0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 483 тиражу

До Вашої уваги анонс 483 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Герта – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 20 тур

Після успішного завершення першої частини чемпіонату, 2-ге коло Герта розпочала з 2-х нічиїх поспіль. Але, не зважаючи на втрату очок, 3-тє місце турнірної таблиці берлінцям вдалося втримати. А от дортмундська Борусія обертів не збавляє. «Чорно-жовті» виграли 2 попередні поєдинки і відірвалися від тієї ж Герти вже на 10 очок. Місце в зоні Ліги чемпіонів команда Томаса Тухеля собі вже практично гарантувала. Чи вдасться Герті пригальмувати дортмундців?

2. Шальке-04 – Вольфсбург, Німеччина, 20 тур

Нестабільні результати заважають Шальке-04 піднятися вище 5-го місця турнірної таблиці. «Кобальтові» вже тривалий час чергують перемоги з поразками в офіційних зустрічах, тож по-справжньому втрутитися в боротьбу за високі позиції їм поки не вдається. Що стосується Вольфсбурга, то в команді, схоже, розпочався спад. В 6-ти попередніх турах «вовки» здобули лише 3 очки, опустившись за межі зони єврокубків. Чи зуміє Шальке-04 здолати проблемних «автозаводців»?

3. Айнтрахт (Франкфурт) – Штутгарт, Німеччина, 20 тур

7 очок, здобутих в 3-х попередніх турах, дозволили франкфуртському Айнтрахту дещо відірватися від зони вильоту. Але розслаблятися «орлам» ще зарано – кілька невдало проведених поєдинків можуть знову повернути команду в боротьбу за виживання. У схожій ситуації знаходиться і Штутгарт, який має таку ж кількість очок, як і Айнтрахт. «Шваби» не програють впродовж 5-ти матів, вигравши 3 останні з них. Чи під силу «орлам» перервати переможну ходу Штутгарта?

4. Ганновер – Майнц, Німеччина, 20 тур

Зазнавши 5-ти поразок поспіль, Ганновер опустився на останнє місце турнірної таблиці. Команда виглядає настільки слабко, що важко повірити у спроможність «дев’яносто шостих» врятуватися від пониження у класі. Перервати власну серію невдач Ганновер спробує в поєдинку з міцним Майнцем. «Карнавальники» починають долати власну кризу. В минулому турі вони перервали серію з 3-х матчів без перемог, впритул наблизившись до зони єворокубків. Чи обіграє Майнц найслабшу на сьогодні команду Бундесліги?

5. Сток Сіті – Евертон, Англія, 25 тур

Середняк Прем’єр-ліги Сток Сіті невдало провів серію матчів з лідерами англійського футболу. У поєдинках проти Арсенала, Лестера та Манчестер Юнайтеда «гончари» здобули лише одне очко, не забивши при цьому жодного м’яча. Тепер Сток Сіті протистоятиме значно скромніший Евертон, який в таблиці поступається «червоно-білим» один очком. В минулому турі «іриски» здобули свою першу перемогу в 6-ти попередніх турах чемпіонату. Чи надихне це їх на успішну гру в Сток-он-Тренті?

6. Суонсі – Крістал Пелас, Англія, 25 тур

Реальна загроза опинитися в зоні вильоту позитивним чином вплинула на результати Суонсі. «Лебеді» не програють вже впродовж 3-х турів поспіль, набравши в цих матчах 7 очок та намагаючись максимально відірватися від групи аутсайдерів. У той же час Крістал Пелас продовжує розчаровувати власних уболівальників. «Орли» зазнали 5-ти поразок поспіль, і лише очки, здобуті раніше, дозволяють команді й наділі утримуватися в середині таблиці. Чи продовжиться падіння лондонців у Суонсі?

7. Ньюкасл – Вест Бромвіч, Англія, 25 тур

Ньюкаслу не позаздриш. «Сороки» ніяк не можуть вибратися із зони вильоту. Після кількох вдало проведених поєдинків, «чорно-білі» знову програли 2 попередні свої матчі і тепер відстають від рятівного 17-го місця на 2 очки. Не вражає і Вест Бромвіч. «Дрозди» залишаються без перемог впродовж 4-х турів поспіль. 3 з цих матчів команда Тоні П’юліса звела унічию і ще один – програла. Чи вдасться Ньюкаслу перемогти і повернутися в боротьбу за збереження прописки в Прем’єр-лізі?

8. Астон Вілла – Норвіч, Англія, 25 тур

Астон Вілла проводить жахливий сезон, а всі спроби бірмінгемців залишити останнє місце турнірної таблиці не приносять жодних успіхів. Після 3-матчевої серії без поразок, в попередньому турі «леви» знову поступилися і тепер від 17-го місця, що дає право залишитися в Прем’єр-лізі, їх відділяє 10 очок. Цього разу Астон Вілла зустрінеться з Норвічем, який переживає серйозний спад. «Канарки» програли 4 попередні свої матчі, впритул наблизившись до зони вильоту. Чи уникнуть вони поразки в Бірмінгемі?

9. Болонья – Фіорентина, Італія, 24 тур

Після серії вдало проведених матчів, в минулому турі Болонья пригальмувала. В гостях «червоно-сині» поступилися одному з головних аутсайдерів – Фрозіноне. Як і раніше, команда Роберто Донадоні спокійно почувається в середині турнірної таблиці, ні на що особливо не претендуючи. Інша річ – Фіорентина. «Фіалки» всерйоз налаштовані здобути місце в Лізі чемпіонів за підсумками нинішнього сезону. В попередніх 3-х турах флорентійці здобули 7 очок. Чи впораються вони в гостях з нестабільною Болоньєю?

10. Дженоа – Лаціо, Італія, 24 тур

Безвиграшна серія тривалістю у 3 матчі погіршила турнірне становище Дженоа. Тепер «грифони» перебувають на відстані всього у 5 очок від зони вильоту, тож далі команді потрібно буде дуже постаратися, щоб зупинити власне падіння. Не вражає і Лаціо. «Орли» набрали лише очко в 2-х попередніх турах. При цьому римляни не забили жодного м’яча і, схоже, остаточно змирилися з долею звичайного середняка Серії «А». Лаціо не програє в гостях у 4-х матчах поспіль. Чи під силу «біло-блакитним» успішно виступити в Удіне?

11. Атлетик (Більбао) – Вільярреал, Іспанія, 23 тур

Всього кілька тижнів тому ці ж команди зустрічалися між собою в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії. Тоді до наступного раунду змагань пройшли баски, які обіграли «жовту субмарину» як вдома, так і в гостях. А от у Прімері Вільярреал почувається значно впевненіше. Команда Марселіно Гарсії Тораля поки успішно веде боротьбу за одну з путівок в Лігу чемпіонів, випереджаючи Атлетик з Більбао одразу на 10 очок. Чи зуміє «жовта субмарина» взяти реванш у басків за кубкові поразки?

12. Спортинг (Хіхон) – Депортиво, Іспанія, 23 тур

Хіхонський Спортинг починає виходити з глибокої кризи, в якій команда ще не так давно перебувала. Завдяки 2-м перемогам поспіль, «червоно-білим» вдалося вибратися із зони вильоту. Щоб знову туди не потрапити – хіхонцям потрібно не збавляти обертів. Цього разу Спортинг поміряється силами з наймиролюбнішою командою ліги – Депортиво. Ла-корунці продовжують грати унічию, поділивши очки з суперниками в 12-ти з 22-х матчів нинішньої Прімери. Як зіграють «біло-блакитні» цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 6 лютого. 

Ми у Viber!