0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 476 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вест Хем – Манчестер Сіті, Англія, 23 тур

Вест Хем зразка нинішнього сезону – гроза авторитетів. Жертвами «молотобійців» уже стали Арсенал, Челсі, Ліверпуль двічі і… Манчестер Сіті, який програв домашній матчі першого кола – 1:2. Вочевидь, не легко «містянам» доведеться і цього разу. Тим більше, що команда Славена Біліча нині на ходу і зовсім не проти зачепитися за місце в зоні єврокубків. Чи вдасться лондонцям знову засмутити одного з претендентів на чемпіонство?

2. Лестер – Сток Сіті, Англія, 23 тур

Лестер гідно пройшов різдвяний марафон і зберіг за собою лідерство, яке нині ділить з Арсеналом. Наступний суперник – міцний Сток. Недооцінювати «гончарів» не варто в жодному випадку. Команда Марка Х’юза лише за останній місяць встигла зіпсувати настрій обом манчестерським клубам, Евертону і все тому ж Арсеналу. Чи до снаги «лисам» Клаудіо Раньєрі подужати такого суперника, залишившись на вершині Прем’єр-Ліги?

3. Крістал Пелас – Тоттенхем, Англія, 23 тур

Ще місяць тому Крістал Пелас був серед претендентів на єврокубки, але різдвяний марафон команда провалила. «Орли» не можуть виграти вже 5-ть турів поспіль, а 3 останні зустрічі взагалі програла. Перервати серію невдач підопічні Алана Пардью сподіваються в домашній дуелі із Тоттенхемом, але гостей такими планами не злякати. «Шпори», за словами Маурісіо Почеттіно, не проти вклинитись у боротьбу за чемпіонство, тож у зустрічі з «кришталевими» розраховують на повноцінні 3 очки. На кого поставити в лондонському дербі?

4. Уотфорд – Ньюкасл, Англія, 23 тур

Уотфорд занурився в глибоку кризу. Після 5-ти матчів без поразок, 4-ри з яких були виграні, «шершні» програють ось уже 4-ри тури поспіль. І це при тому, що в останніх 2-ох зустрічах їхніми суперниками були далеко не найсильніші Саутгемптон і Суонсі. Зупинити своє падіння команда Кіке Санчеса Флореса налаштована в домашній дуелі проти Ньюкасла, який, попри останні успіхи, продовжує прозябати в зоні вильоту. Статистика говорить на користь господарів, адже в нинішньому сезоні Уотфорд вже двічі перемагав «сорок» - спершу у виїзному матчі першого кола, а нещодавно – в Кубка Англії. Чи вдасться «шершням» втретє поспіль подужати підопічних Стіва Макаларена?

5. Борусія Менхенгладбах – Борусія Дортмунд, Німеччина, 18 тур

У дебютному в нинішньому році турі німецької БундесЛіги відбудеться дербі Борусій – зустрінуться Менхенгладбах та Дортмунд, які нині конкурують за місце в топ-четвірці. У матчі першого кола «бджоли» не залишили «жеребцям» жодних шансів – 4:0. Щоправда, тоді менхенгладбахці переживали серйозну кризу, яка вже в минулому. Чи вдасться господарям «Борусії Парк» помститися одноклубникам з Дортмунда за фіаско в першому колі?

6. Хоффенхайм – Байер, Німеччина, 18 тур

На новий рік у Хоффенхайма особливі сподівання. Воно й не дивно, адже «селяни» з лише 2-ма перемогами в активі провалили перше коло і нині займають останнє місце, а це – пряма путівка на виліт. Першим випробуванням для команди Хуба Стевенса в 2016-ому стане домашня дуель із Байером. Статистика на стороні леверкузенців, які з 10-ти попередніх матчів проти Хоффенхайма виграли 9-ть при одній поразці. А ось внічию команди не грають з 2010-ого року, а це – 10-ть поєдинків поспіль. На що поставити у цьому протистоянні?

7. Інгольштадт – Майнц, Німеччина, 18 тур

Інгольштадт здивував прекрасним стартом, але під кінець року команду залихоманило. Безвиграшна серія «чорних» нараховує вже 4-ри матчі, 3 з яких були програні. Перервати смугу невдач підопічні Ральфа Хассенхютля не проти в домашньому протистоянні з Майнцом, який подужали у виїзному матчі першого кола – 1:0. Чи до снаги Інгольштадту знову приголомшити «карнавальників»?

8. Депортиво – Валенсія, Іспанія, 21 тур

Криза Валенсії продовжується і тільки набирає обертів. Безвиграшна серія «кажанів» у Прімері нараховує вже 9-ть матчів – 6-ть нічиїх і 3 поразки. Як наслідок, левантійці скотилися в нижню частину турнірної таблиці, а Гаррі Невілл, який лише нещодавно очолив команду, ризикує піти у відставку. Не просто Валенсії доведеться і у виїзній зустрічі з Депортіво, яке налаштоване перервати серію з 4-ох матчів без перемог і повернутися в боротьбу за єврокубки. Чия смуга невдач завершиться в очній дуелі?

9. Гранада – Хетафе, Іспанія, 21 тур

Хетафе на ходу. Мадридці, здобувши 3 перемоги поспіль, відірвалися від зони вильоту і поки що можуть почуватися в цілковитій безпеці. Чого не скажеш про Гранаду, яка в 7-ми попередніх турах здобула лише 2 перемоги при 5-ти поразках, опинившись за крок від небезпечної зони. Статистика, як не дивно, говорить на користь господарів. «Насріди» не програють «синім» ось уже 4-ри  матчі поспіль, а 2 останні очні дуелі взагалі виграли. Чи зможуть андалусці подужати Хетафе і цього разу?

10. Райо Валлєкано – Сельта, Іспанія, 21 тур

Тиждень тому Сельта, подужавши вдома скромне Леванте, перервала серію з 3-ох поразок поспіль і тепер у піднесеному настрої їде до Мадрида на побачення з Райо Валлєкано. Втім, на легку прогулянку галісійцям очікувати навряд чи варто. «Бджоли» нині демонструють ознаки виходу з кризи і прагнуть будь-що перервати 9-матчеву безвиграшну серію, яка загнала їх у зону вильоту. Які шанси у мадридців подужати «небесно-блакитних»?

11. Фрозіноне – Аталанта, Італія, 21 тур

Фрозіноне не позаздриш. «Канарки» не можуть перемогти з кінця листопада, а це – 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Як наслідок, «жовті» глибоко застрягли в зоні вильоту і з кожним наступним туром їхні шанси на виживання тануть, наче сніг під весняним сонцем. Аталанта нині також не вражає – безвиграшна серія бергамців нараховує вже 5-ть матчів, 4-ри з яких були програні, але, разом з тим, у команди достатньо великий запас міцності. У матчі першого кола Аталанта без особливих проблем подужала Фрозіноне – 2:0. Чи здатні «канарки» на реванш?

12. Емполі – Мілан, Італія, 21 тур

Емполі набрав неймовірний хід – у 8-ми попередніх турах «сині» здобули 5-ть перемог при 2-ох нічиїх і лише одній поразці, перетворившись із аутсайдера на претендента на місце в зоні єврокубків. Не проти розжитись очками тосканці і в домашній зустрічі проти Мілану, який особливою стабільністю аж ніяк не вирізняється. Щоправда, в попередньому турі «червоно-чорні» змогли подужати вдома Фіорентину – 2:0, а це – дуже не просто. Чи вдасться команді Сініши Міхайловіча продовжити переможну ходу в Емполі?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 23 січня.

Ми у Viber!