0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 474 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ліверпуль – Манчестер Юнайтед, Англія, 22 тур

Центральний матч чергового туру англійської Прем’єр-Ліги – зустрічаються найбільш титуловані клуби Туманного Альбіону. І хоч нині Ліверпуль та Манчестер Юнайтед переживають не кращі часи, їхні очні дуелі, традиційно, викликають підвищений інтерес. Мерсисайдці, зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі, але 3 останні матчі проти манкуніанців вони програли. Більше того, з 9-ти попередніх поєдинків із «дияволами» «червоні» виграли лише 2 при 7-ми поразках, а ось внічию команди не грають вже 10-ть матчів поспіль. Як усе буде цього разу?

2. Сток Сіті – Арсенал, Англія, 22 тур

До Стока Арсенал їде в статусі лідера Прем’єр-Ліги, але розслаблятися «канонірам» протипоказано – конкуренти зовсім поруч, а будь-яка невдача може відкинути команду Арсена Венгера одразу на 3-тє місце. Поєдинки на «Британії», традиційно, даються лондонцям не просто. Приміром, востаннє Арсенал перемагав «гончарів» на їхньому полі ще в 2010-ому році. Відтоді у Стоці команди зіграли 5-ть матчів, 3 з яких «каноніри» програли і ще двічі була зафіксована нічия. Чи вдасться команді Марка Х’юза засмутити лідера першості?

3. Мілан – Фіорентина, Італія, 20 тур

Мілан продовжує лихоманити, а під Сінішею Міхайловічем знову захиталося крісло. Воно й не дивно, адже в 5-ти попередніх турах його підопічні здобули лише одну перемогу. Дещо реабілітуватися «червоно-чорним» вдалося посеред тижня – Мілан, подужавши Карпі, вийшов у півфінал Кубка Італії. Втім, побачення з Фіорентиною обіцяє стати куди складнішим. «Фіалки» не полишають надій втрутитись у боротьбу за «скудетто», тож на «Сан Сіро», за словами Паулу Соузи, їдуть за 3 очками. Більше того, флорентійці прагнуть реабілітуватися за незрозумілу домашню поразку в попередньому турі від Лаціо. На що поставити в цій дуелі?

4. Болонья – Лаціо, Італія, 20 тур

Нинішнє Лаціо – команда яскравих контрастів. Римляни можуть втратити очки в домашній зустрічі зі скромним Карпі, але при цьому подужати на виїзді Інтер та Фіорентину, які ведуть боротьбу за чемпіонство. Черговим випробуванням для «орлів» стане виїзд до Болоньї, де місцевий однойменний клуб, схоже, покінчив з кризою і при цьому вирізняється неабиякою безкомпромісністю. У 19-ти турах «червоно-сині» лише одного разу зіграли внічию. На що очікувати від них у дуелі з Лаціо?

5. К’єво – Емполі, Італія, 20 тур

Протистояння міцних середняків Серії «А». К’єво та Емполі набрали нині достатньо пристойний темп і програють останнім часом не часто. Їхня очна дуель, швидше за все, пройде в надзвичайно впертій боротьбі з мінімумом моментів біля обох воріт, а нічия – найімовірніший підсумок зустрічі. Принаймні, саме так було в 4-ох з 5-ти попередніх матчів між «літаючими віслюками» та «синіми» у Вероні. Чи варто очікувати на мирову і цього разу?

6. Карпі – Сампдорія, Італія, 20 тур

Карпі не хапає зірок з неба, бовтаючись у зоні вильоту, але складати зброю не збирається. У попередньому турі «біло-червоні» подужали вдома Удінезе – 2:1, а тепер налаштовані зробити те ж саме і з Сампдорією. Втім, генуезці останнім часом набрали достатньо бойову форму, тож від 3 очок, та ще й в дуелі з аутсайдером, точно не відмовляться. У кого більше шансів на успіх у цьому протистоянні?

7. Лор’ян – Монако, Франція, 21 тур

Лор’ян не бореться за єврокубки, але і виліт команді не загрожує «Мерлузові» - класичний середняк Ліги 1, який в 11-ти попередніх турах чемпіонату зазнав лише 2-ох поразок і при цьому 7! разів зіграв внічию і ще двічі переміг. Впертим характером вирізняється і Монако, яке ставить собі за мету зайняти місце в топ-трійці. При цьому, «червоно-білі» також полюбляють компроміси, завершивши миром майже половину своїх матчів. Чи варто очікувати на мирову в дуелі Лор’яну та Монако?

8. Кан – Марсель, Франція, 21 тур

Марсель в рамках Ліги 1 не програє вже 7 турів поспіль, але перемогти за цей час провансальцям вдалося лише двічі. До всього іншого, посеред тижня команда Мічела вилетіла з Кубка французької Ліги, поступившись в екстра-таймі Тулузі, тож пробиватися в єврокубки Марселю доведеться через чемпіонат. Наступний суперник – Кан, який, схоже, втрапив у кризу. Безвиграшна серія нормандців нараховує вже 5-ть матчів. Чи вдасться її перервати у протистоянні з провансальцями?

9. Сент-Етьєн – Ліон, Франція, 21 тур

Сент-Етьєн пригальмував. У 5-ти попередніх турах Ліги 1 «зелені» здобули лише одну перемогу, серйозно ускладнивши своє завдання завоювати місце в топ-трійці. Домашній матч проти Ліона – шанс реабілітуватися за останні невдачі, от тільки «ткачі» теж не проти поборотися за місце в зоні Ліги чемпіонів. Тим більше, що тиждень тому їм нарешті вдалося перервати 6-матчеву безвиграшну серію. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

10. Фейеноорд – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 18 тур

Завершення минулого року видалося для Фейеноорда вкрай невдалим. У 2-ох заключних турах 2015-ого роттердамці  втратили одразу 5 очок, відпустивши Аякс у відрив. У випадку ще однієї невдачі шанси господарів «Де Куйпа» на чемпіонство впадуть до мінімуму і такий сценарій, треба визнати, виглядає цілком ймовірним. Хоча б з огляду на те, що ПСВ не знає гіркоти поразок в Ередвізії із вересня, а це – 11-ть матчів поспіль, 8 з яких були виграні. Чи до снаги Фейеноорду перервати безпрограшну серію ейндховенців?

11. Гент – Андерлехт, Бельгія, Бельгія, 22 тур

Центральне протистояння чергового туру бельгійської Жюпіле-Про-Ліги і шанс для Андерлехта вперше в нинішньому сезоні очолити чемпіонську гонку. Щоб це зробити, «пурпурово-білим» потрібно неодмінно перемагати. Втім, подужати Гент, та ще й у його лігві, завдання надзвичайної складності. Тим більше, що особливих кадрових проблем господарі не відчувають. Чи вдасться «буйволам» подужати свого головного конкурента за титул, закріпившись на вершині турнірної таблиці, чи все ж у Бельгії відбудеться зміна лідера?

12. Хетафе – Еспаньол, Іспанія, 20 тур

Хетафе помалу набирає темп. Мадридці не програють ось уже 5-ть турів поспіль, а в 2016-ому році виграли обидва свої матчі і зупинятися на цьому, схоже, не збираються. Тим більше, що їхній наступний суперник відчуває перманентні проблеми на виїзді. У 10-ти гостьових матчах Еспаньол зазнав 8-ми поразок при лише 2-ох перемогах. На що очікувати від «папуг» у дуелі із «синіми»?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 17 січня.

Ми у Viber!