0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 484 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Манчестер Юнайтед, Англія, 25 тур

Ще не так давно Челсі та Манчестер Юнайтед конкурували за чемпіонство, проте нині справи як в одних, так і інших йдуть далеко не кращим чином. Насамперед, це стосується «аристократів», які через незадовільні результати вже встигли розпрощатися з Жозе Моуріньо. Під орудою Гусса Хіддінка «сині» заграли куди стабільніше, а їхня безпрограшна серія в Прем’єр-Лізі нараховує вже 8 матчів. Щоправда, перемог за цей час було тільки 3 при 5-ти нічиїх. Не надто часто нині виграють і манкуніанці, які, схоже, вже втратили шанси вклинитись у боротьбу за титул. Втім, перемога на «Стемфорд Брідж» може все змінити. Чи до снаги «дияволам» уперше з 2012-ого року подужати Челсі в його лігві?

2. Саутгемптон – Вест Хем, Англія, 25 тур

Саутгемптон нині на ходу. «Святі» після 3-ох «сухих» перемог поспіль посеред тижня гостювали на «Емірейтс», де зустрічалися з Арсеналом. Попри надзвичайну результативність «канонірів», команді Рональда Кумана і в цій зустрічі вдалося втримати свої ворота на замку. Зламати захист «смугастих» спробує Вест Хем, який в нинішньому сезоні спеціалізується на сенсаціях. Більше того, «молотобійці» - претенденти на місце в топ-четвірці. 3 останні очну дуелі суперників на «Сент Мерріс» завершились миром. Чи варто очікувати на нічию і цього разу?

3. Сельта – Севілья, Іспанія, 23 тур

У четвер Сельта та Севілья зустрічалися в першому матчі півфінальної дуелі в Кубку Короля. Поєдинок, який відбувся на «Рамон Санчес Пісхуан», завершився впевненою перемогою андалусців – 4:0. Шанс взяти реванш галісійці мають у чемпіонаті. На їхню користь говорить господарський статус, а ще – традиційні негаразди «норвіонців» на виїзді. Неймовірно, але з 10-ти гостьових матчів Прімери нинішнього сезону команда Унаї Емері не виграла жодного. Чи завершиться безвиграшна виїзна серія Севільї у Віго?

4. Бетис – Валенсія, Іспанія, 23 тур

Валенсії не позаздриш. Безвиграшна серія «кажанів» у Прімері сягнула загрозливої позначки в 11-ть матчів. Тиждень тому левантійці зганьбились у домашньому протистоянні зі скромним хіхонським Спортінгом, який до того йшов у зоні вильоту – 0:1. А кілька днів тому Валенсія була декласована на «Камп Ноу» у першому матчі півфінальної дуелі Кубка Короля проти Барселони – 0:7. Попри останні невдачі, подавати у відставку Гаррі Невілл не поспішає. Як пишуть іспанські ЗМІ, гра проти Бетіса у випадку чергової поразки може стати останньою для англійського фахівця. Чи відправлять севільці Невілла у відставку?

5. Еспаньол – Реал Сосьєдад, Іспанія, 23 тур

Еспаньол на спаді. Безвиграшна серія каталонців у Прімері нараховує вже 6-ть матчів, 4-ри з яких були програні. У попередньому турі «папуги» були знищені у виїзному протистоянні з мадридським Реалом, отримавши в свої ворота 6-ть м’ячів без відповіді. Домашня зустрічі із Сосьєдадом – шанс реабілітуватись за останні невдачі. Тим більше, що в першому колі Еспаньол перемагав басків на їхньому полі – 3:2. Чи вдасться команді Костантіна Гілке виграти знову?

6. Аталанта – Емполі, Італія, 24-ий тур

Схоже, Аталанта занадто рано повірила у збереження прописки в Серії «А». Як наслідок, безвиграшна серія бергамців триває вже 8 матчів, 5-ть з яких були програні. Більше того, в попередньому турі «синьо-чорні» програли на виїзді Вероні, яка до того не мала жодної перемоги. Зупинити своє падіння команда Едоардо Реї спробує в домашній зустрічі проти Емполі. Втім, тосканці – горішок доволі міцний і розкусити його дуже не просто. Чи вдасться Аталанті перервати серію невдач у цій дуелі?

7. Гамбург – Кельн, Німеччина, 20 тур

Протистояння команд, які в 2016-ому році в БундесЛізі ще не вигравали. Господарський статус говорить на користь Гамбурга, але поєдинки проти Кельна, традиційно, даються «динозаврам» не просто. Принаймні, 2 попередні очні дуелі проти цього суперника «червоноштанники» програли. Більше того, з 4-ох останніх домашніх матчів проти «козлів» у рамках БундесЛіги Гамбург виграв лише один при 3-ох поразках. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

8. Хоффенхайм – Дармштадт, Німеччина, 20 тур

Старт  другого кола БундесЛіги видався для Хоффенхайма не простим. Спершу «селяни» приймали вдома леверкузенський Байер, зігравши внічию – 1:1, а тиждень тому гостювали в Мюнхені і, прогнозовано, зазнали поразки в зустрічі проти Баварії – 0:2. Домашнє побачення із Дармштадтом, фактично, перший шанс для команди Хуба Стевенса, яка веде боротьбу за виживання, записати до свого активу повноцінні 3 пункти. Інакше положення Хоффенхайма стане катастрофічним. Чи до снаги «синьо-білим» покласти на лопатки далеко не скромного дебютанта БундесЛіги?

9. Лілль – Ренн, Франція, 25 тур

Ренн нині не хапає зірок з неба, але при цьому всерйоз налаштований втрутитися в боротьбу за місце в топ-трійці, а це – зона Ліги чемпіонів. До Лілля бретонці, як запевняє Роллан Курбіс, їдуть виключно за перемогою. Втім, подужати «догів» у їхньому лігві їм не вдається з далекого 1966-ого року. Чи до снаги «червоно-чорним» перервати безвиграшну серію тривалістю в півстоліття?

10. Бордо – Сент-Етьєн, Франція, 25 тур

Поєдинки проти Бордо, традиційно, даються Сент-Етьєну не просто. Приміром, з 9-ти попередніх матчів проти «жирондинців» у всіх турнірах «зелені» виграли лише один. Особливо важко команді Крістофа Галтьє даються вояжі до Бордо, де вона навіть забити не може вже 3 матчі поспіль – 2 поразки та нульова нічия. Чим завершиться візит Сент-Етьєна цього разу?

11. Брюгге – Гент, Бельгія, 25 тур

Брюгге набрав прекрасний хід. В активі «синьо-чорних» 4-ри перемоги поспіль, які дозволили їм вийти на чисте 2-ге місце в Жюпіле-Про-Лізі. До того ж, посеред тижня команда Мішеля Прюдомма вийшла у фінал Кубка Бельгії, подужавши у матчі-відповіді саме Гент. Якщо Брюгге виграє і цього разу, наздожене «буйволів» у чемпіонській гонці. Чи вдасться «синьо-чорним» знову покласти на лопатки головного фаворита бельгійської першості?

12. Локерен – Остенде, Бельгія, 25 тур

Остенде видав прекрасний старт сезону і довго був серед лідерів Жюпіле-Про-Ліги, але останнім часом серйозно загальмував. В активі «червоних» лише одна перемога в 7-ми попередніх турах. Не просто Остенде доведеться і у виїзній дуелі проти Локерена. Хоча б з огляду на те, що з 9-ти попередніх матчів проти цього опонента «червоні» виграли лише один при 6-ти поразках і 2-ох нічиїх. Як усе буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 7 лютого.

Ми у Viber!