0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 478 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Інтер, Кубок Італії, 1/2 фіналу, перший матч

Ювентус набрав феноменальний темп і знову вселяє страх у всіх суперників на Апеннінському півострові. Переможна серія туринців у всіх турнірах нараховує вже 8 матчів, 5-ть з яких були виграні «на сухо». Після неймовірних успіхів у чемпіонаті тепер «стара синьйора» налаштована вийти у фінал Кубка Італії. Інтер – суперник не з простих, але саме команда Массіміліона Аллегрі – фаворит протистояння. Воно й не дивно, адже Ювентус не програє міланцям ось уже 7 очних дуелей поспіль. Чи вдасться туринцям знову засмутити «синьо-чорних», чи все ж підопічні Роберто Манчіні зупинять переможну ходу «зебр»?

2. Лас-Пальмас – Валенсія, Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Негаразди Валенсії продовжуються. Безвиграшна серія команди в Прімері нараховує вже 10-ть матчів, а тепер «кажани» ризикують розпрощатися і з Кубком Іспанії. Принаймні, тиждень тому на «Местальї» левантійці так і не змогли подужати скромний Лас-Пальмас – 1:1. Тепер у домашньому матчі «острів’ян» цілком влаштує будь-яка перемога, або ж навіть нульова мирова, що, враховуючи проблем левантійців в атаці, виглядає цілком ймовірним сценарієм. Чи все ж Валенсія схилить шальки терезів на власну користь, врятувавши Гаррі Невілла від звільнення?

3. Лілль – Бордо, Франція, Кубок ліги, 1/2 фіналу

Обидві команди провалили старт сезону і, здавалося, вже ні за що, окрім виживання, не боротимуться. Але і Лілль, і Бордо всі свої проблеми, схоже, вирішили, а жирондинці можуть навіть вклинитися в гонку за місце в топ-трійці Ліги 1, а це – зона Ліги чемпіонів. Не відмовиться команда Віллі Саньоля і від виходу у фінал Кубка ліги. Тим більше, що нещодавно аквітанці вже перемагали «догів» у матчі чемпіонату. Щоправда, це було в Бордо, а чим завершиться їхній вояж до Лілля, де вони не можуть виграти з 2012-ого року?

4. Майнц – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 19 тур

Черговий тур німецької БундесЛіги відкриє інтригуюче протистояння Майнцу та менхенгладбахської Борусії. «Жеребці» - фаворити дуелі, але подужати «карнавальників» їм не вдається вже 3 матчі поспіль – 2 нічиї та поразка, яка сталася в першому колі нинішнього чемпіонату. Не легко, вочевидь, команді Андре Шуберта доведеться і цього разу, адже кадрові проблеми Борусії нікуди не поділися. Чи вдасться їх вирішити у Майнці?

5. Ноттінгем Форест – КПР, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Після невиразного старту Ноттінгем Форест набрав прекрасний темп і тепер зовсім не проти втрутитися в боротьбу за місце в плей-офф. «Лісники» не програють в Чемпіоншипі вже 11-ть матчів поспіль, але при цьому надто часто грають внічию – 6-ть мирових при 5-ти перемогах. Продовжити вдалу серію «червоні» налаштовані в домашній дуелі із КПР, який перемагали в 2-ох попередніх очних дуелях. Чи буде 3-тя «вікторія» поспіль?

6. Брентфорд – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Брентфорд зразка нинішнього сезону важко назвати еталоном стабільності. «Бджоли» можуть виграти 4-ри матчі поспіль, після чого зазнати стількох же поразок. Як наслідок, «смугасті», фактично, втратили шанси поборотися за пряму путівку в Прем’єр-Лігу і тепер прагнуть  хоча б вийти у плей-офф. У Лідса завдання куди скромніші, однак роздавати очки «білі» не збираються. Тим більше, що у попередньому турі їм нарешті вдалося перервати 5-матчеву безвиграшну серію. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. Віллєм ІІ – Гронінген, Нідерланди, 20 тур

Гроніген на спаді. «Зелено-білі» не можуть перемогти вже 5-ть турів поспіль – 3 нічиї та 2 поразки. Поєдинок проти Віллєма ІІ – шанс перервати безвиграшну серія. Гронінген перемагав «трикольорових» у 4-ох попередніх очних дуелях. Чи до снаги «Гордості Півночі» взяти верх і цього разу?

8. Неймеген – Твенте, Нідерланди, 20 тур

Твенте вдома і на виїзді – дві великі різниці. Якщо на власному полі «тюккери» можуть дати бій будь-якому опоненту, то в гостях – не виграли в нинішньому сезоні ще жодного матчу, зазнавши 7-ми поразок при 3-ох нічиїх. Чи вдасться Неймегену скористатись негараздами Твенте, чи все ж «червоні» здолають комплекс виїзних поєдинків?

9. Де Графсхап – Ден Хаг, Нідерланди, 20 тур

Для нинішнього Де Графсхапа кожен матч як останній. Щоб вижити в Ередвізії, «суперфермери» мають боротися в кожній зустрічі і, буквально, вигризати очки. Насамперед, вдома. І зустрічі проти Ден Хаага, який також не хапає зірок з неба, не виключення. У матчі першого кола в Гаазі все завершилось миром – 1:1. Як усе буде цього разу?

10. Вітесс – Зволле, Нідерланди, 20 тур

Вітесс, фактично, розгубив шанси втрутитись у боротьбу за медалі, але при цьому розслаблятися собі не дозволяє. Тим більше, що Зволле – один з улюблених суперників для «жовто-чорних». Команда з Арнема перемагала «синьо-білих» у 6-ти із 7-ми попередніх очних дуелей. Чи стане Зволле черговим десертом для «Голівуда на Рейні»?

11. Рода – Утрехт, Нідерланди, 20 тур

Після не кращих минулих сезонів у нинішньому Утрехт налаштований всерйоз поборотися за місце в зоні єврокубків. І останні результати «червоно-білих» - найкраще тому підтвердження. Команда не програє в Ередвізії вже 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були виграні. Чи до снаги Роді перервати безпрограшну серію Утрехта?

12. Віллєм ІІ – Хераклес, Нідерланди, 21 тур

Одна з найбільш безкомпромісних дуелей голландської Ередвізії. У 10-ти попередніх матчах Віллєм ІІ та Хераклес лише одного разу зіграли внічию. А ось за перемогами лідирують «геркулеси» – 7 проти 2-ох. Які шанси у «трикольорових» подужати Хераклес?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 вівторка, 26 січня.

Ми у Viber!