0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 477 тиражу

До Вашої уваги анонс 477 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Арсенал – Челсі, Англія, 23 тур

Навіть після 2-х нічиїх поспіль, Арсеналу вдалося втриматися на вершині турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Але ще одну осічку конкуренти, які дихають в спину, «канонірам» навряд чи пробачать. Цього разу підопічні Арсена Венгера поміряються силами з діючим чемпіоном Англії – Челсі. «Сині» не програють впродовж 6-ти матчів чемпіонату. Щоправда, 4 з них команда звела унічию, тож продовжує знаходитися в нижній частині таблиці. Який результат принесе чергове лондонське дербі?

2. Сампдорія – Наполі, Італія, 21 тур

Ще зовсім нещодавно здавалося, що Сампдорії вдалося подолати власну тривалу кризу і далі команда буде лише прогресувати. Але виявилося, що це зовсім не так. В 2-х попередніх матчах генуезці знову програли, тож продовжують знаходитися неподалік від зони вильоту. Інша річ – Наполі. Завдяки 4-м перемогам поспіль, «партенопеї» піднялися на найвищу сходинку таблиці Серії «А» і нині прагнуть там закріпитися. Чи продовжиться переможна хода Наполі у Генуї?

3. Сассуоло – Болонья, Італія, 21 тур

Сассуоло виглядає вже не так переконливо, як раніше. В 5-ти попередніх турах чемпіонату «чорно-зелені» відсвяткували лише одну перемогу. Але очок, здобутих раніше, команді поки цілком вистачає, щоб утримуватися у верхній частині таблиці – неподалік від зони єврокубків. А от Болоньї спад у грі може коштувати дорого. В 2-х попередніх матчах Серії «А» «червоно-сині» набрали лише одне очко і ризикують поповнити компанію аутсайдерів ліги. Чи здобуде Сассуоло 3 пункти в матчі з таким суперником?

4. Палермо – Удінезе, Італія, 21 тур

Падіння Палермо триває. «Рожево-чорні» програли 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату і впритул наблизилися до зони вильоту, від якої їх відділяє усього 4 очки. Покращити своє турнірне становище підопічні Гільєрмо Скетотто спробують в протистоянні з не менш проблемним Удінезе. «Зебри» випереджають Палермо усього на 3 очки, зазнавши 2-х поспіль поразок в Серії «А». 2 попередні матчі між цими клубами в рамках чемпіонату завершувалися перемогами Палермо. Чи виявляться «рожево-чорні» сильнішими і цього разу?

5. Верона – Дженоа, Італія, 21 тур

Верона продовжує залишатися єдиною командою Серії «А», яка на початок 2-го кола чемпіонату не має жодної перемоги у своєму активі. Тож нікого не дивує той факт, що «мастифи» посідають останнє місце турнірної таблиці, а їх шанси врятуватися від пониження в класі стають все примарнішими. Серйозні проблеми ще не так давно відчувала і Дженоа. Але 2 перемоги поспіль дозволили «грифонам» залишити зону вильоту. Чи здолають «червоно-сині» в гостях головного аутсайдера ліги?

6. Ліон – Марсель, Франція, 22 тур

Програвши 4 з 5-ти попередніх матчів Ліги 1, срібний призер минулого сезону Ліон втратив місце в зоні єврокубків, опустившись в середину турнірної таблиці. Остання невдача «ткачів» призвела до того, що їх наздогнав за очками та обійшов за додатковими показниками Марсель. Після серії з 4-х нічиїх поспіль, «провансальці» нарешті виграли і всерйоз налаштовані повернутися у боротьбу за найвищі місця французького чемпіонату. Чи вдасться одній з команд перемогти та вирватися вперед?

7. Реймс – Сент-Етьєн, Франція, 22 тур

Успішно стартувавши в нинішньому сезоні, далі Реймс почав різко здавати. Зараз же і взагалі «червоно-білі» виглядають дуже слабко. Їм не вдається виграти впродовж 5-ти матчів поспіль, а від зони вильоту команду відділяє усього одне очко. Наступним суперником Реймса стане Сент-Етьєн. «Зелені» останнім часом чергують домашні перемоги з виїзними поразками, знаходячись неподалік від групи лідерів. Наскільки успішним виявиться візит Сент-Етьєна до Реймса?

8. Стандард – Гент, Бельгія, 23 тур

Стандард проводить дуже хороший відрізок сезону. У 8-ми попередніх турах «червоні» зазнали лише однієї поразки і прагнуть за підсумками першої частини чемпіонату потрапити до шістки лідерів, яка далі поведе боротьбу за призові місця. А от у Гента – завдання значно вищі. Діючі чемпіони Бельгії і нині знаходяться на вершині турнірної таблиці, на 3 очки випереджаючи свого найближчого переслідувача. Чи під силу Стандарду пригальмувати «буйволів»?

9. Беверен – Брюгге, Бельгія, 23 тур

Для Беверена нинішній сезон нічим не відрізняється від кількох попередніх. Як і раніше, команда знаходиться внизу турнірної таблиці, намагаючись втриматися у Жюпіле Лізі. «Левам» дуже бракує стабільності – в 6-ти попередніх турах вони здобули тільки одну перемогу. У той же час Брюгге вдалося повернутися на шлях перемог. Розгромивши своїх суперників у 2-х попередніх матчах, «чорно-сині» продовжують погоню за Гентом в боротьбі за лідерство. Наскільки серйозний опір одному з лідерів зможе вчинити Беверен?

10. Айнтрахт (Франкфурт) – Вольфсбург, Німеччина, 18 тур

В заключному матчі першого кола франкфуртський Айнтрахт перервав серію з 4-х поразок поспіль, здобувши домашню перемогу над Вердером. Цей успіх дозволив «орлам» залишити зону вильоту і додав впевненості у власних силах. Що ж стосується Вольфсбурга, то осінні виступи в Лізі чемпіонів відібрали надто багато сил у «вовків», тож нині «зелено-білі» знаходяться поза зоною єврокубків. Айнтрахт впродовж 6-ти особистих матчів не може перемогти Вольфсбург. Як буде цього разу?

11. Еспаньол – Вільярреал, Іспанія, 21 тур

Еспаньол знаходиться в жахливій формі. В 4-х попередніх турах «папуги» здобули лише одне очко. За цей час каталонці остаточно обвалилися у нижню частину турнірної таблиці. Тож, якщо команда не покращить власні результати – ризикує втягнутися у непросту боротьбу за виживання. Важко буде розраховувати на сприятливий підсумок гри «папугам» і в зустрічі проти Вільярреала. «Жовта субмарина» і не думає здавати позиції, міцно закріпившись в зоні Ліги чемпіонів. Чи доведуть кастельонці свою безпрограшну серію до 8-ми матчів?

12. Белененсеш – Гімараеш, Португалія, 19 тур

3-матчева серія без перемог Белененсеша лишилася позаду. В минулому турі «сині» здолали в гостях Ріу Аве, міцно закріпившись в середині турнірної таблиці. Якщо Белененсеш в нинішньому сезоні вже навряд чи зможе претендувати на щось серйозне, то у Гімараеша шанси замахнутися на високі турнірні місця є. В 3-х попередніх турах «завойовники» здобули 7 очок, перегравши на власному полі навіть Порту. На що поставити у цьому протистоянні?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 24 січня. 

Ми у Viber!