 3 з 4-х останніх поєдинків у Прімері, але продовжують боротися за збереження прописки в еліті. Чи переможуть «зброярі» найгіршу на сьогодні команду ліги?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 14 лютого.

Ми у Viber!