0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 479 тиражу

До Вашої уваги анонс 479 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Барселона – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 22 тур

Матч лідерів іспанської Прімери. До особистого протистояння Барселона та мадридський Атлетико підійшли з однаковою кількістю очок у активі. Тож каталонці, які провели на гру менше, нині випереджають «матрацників» лише за додатковими показниками. Підопічні Луїса Енріке знаходяться у кращій формі. Вони перемогли в 7-ми попередніх офіційних матчах. У той же час мадридці не можуть виграти впродовж 3-х поєдинків поспіль усіх турнірів. Чи вдасться «синьо-гранатовим» перемогти і вийти в одноосібні лідери?

2. Хетафе – Атлетик (Більбао), Іспанія, 22 тур

Триматчева переможна серія середняка Прімери Хетафе підійшла до завершення. Минулих вихідних «сині» поступилися в гостях скромній Гранаді. Щоправда, на їх становищі в турнірній таблиці це жодним чином не позначилося. А от Атлетик з Більбао навпаки – перервав власну смугу невдач, розгромивши на власному полі Ейбар і впритул наблизившись до зони єврокубків. 5 попередніх особистих зустрічей між цими командами незмінно завершувалися на користь басків. Чи перерве Херафе неприємну для себе традицію?

3. Ейбар – Малага, Іспанія, 22 тур

Після 4-х перемог поспіль у Прімері, в минулому турі Ейбар нарешті програв. Щоправда, навіть після невдачі у виїзній зустрічі проти Атлетика з Більбао, «зброярі» продовжують сенсаційно перебувати в зоні єврокубків. Черговим суперником Ейбара стане нестабільна Малага. «Анчоуси» здобули лише одне очко в попередніх 3-х турах чемпіонату і хоча й перебувають в середині таблиці, але не можуть почувати себе спокійно. Чи повернеться Ейбар на шлях перемог?

4. Вердер – Герта, Німеччина, 19 тур

Схоже, Вердер належним чином підготувався до 2-го кола Бундесліги. Принаймні, в першому після місячної перерви турі раніше проблемні бременці розправилися в гостях з Шальке-04. Тепер на «зелено-білих», що ведуть боротьбу за виживання, очікує ще одна зустріч з командою із групи лідерів – Гертою. Берлінці не програють впродовж 4-х турів поспіль, хоча тиждень тому й не зуміли обіграти не найсильніший Аугсбург на власному полі. Чи зуміє Вердер і на цей раз здобути турнірні очки?

5. Дармштадт – Шальке-04, Німеччина, 19 тур

Драмштад розпочав 2-ге коло чемпіонату з перемоги. «Лілії» обіграли в гостях найгіршу команду Бундесліги – Ганновер і дещо відірвалися від зони вильоту. Та розслаблятися ще зарано. Цього разу до Дармштадту завітає нестабільний але амбітний Шальке-04. Гельзенкірхенці вже тривалий час чергують перемоги з поразками. Якщо нічого у грі «кобальтових» найближчим часом не зміниться – клубові буде важко розраховувати на місце в зоні Ліги чемпіонів. Чого очікувати від Шальке-04 у Дармштадті?

6. Штутгарт – Гамбург, Німеччина, 19 тур

Якщо ще кілька місяців тому Штутгарт вважали одним з головних претендентів на пониження в класі, то за останній час «шваби» серйозно додали. Вони не програють вже впродовж 4-х матчів чемпіонату, вигравши 2 попередні з цих поєдинків. У той же час Гамбург продовжує розчаровувати власних прихильників. В 4-х останніх турах «динозаври» додали до свого активу лише одне очко. Чи скористається Штутгарт проблемами Гамбурга, щоб відсвяткувати свою чергову перемогу?

7. Карпі – Палермо, Італія, 22 тур

Карпі докладає усіх зусиль, щоб не понизитися в класі. «Біло-червоні», які жахливо розпочали нинішній сезон, не програють вже впродовж 4-х матчів Серії «А» поспіль. Але цього поки замало, щоб залишити зону вильоту. Недалеко від Карпі втік і Палермо. «Рожево-чорні» з початку року незмінно чергують перемоги з поразками, тож ніяк не можуть відірватися від групи аутсайдерів на безпечну відстань. Чи під силу Карпі обіграти нестабільних сицилійців?  

8. Аталанта – Сассуоло, Італія, 22 тур

Для Аталанти настали складні часи. «Чорно-сині» не можуть перемогти вже у 6-ти матчах поспіль. Щоправда, певний прогрес у бергамців все ж спостерігається, оскільки, після 4-х поразок поспіль, 2 свої наступні поєдинки підопічні Едоардо Реї звели унічию. Не найкращим чином нині виглядає і Сассуоло. В 3-х попередніх турах «чорно-зелені» здобули лише одне очко, хоча й продовжують перебувати у верхній частині таблиці. Чи вдасться Аталанті перервати свою тривалу безвиграшну серію?

9. Анже – Монако, Франція, 23 тур

Ще якихось півроку тому Анже виступав у Лізі 2. Нині ж підопічні Стефана Мулена перебувають в числі лідерів найвищого дивізіону французького футболу. От тільки за останній час Анже серйозно пригальмував. Команда програла 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату, пропустивши вперед кілька клубів, серед яких – і Монако. «Червоно-білі», у свою чергу, не поступаються впродовж 8-ми поєдинків Ліги 1, претендуючи на пряму путівку до Ліги чемпіонів. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

10. Крістал Пелас – Сток Сіті, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Крістал Пелас останнім часом демонструє жахливі результати. «Орли» виграли лише один матч з 7-ми попередніх в усіх турнірах. Щоправда, перемогу лондонці здобули саме в Кубку Англії, коли в гостях розібралися з Саутгемптоном. Сток Сіті останнім часом також краще виступає в кубкових змаганнях, ніж в чемпіонаті. Нещодавно «гончари» дісталися до півфіналу Кубка ліги, і лише там в серії післяматчевих пенальті поступилися Ліверпулю. Наскільки тривалим виявиться шлях Сток Сіті в Кубку Англії?

11. Ноттінгем Форест – Уотфорд, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Представник Чемпіоншипа Ноттінгем Форест не програє вже впродовж 13-ти матчів усіх турнірів. От тільки більшу половину з цих поєдинків «лісівники» завершили унічию, тож поки не можуть претендувати на щось серйозне. Наступним суперником Ноттінгем Фореста стане Уотфорд, який за підсумками минулого сезону потрапив до Прем’єр-ліги. Поки «шершні» гідно тримаються в компанії кращих команд країни, а на попередній стадії Кубка Англії обіграли Ньюкасл. Наскільки вдало Уотфорд виступить в Ноттінгемі?

12. Болтон – Лідс, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Болтон – найгірша станом на сьогодні команда Чемпіоншипа, яка з усіх сил намагається втриматися в 2-му за престижністю англійському дивізіоні. 2 поспіль перемоги в останніх матчах мають вселити впевненість в «рисаків». Але наступний суперник Болтона – не з простих. Лідс – міцний середняк усе того ж Чемпіоншипа, який мріє пройти якомога далі в Кубку Англії. 2 попередні особисті зустрічі між цими командами завершувалися з однаковим рахунком 1:1. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 30 січня. 

Ми у Viber!