0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 485 тиражу

До Вашої уваги анонс 485 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Мідлсбро (до 19) – Динамо (Київ, до 19), юнацька ліга УЄФА, 1/8 фіналу

В одноматчевому протистоянні молодіжні команди Міддлсбро та київського Динамо визначать володаря путівки в 1/8 фіналу юнацької ліги УЄФА. «Червоно-білі» потрапили до турніру як чемпіони Англії, та встигли пройти у ньому вже 2 раунди. Що ж стосується українців, то вони долали шлях Ліги чемпіонів, посівши 2-ге місце у власній групі. В квартеті з киянами виступав інший англійський клуб – Челсі, якому «біло-сині» двічі поступилися. Чи зуміють динамівці зіграти краще цього разу?

2. Вест Хем – Ліверпуль, Кубок Англії, 1/16 фіналу, перегравання

Трохи більше тижня тому Ліверпуль та Вест Хем не зуміли визначити сильнішого на «Енфілді» - 0:0, перенісши таким чином з’ясування стосунків до Лондона. «Молотобійці» виграли лише один з 5-ти попередніх матчів усіх турнірів, в той час, як «червоні» залишаються без перемог впродовж 4-х поєдинків поспіль. В нинішньому сезоні ці суперники зустрічалися вже тричі, але Ліверпуль не лише не перемагав Вест Хем, але й не забивав цьому супернику. Чи здолають підопічні Юргена Клоппа незручного опонента?

3. Пітерборо – Вест Бромвіч, Кубок Англії, 1/16 фіналу, перегравання

Не так давно представник Ліги Один Пітерборо створив справжню несподіванку. Двічі поступаючись в рахунку по ходу гри, «пафосні» зуміли відігратися наприкінці поєдинку – 2:2. Тож тепер володаря путівки до 1/8 фіналу визначить перегравання. Футболісти Пітерборо сподіваються, що на власному полі їм вдасться подужати команду Прем’єр-ліги. От тільки «біло-сині» навіть в Лізі Один особливою стабільністю не відзначаються. Чим завершиться це протистояння?

4. Штутгарт – Борусія (Дортмунд), Кубок Німеччини, 1/4 фіналу

Штутгарт набрав відмінну ходу. «Шваби» видали серію з 5-ти перемог поспіль в усіх турнірах і не збираються на цьому зупинятися. З іншого боку, суперник по 1/4 фіналу Кубка Німеччини у підопічних Юргена Крамни – дуже серйозний. В минулому сезоні дортмундська Борусія дійшла до фіналу кубка країни, лише там поступившись Вольфсбургу. Безумовно, розраховують поборотися за трофей «чорно-жовті» і цього разу. Чи вдасться Штутгарту зупинити одного з головних фаворитів Кубка Німеччини?

5. Хайденхайм – Герта, Кубок Німеччини, 1/4 фіналу

Хайденхайм – один із 2-х представників другої Бундесліги, яким пощастило пробитися до чвертьфіналу Кубка Німеччини. «Біло-сині» вже встигли подолати 3 раунди змагань, перемагаючи на своєму шляху команди нижчих ліг. Але справжнім випробуванням для Хайденхайма стане зустріч з Гертою, що знаходиться серед лідерів першої Бундесліги. Усі 3 свої цьогорічні офіційні матчі берлінці звели унічию. Чи вдасться їм повернутися на шлях перемог?

6. Майнц – Шальке, Німеччина, 21 тур

Завдяки 2-м перемогам поспіль, Майнц знову всерйоз включився в боротьбу за одне з місць в зоні єврокубків. Чи надовго вистачить «карнавальників» - покаже час, зараз же від заповітного 6-го місця їх відділяє усього 2 очки. Дещо вищі турнірні завдання переслідує Шальке. Гельзенкірхенці також виграли 2 останні свої матчі, що дозволило їм піднятися в зону Ліги чемпіонів. Щоб не втратити здобутих позицій, «гірникам» слід не збавляти обертів. Наскільки вдалим виявиться їх візит до Майнцу?

