0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 472 тиражу

До Вашої уваги анонс 472 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Еспаньол – Барселона, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому Барселона познущалася з Еспаньола, здобувши розгромну перемогу – 4:1, фактично, гарантувавши собі путівку в чвертьфінал. Втім, статус дербі ніхто не відміняв, тож на матч-відповідь будуть мотивовані як «папуги», так і їхні зіркові опоненти. Чи до снаги господарям «Корнелії Ель Прад» зіпсувати настрій кращій команді світу?

2. Вільяреал – Атлетік Більбао, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У першій зустрічі в Більбао Атлетіку вдалося перемогти – 3:2, але такий рахунок залишає «жовтій субмарині» достатньо високі шанси на підсумковий успіх. У матчі-відповіді «підводників» цілком влаштує перемога 1:0, або 2:1. На їхню користь говорить і статистика. У двох попередніх поєдинках проти баскських «левів» на «Ель Мадригалі» левантійці незмінно перемагали з різницею в 2 м’ячі. Чи до снаги Вільяреалу здобути 3-тю поспіль звитягу над Атлетіком у рідних стінах?

3. Лас-Пальмас – Ейбар, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Ейбар нині на ходу і 3 поспіль перемоги в Прімері – найкраще тому підтвердження. Втім, у першому матчі проти Лас-Пальмаса баски, відверто, розчарували, зазнавши домашньої поразки – 2:3, тож тепер саме «острів’яни» - фаворити протистояння. Чи до снаги «зброярам» виправити помилки тижневої давнини, чи все ж вони залюбки розпрощаються з Кубком, зробивши ставку на чемпіонат, де зберігають достатньо високі шанси на місце в зоні єврокубків?

4. Гранада – Валенсія, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Над Гаррі Невіллом згущаються хмари, а його Валенсію продовжує лихоманити. Втім, поки що це стосується тільки Прімери, де «кажани» продовжують своє піке в низини турнірної таблиці. А ось у Кубку в левантійців поки що все гаразд. У домашній зустрічі проти Гранади Валенсія перемогла 4:0 і однією ногою вже в чвертьфіналі. Фаворитом «кажани» будуть і в матчі-відповіді. Хоча б з огляду на те, що з 10-ти попередніх очних дуелей проти «насрідів» виграли 9-ть. Чи все ж андалусці перепишуть історію?

5. Ліверпуль – Арсенал, Англія, 21 тур

Ліверпуль нині не вирізняється особливою стабільністю – команда може видати прекрасний матч і перемогти когось із грандів, після чого зазнати поразки в зустрічі проти аутсайдера. Цього ж разу мерсисайдцям протистоятиме лідер Прем’єр-Ліги. Подужати Арсенал «червоні» не можуть ось уже 4-ри матчі поспіль. Чи вдасться їм перервати безвиграшну серію в дуелях із лондонцями, які, схоже, всерйоз націлилися на чемпіонство?

6. Саутгемптон – Уотфорд, Англія, 21 тур

Саутгемптон потрапив у зону турбулентності і, схоже, вибереться звідти ще не скоро. У 8-ми попередніх турах «святі» зазнали одразу 6-ти! поразок, скотившись в нижню частину турнірної таблиці. Єдина світла пляма – розгромна домашня перемога над Арсеналом, який отримав у свої ворота одразу 4-ри м’ячі без відповіді. Надзвичайно мотивованою команда Рональда Кумана буде і в зустрічі проти Уотфорда. Ще б пак, у випадку невдачі голландський наставник може бути у відправлений у відставку. Чи вдасться «шершням» звільнити Кумана?

7. Суонсі – Сандерленд, Англія, 21 тур

Битва за виживання! Востаннє Сандерленд перемагав Суонсі 4-ри роки тому. Відтоді команди зіграли 7 матчів, 5-ть з яких завершилися внічию і ще двічі тріумфували «лебеді». Які шанси в «чорних котів» перервати безвиграшну серію в протистояннях з валлійцями?

8. Брентфорд – Бернлі, Англія, Чемпіоншип, 27 тур

Бернлі не полишає спроб вклинитися в боротьбу за пряму путівку в Прем’єр-Лігу, але поки що виходить це у команди із перемінним успіхом. Лише в попередньому турі «бордовим» вдалося перервати 5-матчеву безвиграшну гостьову серію, розгромивши на виїзді Мілтон-Кінз Донз. Чи буде продовження у протистоянні із впертим Бретнфордом, який в 11-ти попередніх турах Чемпіоншипу зазнав лише 3-ох поразок?

9. Генгам – Лілль, Кубок французької Ліги, 1/4 фіналу

Лілль набрав достатньо пристойний темп і вже не виглядає так безнадійно, як на початку сезону. Натомість, Генгам продовжує розчаровувати. У 8-ми попередніх матчах усіх турнірів «червоно-чорні» зазнали 5-ти поразок, а в Лізі 1 – продовжують прозябати в зоні вильоту. Чи вдасться команді Фредеріка Антонетті скористатися жахливою формою Генгама і вийти у півфінал Кубка французької Ліги?

10. Ніцца – Анже, Франція, 21 тур

На календарі вже середина січня, а скромний Анже не втомлюється дивувати. Гордий дебютант, який вирізняється впертим характером і добре вибудованою обороною, нині займає високе 2-ге місце в Лізі 1 і зовсім не проти затриматися там якомога довше. На високі позиції претендує і Ніцца, яка в зустрічі проти Анже налаштовуються виключно на перемогу. Та чи до снаги «орлам» з Лазурового побережжя пробити залізний захист новачка елітного дивізіону?

11. Твенте – Хераклес, Нідерланди, 18 тур

Ще кілька років тому Твенте бути би беззаперечним фаворитом у домашній дуелі проти Ераклеса, але зараз ситуація змінилися із точністю до навпаки. «Гордість Сходу» продовжує лихоманити – у 8-ми попередніх турах Ередвізії команда зазнала 6-ти поразок, скотившись у зону перехідних матчів. Натомість, неймовірний сезон Хераклеса продовжується. Перед новим роком «геркулеси» перервали 5-матчеву безвиграшну серію, знову включившись у боротьбу за єврокубки. На що очікувати від них у Твенте?

12. Генк – Зюльте-Варегем, Бельгія, 22 тур

Генк продовжує балансувати на межі потрапляння в плей-офф, тож у зустрічі проти Зюльте-Варегема завдання мінімум – не програти. Втім, і від перемоги господарі не відмовляться. Тим більше, що 2 останні домашні матчі проти «бордових» «магістри» виграли. Як усе буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.30 середи, 13 січня.

Ми у Viber!