0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 475 тиражу

До Вашої уваги анонс 475 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Наполі – Інтер, Кубок Італії, 1/4 фіналу

Чудова форма та відмінна результативність дозволяють Наполі успішно виступати в усіх турнірах, де «партенопеї» беруть участь. В активі неаполітанців – 5 перемог поспіль і перша позиція в турнірній таблиці Серії «А». Цього разу протистояти Наполі буде Інтер. Міланці останнім часом виглядають не найкращим чином, здобувши лише одну перемогу в 4-х попередніх поєдинках. Чи під силу підопічним Роберто Манчині поборотися з Наполі за путівку до півфіналу Кубка Італії?

2. Лаціо – Ювентус, Кубок Італії, 1/4 фіналу

В минулому сезоні ці ж суперники зустрілися між собою у фіналі Кубка Італії. Тоді сильнішим виявився Ювентус, якому і дістався почесний трофей. Зараз же жереб звів 2-х перевірених кубкових бійців уже в 1/4 фіналу змагань. Лаціо не програє ще з початку грудня минулого року, хоча й надто часто грає унічию. А от Ювентус видав серію з 6-ти перемог поспіль у всіх змаганнях. Кожна з 5-ти попередніх особистих зустрічей між цими клубами завершувалася на користь «старої синьйори». Чи зміниться щось цього разу?

3. Сассуоло – Торино, Італія, 16 тур

Поступившись в минулому турі Наполі в гостях, Сассуоло перервав власну 5-матчеву безпрограшні серію в чемпіонаті. Не зважаючи на останню невдачу, «чорно-зелені» продовжують триматися у верхній частині турнірної таблиці, неподалік від зони єврокубків. У той же час Торино вдалося призупинити власне падіння. Після 3-х поразок поспіль в Серії «А», «бики» вдома обіграли Фрозіноне. На що розраховувати туринцям у Сассуоло?

4. Севілья – Атлетико (Мадрид), Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, перший матч

Двічі обігравши в попередньому раунді Кубка Іспанії своїх земляків з Бетіса, Севілья пробилася до чвертьфіналу змагань. Тут «норвіонцям» протистоятиме один з лідерів іспанського футболу – мадридський Атлетико. «Матрацники» також не мали жодних проблем зі своїм суперником в 1/8 фіналу, здолавши за сумою 2-х матчів Райо Вальєкано. На початку нинішнього сезону підопічні Дієго Сімеоне розгромили Севілью в гостях у рамках Прімери. Чи реваншуються «червоно-білі» за ту невдачу?

5. Лестер – Тоттенхем, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

Лестер та Тоттенхем зіграють між собою вже втретє за останні 9 днів. 2 попередні матчі відбувалися у Лондоні. Спочатку команди не визначили сильнішого в поєдинку Кубка Англії, а потім «лиси» здолали господарів поля в рамках Прем’єр-ліги. Ця перемога стала для «синіх» єдиною у 5-ти попередніх матчах усіх турнірів – усі інші поєдинки Лестер звів унічию. Підопічні Клаудіо Раньєрі ведуть боротьбу за високі місця в Прем’єр-лізі. Чи стануть вони викладатися на повну ще й у менш пріоритетному Кубку Англії?

6. Бристоль Сіті – Вест Бромвіч, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

Представник Чемпіоншипа Бристоль Сіті навіть в 2-му за силою дивізіоні англійського футболу виступає дуже слабко, знаходячись в зоні аутсайдерів. За таких умов, виїзна нічия в матчі з Вест Бромвічем, здобута тиждень тому – дуже хороше досягнення для «малинівок». «Дрозди» також особливою стабільністю не вирізняються. Команда Тоні П’юліса не може виграти впродовж 3-х матів усіх турнірів. Чи зуміє Вест Бромвіч зробити правильні висновки з першого поєдинку і таки дотиснути непоступливий Бристоль Сіті?

7. Портсмут – Іпсвіч, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

На відміну від свого нинішнього опонента, Портсмут, що виступає у Лізі Два, вже встиг пройти 2 раунди Кубка Англії. «Помпи» на власному полі переграли команди нижчих дивізіонів. Справжній бій Портсмут дав і Іпсвічу, що знаходиться у верхній частині турнірної таблиці Чемпіоншипа. «Синьо-білі» так і не зуміли здолати хемпширців на власному полі, врятувавшись від поразки на заключних хвилинах, і тепер вирушають до Портсмуту на перегравання. Кому пощастить пробитися до наступного раунду Кубка Англії?

8. Бретфорд – Барі, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

Відстоявши нульову нічию у Барі трохи більше тижня тому, тепер саме Бретфорд є фаворитом цієї пари. Більш успішно виступають «півні» і у Лізі Один. Нещодавно вони перервали свою 3-матчеву безвиграшну серію в усіх турнірах і тепер знаходяться недалеко від групи лідерів. У той же час Барі не може виграти впродовж 5-ти матчів усіх змагань, програвши 4 з них. На власному полі Бредфорд не програє протягом 8-ми матчів поспіль. Чи впораються «півні» з Барі?

9. Рединг – Хаддерсфілд, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

Представники Чемпіоншипа Рединг та Хаддерсфілд вже двічі зустрічалися між собою в нинішньому сезоні і обидва поєдинки завершувалися з однаковим рахунком 2:2. Останнє їхнє побачення відбулося в Хаддерсфілді в рамках Кубка Англії. Рединг знаходиться не в найкращій формі. «Королівські» не перемагають впродовж 3-х матчів. А от Хаддерсфілд виглядає значно впевненіше, не знаючи поразок вже у 6 зустрічах усіх турнірів. Чи вдасться проблемному Редингу пригальмувати Хаддерсфілд?

10. Стандард – Генк, Кубок Бельгії, 1/2 фіналу, перший матч

В матчі першого кола нинішнього чемпіонату Бельгії Генк обіграв Стандард на власному полі. Таким чином, «шахтарі» перервали власну 9-матчеву безвиграшну серію в поєдинках проти цього суперника. Чергова зустріч команд відбудеться вже у рамках Кубка Бельгії. Стандард останнім часом дуже вдало проводить домашні поєдинки, де не програє впродовж 7-ми матчів, вигравши 6 з них. Чи забезпечать «червоні» собі сприятливий рахунок у першій півфінальній грі?

11. Гент – Брюгге, Кубок Бельгії, 1/2 фіналу, перший матч

У цій грі діючий чемпіон Бельгії Гент прийматиме володаря Кубка країни минулого сезону – Брюгге. В нинішньому році «буйволи» та «чорно-сині» також ведуть боротьбу між собою на усіх фронтах. Гент знову очолює турнірну таблицю Ліги Жюпіле, але Брюгге відстає усього на 3 очки і очікує на осічку з боку «буйволів». Що стосується Кубка, то й тут шанси команд на загальний успіх розцінюють як приблизно рівні. Чим завершиться зустріч у Генті?

12. Шахтар (Донецьк) – Корінтіанс, Флорида Кап (США)

Шахтар з нічиєї розпочав свої виступи на Флорида Кап у США. В першій грі «гірники» не втримали перемоги у зустрічі проти Флуміненсе – 1:1, пропустивши гол у відповідь незадовго до завершення поєдинку. Тепер підопічні Мірчі Луческу поміряються силами з іншим бразильським клубом – Корінтіансом. «Чорно-білі» - чемпіони Бразилії. Але свій стартовий матч турніру у Фрориді представники Сан-Паулу програли, поступившись Атлетико Мінейро – 0:1. Хто переможе в протистоянні лідерів українського та бразильського футболу?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 19 січня.

Ми у Viber!