7. Сельта – Севілья, Кубок Іспанії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Сельта та Севілья проведуть між собою вже 3-ій матч за останні 7 днів. Спочатку «норвіонці» познущалися над представниками Віго в першому півфінальному поєдинку Кубка Іспанії – 4:0, але вже згодом команди зіграли унічию на полі «кельтів» в рамках Прімери. Якщо Сельта виглядає дуже нестабільно, то «червоно-білі» не програють впродовж 10-ти матчів усіх турнірів. Чи зуміє Севілья здобути і цього разу сприятливий результат, пробившись до фіналу Кубка Іспанії?

8. Спортинг (Хіхон) – Райо Вальєкано, Іспанія, 24 тур

Хіхонському Спортингу таки вдалося подолати власну кризу. В 3-х попередніх турах «червоно-білі» здобули 7 очок, що дозволило їм вибратися із зони вильоту. Щоправда, розслаблятися астурійцям не рекомендується – можна водночас втратити раніше здобуте. Усього на одне очко більше за хіхонський Спортинг має Райо Вальєкано. «Бджоли» також – в повному порядку. Вони не знають гіркоти поразок продовж 4-х матчів Прімери. Як зіграють між собою борці за виживання в найвищому іспанському дивізіоні?

9. Росс Каунті – Хартс, Шотландія, 25 тур

Після 2-х поразок поспіль, Росс Каунті знову повернувся на шлях перемог. «Олені» здолали в гостях Мазервелл і піднялися на 4-те місце турнірної таблиці. Сходинкою вище знаходиться черговий суперник Росс Каунті – Хартс. Лиш тільки «серця» повернулися до Прем’єр-ліги, одразу повели боротьбу за призові місця. «Темно-бордові» не програють вже 6 турів поспіль, хоча надто часто грають унічию. Хартс перемагав Росс Каунті в кожному з 4-х попередніх особистих матчів. Як буде цього разу?

10. Данді – Сент-Джонстон, Шотландія, 25 тур

Здобувши лише очко в 2-х попередніх турах, Данді погіршив власне становище в турнірній таблиці. «Темно-сині» поки усе ще утримуються в першій шістці, але в будь-який момент можуть її залишити. Щоб цього не трапилося, Данді слід перемагати Сент-Джонстон, що знаходиться зовсім поруч, маючи на 2 очки більше. «Святі» переживають глибоку кризу. Вони здобули лише 2 пункти в 6-ти попередніх турах. Чи під силу «темно-синім» завдати поразки такому супернику?

11. Штурм – Зальцбург, Кубок Австрії, 1/4 фіналу

Штурм без жодних проблем подолав 3 попередні раунди Кубка Австрії, обігравши маловідомі команди. Але в 1/4 фіналу на футболістів з Грацу очікує по-справжньому серйозний опонент. Зальцбург – діючий чемпіон та володар Кубка Австрії, який і в нинішньому сезоні налаштований здобути усі внутрішні трофеї. Останнім часом «бики» зловживають нічийними результатами, особливо в гостях. На що сподіватися Штурму в поєдинку проти лідера австрійського футболу?

12. Бенфіка – Порту, Португалія, 22 тур

Бенфіку не спинити. «Орли» набрали фантастичну форму, вигравши 11 попередніх матчів усіх турнірів, 8 з яких припали на Суперлігу. Подібні результати дозволили лісабонцям піднятися на вершину турнірної таблиці. Але бажаючих потіснити діючого чемпіона – вистачає. Приміром, Порту. Щоправда, «дракони» серйозно здали за останній час, відставши від Бенфіки на 6 очок. В матчі першого кола «синьо-білі» зуміли перемогти «орлів». Чи здатна Бенфіка реваншуватися за ту невдачу?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 9 лютого.

Ми у Viber!