0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 473 тиражу

До Вашої уваги анонс 473 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Астон Вілла – Лестер, Англія, 22 тур

19-матчева безвиграшна серія Астон Вілли підійшла до завершення. На початку тижня «леви» обіграли на власному полі Крістал Пелас, довівши, що готові боротися за збереження прописки в Прем’єр-лізі. Але наступний суперник головного аутсайдера чемпіонату – значно серйозніший. В гості до Астон Вілли приїде Лестер, який поділяє лідерство разом з Арсеналом. «Лиси» не програють і не пропускають у власні ворота 3 матчі поспіль. Чи впорається Лестер в гостях з останньою командою Прем’єр-ліги?

2. Саутгемптон – Вест Бромвіч, Англія, 22 тур

Здолавши в минулому турі на власному полі Уотфорд, Саутгемптон наздогнав за кількістю набраних очок Вест Бромвіч і випередив «дроздів» за додатковими показниками. Ця перемога стала першою для «святих» за останні 3 тури. У той же час Вест Бромвіч здобув 7 очок в 3-х попередніх поєдинках і вирушає до Саутгемптона за очками. Чим завершиться протистояння сусідів по турнірній таблиці? Чи вдасться комусь з суперників перемогти і вирватися вперед?

3. Ньюкасл – Вест Хем, Англія, 22 тур

Минулого вівторка Ньюкасл приємно здивував. «Сороки» на власному полі дали справжній бій Манчестер Юнайтеду, зігравши унічию з грізним суперником. Щоправда, підопічні Стіва Макларена усе ще продовжують знаходиться у зоні вильоту, а їх безвиграшна серія становить 5 матчів. Значно краще почуває себе Вест Хем. Здобувши 3 перемоги поспіль, лондонці потрапили у зону єврокубків, де й прагнуть закріпитися. Чи продовжиться переможна хода «молотобійців» у Ньюкасл-аптон-Тайні?

4. Борнмут – Норвіч, Англія, 22 тур

Борнмут переживає не найкращі часи. «Вишні» здобули лише 2 очки в 4-х попередніх турах, впритул наблизившись до зони вильоту. Щоб знову не опинитися в Чемпіоншипі за підсумками сезону, Борнмуту потрібно частіше перемагати. Дуже бракує стабільності і Норвічу. «Канарки» чергують домашні перемоги з виїзними поразками і мають у своєму активі лише на 2 очки більше, ніж Борнмут. Хто вийде переможцем з боротьби між двома дебютантами Прем'єр-ліги?

5. Блекберн – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 27 тур

Падіння Блекберна триває. В попередніх 5-ти турах «синьо-білі» здобули лише 2 очки, опустившись в нижню частину турнірної таблиці. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, «ріверсайдці» ризикують потрапити в зону вильоту, від якої наразі їх відділяє 8 пунктів. Серйозний спад переживає і Брайтон. Певний час «чайки» перебували серед лідерів Чемпіоншипа, але конкуренції з кращими командами ліги не витримали, програючи вже 3-ій свій матч поспіль. Чи зуміє Брайтон зачепитися за очки в Блекберні?

6. Вулверхемптон – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 27 тур

За останній час Вулверхемптон набрав відмінних обертів. «Вовки» видали серію з 4-х перемог поспіль в чемпіонаті і прагнуть замахнутися на боротьбу за високі місця. Зупинити «помаранчево-чорних» спробує Кардифф. Валлійці мають стільки ж очок, як Вулверхемптон, але здобули лише одну перемогу в 5-ти попередніх турах. Особливо слабко впродовж останніх місяців «пурпурові птахи» виступають в гостях, де їм рідко вдається здобувати залікові бали. Чи доведуть «вовки» свою переможну серію до 5-ти матчів?

7. Ротерхем – КПР, Англія, Чемпіоншип, 27 тур

Ротерхем – найбезкомпромісніша команда Чемпіоншипа. Лише 3 матчі чемпіонату з 26-ти «мельники» звели унічию. Щоправда, перемагають «червоно-білі» значно рідше, ніж програють, тож і знаходяться на відстані усього 3-х очок від зони вильоту. Зовсім не вражає своїми виступами і КПР. Ще в минулому сезоні «обручі» виступали в Прем’єр-лізі, зараз же вони плентаються в хвості таблиці Чемпіншипа, не перемагаючи вже впродовж 7-ми матчів. 3 попередні домашні матчі Ротерхем завершив на власну користь. Чи переможе він і цього разу?

8. Мілтон Кінс Донс – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 27 тур

Дебютант Чемпіоншипа Мілтон Кінс Донс робить усе, щоб втриматися в 2-му за престижністю англійському дивізіоні. Вдалим виступ «біло-червоних» поки аж ніяк не назвеш. В 3-х попередніх турах команда здобула лише одне очко і знаходяться на відстані 2-х пунктів від зони вильоту. Щоб туди не потрапити, Мілтон Кінс Донсу слід перемагати середняка ліги – Рединг. «Королівські» починають долати власну кризу, здобувши 4 очки в 2-х попередніх турах. Чого очікувати від зустрічі у Мілтон-Кінсі?

9. Бордо – Лілль, Франція, 21 тур

За останній час Бордо серйозно додало. «Жирондинці» не програли жодного з 4-х попередніх матчів Ліги 1. Але заспокоюватися команді ще вочевидь зарано, оскільки на безпечну відстань від зони вильоту їй відірватися поки не вдається. Перемога в матчі попереднього туру дозволила Бордо випередити в турнірній таблиці Лілль. «Доги» не програють впродовж 5-ти матчів, але 2 останні з них звели унічию. Чи вдасться Бордо перервати тривалу безпрограшну серію Лілля?

10. Генгам – Нант, Франція, 21 тур

Генгам не може здобути перемогу в Лізі 1 з кінця листопада минулого року. В 6-ти попередніх турах «червоно-чорні» додали лише одне очко до власного активу, опустившись за цей час в зону вильоту. Тепер Генгам поміряється силами з Нантом. Після 5-ти нічиїх поспіль, в попередньому турі «канарки» здобули довгоочікувану перемогу, яка має надихнути команду, що перебуває в середині турнірної таблиці. В кожній з 4-х попередніх особистих зустрічей Нант перемагав Генгам з однаковим рахунком 1:0. Як буде цього разу?

11. Газелек (Аяччо) – Реймс, Франція, 21 тур

На старті сезону здавалося, що Газелеку навряд чи вдасться втриматися в Лізі 1. Але по ходу сезону «червоно-сині» постійно прогресували і нині почувають себе досить непогано, знаходячись поза зоною вильоту. За останній час Газелек видав серію з 6-ти матчів без поразок, 4 з яких звів унічию. А от Реймс переживає спад у грі. «Червоно-білі» здобули лише одну перемогу в 12-ти попередніх матчів і в будь-який момент можуть опинитися в компанії головних аутсайдерів. Чи під силу Реймсу здобути очки в Аяччо?

12. Реал Сосьєдад – Депортиво, Іспанія, 20 тур

4-матчева безвиграшна серія Реал Сосьєдада підійшла до завершення. Тиждень тому баски на власному полі обіграли Валенсію, хоча усе ще продовжують перебувати в нижній частині турнірної таблиці. У той же час Депортиво й надалі лихоманить. У 3-х попередніх турах «турки» здобули лише одне очко, втративши місце в зоні єврокубків. 3 попередні особисті зустрічі між Реал Сосьєдадом та Депортиво незмінно приносили нічийний результат. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 16 січня.

Ми у Viber!