0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 481 тиражу

До Вашої уваги анонс 481 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лестер – Ліверпуль, Англія, 24 тур

Впевнена домашня перемога в минулому турі над Сток Сіті, дозволила Лестеру очолити турнірну таблицю Прем’єр-ліги. «Лиси» не програють впродовж 5-ти турів поспіль, виглядаючи стабільніше за своїх переслідувачів. А от Ліверпуль, перевантажений великою кількістю матчів у різних турнірах, - не вражає, залишаючись поза зоною єврокубків. Не зважаючи на це, в першому колі «червоним» вдалося перемогти Лестер на власному полі. Чи спроможеться команда Клаудіо Раньєрі на реванш?

2. Норвіч – Тоттенхем, Англія, 24 тур

Норвіч виглядає просто жахливо. «Канарки» програли 4 попередні матчі у всіх турнірах, пропустивши у них одразу 14 голів. Ще трохи, і команда розкує опинитися в зоні вильоту, від якої Норвіч відділяє усього 2 очки. Значно краще почуває себе Тоттенхем. Завдяки 2-м перемогам в чемпіонаті поспіль, «шпори» закріпилися на 4-му місці та всерйоз претендують на потрапляння в Лігу чемпіонів за підсумками сезону. Чи зуміє проблемний Норвіч щось протиставити настільки серйозному супернику?

3. Вест Бромвіч – Суонсі, Англія, 24 тур

Здобувши лише 2 очки в 3-х попередніх турах, Вест Бромвіч остаточно опустився у нижню частину турнірної таблиці. В своїй попередній грі Прем’єр-ліги «дрозди» на власному полі не зуміли переграти навіть Астон Віллу, задовольнившись нічиєю з останньою командою ліги. Черговий суперник Вест Бромвіча – Суонсі, яке виграло 2 матчі поспіль і тепер відстає від «дроздів» усього на 3 очки. Чи вдасться підопічним Тоні П’юліса перервати власну безвиграшну серію в поєдинку з валлійцями?

4. Уотфорд – Челсі, Англія, 24 тур

Криза, в якій ще не так давно перебував Уотфорд, підійшла до завершення. Після 4-х поразок поспіль, «шершні» нарешті перемогли, здолавши на власному полі Ньюкасл. Нині «жовта армія» досить впевнено почуває себе в середині таблиці, де і прагне закріпитися. У той же час Челсі після звільнення Жозе Моуріньо не програв жодного матчу з 7-ми, проведених в рамках Прем’єр-ліги, хоча й грали унічию лондонці частіше, ніж перемагали. Чи вдасться «шершням» відібрати очки у діючого чемпіона Англії?

5. Сассуоло – Рома, Італія, 23 тур

Після успішного старту, Сассуоло чим далі, тим більше здає власні позиції. В 4-х попередніх турах «чорно-зелені» додали до свого активу усього 2 пункти. Хоча очок, здобутих раніше, команді поки цілком вистачає щоб знаходитися неподалік від групи лідерів. Ніяк не може знайти свою гру і Рома. Домашня перемога над Фрозіноне в минулому турі стала для римлян першою в 5-ти попередніх матчах. Чи під силу «жовто-червоним» здобути максимальний результат у Сассуоло?

6. Фрозіноне – Болонья, Італія, 23 тур

Новачку Серії «А» Фрозіноне виявилося дуже важко боротися з кращими командами Італії. «Канарки» не перемагають впродовж 8-ти матчів поспіль, здобувши в цих поєдинках усього 2 очки. З подібними показниками команда перебуває в групі вильоту і має не найкращі шанси на збереження прописки у еліті. У Серії «Б» ще минулого сезону виступала і Болонья. Але «червоно-сині» уже подолали власні проблеми і нині знаходяться в середині таблиці. Чим завершиться це протистояння?

7. Монпельє – Марсель, Франція, 24 тур

Гостьова перемога в попередньому турі над Газелеком дозволила Монпельє не лише перервати неприємну серію з 3-х поразок поспіль в Лізі 1, але й вибратися з зони вильоту. Щоб знову туди не потрапити, «паладінам» потрібно виступати більш стабільно, ніж раніше. А от Марсель охопила справжня нічийна епідемія. «Біло-блакитні» розходилися миром зі своїми суперниками в 6-ти з 7-ми попередніх матчів чемпіонату. Чи визначать сильнішого Монпельє та Марсель?

8. Реймс – Анже, Франція, 24 тур

Реймс продовжує розчаровувати власних прихильників. «Червоно-білі» не можуть перемогти впродовж 7-ми матчів поспіль, тож не дивно, що зовсім нещодавно команда опустилася в зону вильоту, вибратися з якої тепер буде складно. Цього разу Реймс поміряється силами з Анже, який продовжує дивувати, тривалий час утримуючись в групі лідерів. Після 2-х поразок поспіль, в минулому турі підопічні Стефана Мулена повернулися на шлях перемог. Чи до снаги Реймсу здивувати зухвалого дебютанта Ліги 1?

9. Партик – Мозервелл, Шотландія, 17 тур

Як Партік, так і Мозервелл, що перебувають в нижній частині турнірної таблиці, ще не втратили остаточно шансів пробитися до першої 6-ки за підсумками першого етапу. От тільки з тими результатами, які демонструють нинішні суперники, розраховувати на прогрес команд – складно. «Зубці» не перемагають впродовж 4-х матчів, а «жовто-бордові» здобули тільки очко в 3-х попередніх поєдинках. Чи вдасться одній з команд перервати свою безвиграшну серію?

10. Абердин – Селтик, Шотландія, 17 тур

Матч 2-х кращих команд Шотландії останніх років. Абердин видав безпрограшну серію тривалістю в 10 матчів, та все одно йде лише 2-им, поступаючись Селтику 6-ма очками. Що стосується «кельтів», то вони мчать до свого чергового чемпіонства, вигравши 4 попередні матчі чемпіонату. Селтик був кращим в шотландській Прем’єр-лізі впродовж 4-х попередніх сезонів. Чи зуміє Абердин перемогти діючих чемпіонів і загострити боротьбу за цьогорічне «золото»?

11. Генк – Стандард, Кубок Бельгії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Перший півфінальний матч між цими командами приніс впевнену перемогу Стандарду – 2:0. Тож тепер саме «червоні» - фаворити в боротьбі за путівку до фіналу. Льєжці виграли 4 з 5-ти попередніх зустрічей у всіх турнірах і тепер сподіваються відстояти потрібний результат у Генку. Але «шахтарі» навряд чи здадуться без бою. Вдома вони виграли 4 останні матчі всіх змагань. Чи під силу Генку відігратися після виїзної поразки і продовжити боротьбу за трофей?

12. Брюгге – Гент, Кубок Бельгії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Після мінімальної домашньої перемоги Гента в першому півфінальному матчі 1/2 фіналу Кубка Бельгії між цими командами, суперники зберігають практично рівні шанси на вихід до фіналу. Трохи краще останнім часом виглядає саме Гент, який лідирує в Жюпіле Лізі і виграв 4 попередні свої матчі усіх турнірів. Але не слід забувати, що Брюгге – діючий володар Кубка Бельгії, який докладе усіх зусиль, щоб знову виграти цей турнір. Чи втримають «буйволи» здобуту раніше перевагу?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 2 лютого. 

Ми у Viber!