0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 486 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Наполі, Італія, 25 тур

Битва, на яку очікує вся Італія – у Турині зустрінуться головні претенденти на чемпіонський титул. «Стара синьйора», зважаючи на господарський статус, фаворит поєдинку. До того ж, в активі туринців переможна серія тривалістю в 14-ть матчів. Щоправда, Наполі налаштований її перервати. «Партенопеї» виграють ось уже 8 турів поспіль, а неперевершений Гонсало Ігуаїн продовжує свій бомбардирський марафон, забиваючи чи не в кожній зустрічі. У матчі першого кола в Неаполі команда Мауріціо Саррі зуміла перемогти – 2:1. Чи вдасться туринцям взяти реванш і вперше в сезоні очолити чемпіонську гонку Серії «А»?

2. К’єво – Сассуоло, Італія, 25 тур

Сассуоло на спаді. «Зелено-чорні» не можуть виграти ось уже 6-ть турів поспіль – 3 поразки та 3 нічиї. Як наслідок, команда Еусебіо Ді Франнческо, фактично, втратила шанси на місце в зоні єврокубків. Не простим обіцяє стати і вояж до Верони. Місцеве К’єво, хоч і не хапає зірок з неба, але зіпсувати настрій може будь-якому опоненту. Тим більше, що тиждень тому «літаючі віслюки», подужавши на виїзді Торино, перервали серію з 3-ох поразок поспіль і тепер налаштовані взяти максимум очок і в зустрічі проти Сассуоло. Чи все ж у гостей знайдуться контраргументи?

3. Вердер – Хоффенхайм, Німеччина, 21 тур

Битва за виживання. Вердер – фаворит зустрічі. На користь бременців говорить господарський статус і статистика. «Музики» не програють «селянам» ось уже 10-ть матчів поспіль, 6-ть з яких вдалося виграти. Втім, команді Хуба Стевенса відступати нікуди. У випадку поразки шанси Хоффенхайма на порятунок впадуть до мінімуму, а сам наставник може залишитись без роботи. Чи відправить Вердер Стевенса у відставку?

4. Штутгарт – Герта, Німеччина, 21 тур

Ще не так давно Штутгарт був серед головних аутсайдерів БундесЛіги і впевнено йшов на виліт, але відколи команду очолив Юрген Крамни, «шваби» підтягнули гру і результати не забарились. Безпрограшна серія «автозаводців» у чемпіонаті нараховує вже 6-ть матчів, 4-ри останні з яких були виграні. Наступний суперник – міцна Герта, яка, схоже, всерйоз націлилась на місце в топ-четвірці. Щоправда, берлінці не можуть виграти ось уже 3 тури поспіль, які завершили внічию. На що очікувати від «старої дами» у виїзному протистоянні зі Штутгартом?

5. Генгам – Бордо, Франція, 26 тур

Ще кілька тижнів тому Бордо демонстрував вражаючі результати, а Віллі Саньоль розмірковував про шанси команди на місце в топ-трійці. Втім, після того аквітанців ніби підмінили. «Жирондинці» у всіх турнірах зазнали 4-ох поразок поспіль з різницею, щонайменше, в 3 м’ячі. Як наслідок, Бордо вилетів з Кубка ліги і, фактично, вже не бореться за зону Ліги чемпіонів. Поєдинок проти Генгама – шанс хоча б трохи реабілітуватися за останні невдачі. Чи скористаються ним підопічні Саньоля?

6. Монпельє – Тулуза, Франція, 26 тур

Тулуза грається з вогнем. «Тефес» застрягли в зоні вильоту, а їхня безвиграшна серія в Лізі 1 нараховує вже 5-ть матчів, 4-ри з яких були програні. Перервати смугу невдач «фіолетово-білі» сподіваються у виїзній дуелі проти Монпельє, от тільки подужати «паладінів» у їхньому лігві їм не вдається ось уже 12-ть років поспіль. Як усе буде цього разу?

7. Норвіч – Вест Хем, Англія, 26 тур

Норвіч занурився в глибоку кризу. «Канарки» програють ось уже 5-ть турів поспіль і, як наслідок, опинилися в зоні вильоту. Вибратися звідти буде дуже не просто. Тим більше, що наступний суперник – міцний Вест Хем, який в нинішньому сезоні здатен обламати зуби будь-якому опоненту. 4-ри із 7-ми попередніх дуелей між суперниками завершувались миром. Як усе буде цього разу?

8. Суонсі – Саутгемптон, Англія, 26 тур

Саутгемптон демонструє свій найкращий футбол у сезоні. В Прем’єр-Лізі безпрограшна і «суха» серія «святих» триває вже 5-ть матчів, 4-ри з яких були виграні. Продовжити переможну ходу команда Рональда Кумана налаштована у виїзній зустрічі проти Суонсі. Тим більше, що «святі» перемагали «лебедів» у 4-ох з 5-ти попередніх очних дуелей. Чи вдасться Саутгемптону виграти і цього разу?

9. Борнмут – Сток Сіті, Англія, 26 тур

Сток Сіті на спаді. «Гончарі» не можуть забити ось уже 4-ри тури поспіль. І якщо нульову нічию з Арсеналом ще можна вважати достатньо хорошим результатом, то 3 наступні матчі команда марка Х’юза програла з однаковим рахунком 0:3. Не легко Стоку доведеться і в зустрічі проти Борнмута, який готовий віддати всі сили і навіть більше заради збереження прописки в еліті. Чи до снаги «вишням» продовжити кризу «гончарів»?

10. Блекберн – Халл Сіті, Англія, Чемпіоншип, 31 тур

Блекберн лідирує в Чемпіоншипі… за кількістю нічиїх. З 28-ми матчів чемпіонату 13-ть «роверз» завершили миром. А ось перемагає команда не часто. Востаннє це було ще на початку грудня минулого року. Безвиграшна серія «бродяг» триває вже 8 турів і, схоже, перерветься ще не скоро. Чи все ж таки Блекберну до снаги подужати Халл Сіті, який з усіх сил рветься у Прем’єр-Лігу?

11. Рединг – Бернлі, Англія, Чемпіоншип, 31 тур

Спад Бернлі залишився в далекому минулому. «Бордові» нині на ходу і готові змітати всіх на своєму шляху. У попередньому турі постраждав міцний Халл, а загалом безпрограшна серія команди нараховує вже 7 матчів, 5-ть з яких були виграні. Втім, вояж до Рединга обіцяє стати дуже не простим. Хоча б з огляду на те, що із 7-ми останніх очних дуелей із «роялз» Бернлі виграв лише одну. Як усе складеться цього разу?

12. Ротерхем – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 31 тур

Бірмінгем, схоже, вирішив не повторювати помилок минулого сезону. Принаймні, виліт «синім» уже точно не загрожує. Натомість, є шанс поборотися за місце в плей-офф і, можливо, путівку до Прем’єр-Ліги. От тільки щоб мрії стали реальністю, бірмінгемцям потрібно набирати максимум очок у дуелях з аутсайдерами, до яких належить Роттерхем. Чи все ж у «мельників», які нині застрягли в зоні вильоту, будуть інші плани?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 13 лютого.

Ми у Viber!