0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 482 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лаціо – Наполі, Італія, 23 тур

Лаціо після осіннього спаду вже ні за що особливо не бореться, але при цьому з формою в «орлів» усе гаразд. Римляни не програють уже 7 турів поспіль і в домашній дуелі проти Наполі налаштовані продовжити свою безпрограшну серію. Мотивує їх і бажання помститись «партенопеї» за принизливу поразку в першому колі – 0:5. Втім, зробити це в будь-якому випадку буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що через травми та дискваліфікації «небесно-блакитні» недорахуються одразу 10-ти гравців. Чи вдасться неаполітанцям подужати обезкровлений Лаціо?

2. Палермо – Мілан, Італія, 23 тур

Схоже, після домашньої поразки від Болоньї Мілан взявся за голову. «Червоно-чорні» не програють вже 4-ри тури поспіль і за цей час встигли нокаутувати Фіорентину – 2:0 та Інтер – 3:0. Тепер на шляху команди Сініши Міхайловіча – вперте Палермо. Сицилійці нині не хапають зірок з неба, але при цьому вдома, традиційно, грають з особливим завзяттям. Мотивації «острів’янам» додає і турнірна ситуація, адже збереження прописки в Серії «А» їм ще далеко не гарантоване. Чи вдасться «орлам» приголомшити гостей з Мілану?

3. Сампдорія – Торино, Італія, 23 тур

Торино далеке від своєї кращої форми. Якщо в 2-ох попередніх сезонах «бики» незмінно боролися за путівку в єврокубки, то нині – бовтаються в нижній частині турнірної таблиці, а у 8-ми попередніх турах спромоглися здобути лише одну перемогу. Не вражає нині і Сампдорія, яка зазнала 4-ох поразок поспіль, опинившись за крок від зони вильоту. Чи до снаги генуезцям перервати цю малоприємну серію в домашній дуелі з такими ж кризовими туринцями?

4. Емполі – Удінезе, Італія, 23 тур

Удінезе на спаді. Фріульці не можуть перемогти в Серії «А» вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Нічого хорошого не віщує їм і вояж до Емполі. Місцеві тосканці, попри останню поразку від Наполі – 1:5, налаштовані вклинитись в боротьбу за єврокубки, тож гратимуть виключно на перемогу. Тим більше, що в першому колі вони вже перемагали «зебр» на їхньому полі. Чи варто очікувати на чергову осічку від Удінезе?

5. Верона – Аталанта, Італія, 23 тур

Верона – єдина команда Серії «А», яка не здобула в нинішньому сезоні ще жодної перемоги. Щоправда, прогрес є. Ось уже 3 тури поспіль «мастіфи» не програють, завершивши ці матчі миром. Домашній поєдинок проти Аталанти – чергова спроба прибрати ганебний «нуль» з графи «виграшів». Шанси в господарів є, адже бергамці втратили форму, а їхня безвиграшна серія нараховує вже 7 поєдинків, 4-ри з яких були програні. До того ж, 4-ри попередні домашні матчі проти Аталанти Верона виграла. Чи буде 5-та перемога?

6. Лілль – Кан, Франція, 24 тур

Схоже, Кан отямився. Нормандці здобули 2 перемоги поспіль і знову серед претендентів на місце в топ-трійці, а це – зона Ліги чемпіонів. Втім, продовжити переможну ходу в Ліллі їм буде дуже не просто. Принаймні, про це говорить статистика. Востаннє Кан перемагав «догів» ще в далекому 2007-ому році. Відтоді суперники в різних турнірах відіграли 12-ть матчів, 10-ть з яких виграв Лілль і ще 2 зустрічі завершились миром. Чи вдасться «догам» продовжити вдалу серію в протистояннях із нормандцями?

7. Реймс – Анже, Франція, 24 тур

Реймс стрімко котиться на дно. У 15-ти попередніх турах «червоно-білі» спромоглись здобути лише одну перемогу, опинившись за крок від зони вильоту, до якої залишилося якихось 3 пункти. Черговим випробуванням для команди Олів’є Гужана стане домашня зустріч з Анже. Гості нині на ходу, підтвердження чому розгромна перемога над Монако в попередньому турі – 3:0. Як наслідок, уже далеко не скромний дебютант Ліги 1 повернув втрачене раніше місце в топ-трійці. Втім, розраховувати на легку прогулянку в Реймсі підопічним Стефана Мулена навряд чи варто. Хоча б з огляду на те, що востаннє Анже перемагав «червоно-білих» ще 8 років тому і відтоді не може забити у їхні ворота 6-ть матчів поспіль, 3 з яких були програні і ще тричі – була зафіксована нічия. Чим усе завершиться цього разу?

8. Ренн – Сент-Етьєн, Франція, 24 тур

Ренн на пару з Марселем лідирують у Лізі 1… за кількістю нічиїх. У 23-ох турах бретонці 10-ть разів розходилися миром. Цілком ймовірно, що компромісом завершиться і їхня дуель із Сент-Етьєном. Статистика вказує саме на такий сценарій, адже 4-ри попередні очні зустрічі «червоно-чорних» та «зелених» принесли компромісний результат. Чи буде 5-та поспіль нічия у протистояннях Ренна та Сент-Етьєна?

9. Уотфорд – Челсі, Англія, 24 тур

Після 4-ох поразок поспіль Уотфорд нарешті переміг. У попередньому турі «шершні» подужали вдома Ньюкасл і зупинятися на цьому, схоже, не збираються. Втім, Челсі – суперник не з простих. Тим більше, що з приходом Гусса Хіддінка «аристократи» заграли куди стабільніше. Насамперед, на виїзді, де під орудою голландського наставника вже встигли подужати Челсі та Крістал Пелам і відібрати очки в Манчестер Юнайтед. Яка доля чекає на Уотфорд?

10. Абердин – Селтик, Шотландія, 25 тур

Селтик впевнено мчить до свого чергового чемпіонства. Переможна серія «кельтів» нараховує нині 4-ри матчі, 3 останні з яких були виграні з різницею, щонайменше, в 2 м’ячі. Наступний суперник – Абердин, який, схоже, єдиний, хто може кинути виклик «зелено-білим» у боротьбі за титул. Нині «червоні» відстають від «кельтів» на 6 очок. Чи зміниться щось після очної дуелі?

11. Брюгге – Гент, Кубок Бельгії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У першій зустрічі 1/2 фіналу Кубка Бельгії Гент відсвяткував перемогу – 2:1. Втім, такий результат залишає Брюгге достатньо високі шанси на вихід у фінал. Щоб здолати «буйволів», команду Мішеля Прюдомма влаштує навіть мінімальна «вікторія». От тільки з 9-ти попередніх матчів проти Гента Брюгге виграв лише одну. Які шанси у «чорно-синіх» подужати незручного опонента?

12. Рода – Фейєноорд, Кубок Нідерландів, 1/4 фіналу

Фейєноорд у нинішньому сезоні ще так не лихоманило. Роттердамці зазнали 5-ти! поразок поспіль, фактично, перекресливши всі надії на чемпіонський титул, а Джованні ван Бронкорст опинився під загрозою звільнення. Кубковий поєдинок проти Роди – можливість реабілітуватись за останні невдачі. Та чи скористається кризовий Фейєннорд цим шансом?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55, середи, 3-ого лютого.

Ми у Viber!