0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 471 тиражу

До Вашої уваги анонс 471 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ньюкасл – Манчестер Юнайтед, Англія, 21 тур

Криза, в якій опинився Ньюкасл, - ніяк не скінчиться. Команда зазнала 4-х поспіль поразок з однаковим рахунком 0:1, причому 3 з цих матів прийшлися на Прем’єр-лігу. За таких умов, нікого не дивує, що «сороки» ніяк не можуть вибратися з зони вильоту, в якій перебувають більшу частину сезону. А от Манчестер Юнайтед починає долати власні проблеми. «Червоні дияволи» обіграли Суонсі, перервавши серію з 6-ти матчів без перемог в чемпіонаті. Чи вдасться підопічним Луї ван Гала засмутити ще одного аутсайдера?

2. Астон Вілла – Крістал Пелас, Англія, 21 тур

Астон Вілла продовжує бити усі антирекорди чемпіонату. Бірмінгемці не перемагають вже впродовж 19-ти матчів поспіль, безнадійно посідаючи останнє місце турнірної таблиці. Наступним суперником «левів» стане Крістал Пелас. «Орли», які не проти поборотися за місця в зоні єврокубків, не перемагають та не забивають впродовж 3-х турів поспіль, здобувши у цих матчах лише 2 очки. Чи зуміє Астон Вілла поборотися за сприятливий результат в матчі з представником верхньої частини таблиці?

3. Борнмут – Вест Хем, Англія, 21 тур

Ще місяць тому Борнмут дивував футбольну громадськість переконливою грою та успішними результатами. Зараз же команда почала здавати власні позиції. «Вишні» не можуть перемогти у 3-х матчах Прем’єр-ліги поспіль, невпинно наближаючись до зони вильоту. У значно кращому становищі знаходиться Вест Хем. Після серії з 5-ти нічиїх поспіль, 2 останні матчі «молотобійці» виграли, всерйоз повернувшись в боротьбу за єврокубкові позиції. Чи під силу проблемному Борнмуту пригальмувати Вест Хем?

4. Брентфорд – Міддлсбро, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Нестабільні результати заважають Брентфорду по-справжньому претендувати на щось серйозне. Хоча останнім часом «бджоли» частіше перемагають, ніж програють, закріпившись в середині турнірної таблиці. Цього разу Брентфорду протистоятиме лідер Чемпіоншипа – Міддлсбро. «Червоно-білі» видали серію з 4-х перемог поспіль і намагаються здобути собі пряму путівку до Прем’єр-ліги за підсумками сезону. Чи продовжить Міддлсбро тішити власних уболівальників перемогами?

5. Ротерхем – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

2 свої попередні матчі Чемпіоншипа Ротерхем проводив на виїзді. І в обох зустрічах зазнав поразок. Гостьові невдачі відкинули «мельників» в самі низини турнірної таблиці, тож, якщо команда не почне перемагати – зовсім скоро опиниться в зоні вильоту. Не кращий вигляд має нині і Брайтон. Ще не так давно «чайки» знаходилися на вершині таблиці, але 6-матчева безвиграшна серія опустила їх на 4-те місце. 6 своїх попередніх виїзних матчів Брайтон завершив унічию. На що розраховувати «чайкам» у Ротерхемі?

6. Мілтон Кінс Донс – Бернлі, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Дебютант Чемпіоншипа Мілтон Кінс Донс робить усе можливе, щоб втриматися в 2-му за престижністю англійському дивізіоні. Щоправда, в 2-х попередніх турах «біло-червоні» здобули лише одне очко, тож потрапляння до зони вильоту видається усе більш реальним. Протистояти Мілтон Кінс Донсу буде Бернлі. «Бордові» знаходяться серед лідерів чемпіонату, от тільки на виїзді вони не перемагали вже дуже давно. Чи вдасться Мілтон Кінс Донсу гідно протистояти значно досвідченішому за себе супернику?

7. Блекберн – КПР, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Волею календаря, 3 свої попередні матчі Блекберн проводив на виїзді і кожну з них програв з однаковим рахунком 0:1. Усього ж «ріверсайдці» не перемагають і не забивають у ворота суперників впродовж 4-х зустрічей поспіль. Поряд з Блекберном в нижній частині турнірної таблиці знаходиться і КПР. «Обручі» також не вражають. Вони не можуть виграти впродовж 6-ти матчів Чемпіоншипа поспіль, але поки випереджають «ріверсайдців» на 2 очки. Чи зуміє Блекберн перемогти і обійти КПР в таблиці?

8. Ноттінгем Форест – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Ноттінгем Форест продовжує колекціонувати нічийні результати. «Лісівники» розходилися миром зі своїми суперниками в 5-ти з 6-ти попередніх поєдинків Чемпіоншипа, що поки не дозволяє їм піднятися вище середини таблиці. Дещо краще почуває себе Бірмінгем. «Сині» виграли 3 з 4-х останніх матчів чемпіонату і нині знаходяться неподалік від першої 6-ки. Чи до снаги Ноттінгем Форесту обіграти опонента, який знаходиться на ходу?

9. Бристоль Сіті – Престон, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Ще в минулому сезоні ці команди виступали в Першій лізі, зараз же вони зустрічаються між собою в Чемпіоншипі. Після 5-матчевої безвиграшної серії Бристоль Сіті опинився в зоні вильоту, з якої намагається вибратися. У той же час Престон, завдяки 2-м перемогам поспіль, почуває себе більш впевнено, знаходячись недалеко від середини турнірної таблиці. 3 з 4-х попередніх особистих зустрічей між командами завершувалися унічию. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

10. Вулверхемптон – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Завдяки 3-м виграшам поспіль, Вулверхемптон закріпився в середині турнірної таблиці Чемпіоншипа і може почувати себе відносно спокійно. Продовжити свою переможну ходу «вовки» спробують у протистоянні з проблемним Фулхемом. «Дачники» переживають не найкращі часи. В 11-ти попередніх матчах чемпіонату вони здобули лише одну перемогу і нині намагаються не опинитися в компанії головних аутсайдерів ліги. Шанси Вулверхемптона на перемогу в цій грі – значно вищі. Чи зуміють «вовки» ними скористатися?

11. Хаддерсфілд – Чарльтон, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Раніше нестабільний Хаддерсфілд значно додав за останній час. Команда не програє впродовж 3-х турів поспіль, набравши в цих матчах 7 очок. Подібні результати дозволили «тер’єрам» дещо втекти від зони вильоту, хоча заспокоюватися команді вочевидь зарано. Черговим суперником Хаддерсфілда стане один з головних аутсайдерів ліги – Чарльтон. «Еддікс» виглядають дуже невиразно, видавши безвиграшну серію тривалістю у 8 матчів. Чи варто очікувати на легку перемогу Хаддерсфілда?

12. Бордо – Лор’ян, Франція, Кубок ліги, 1/4 фіналу

Криза, яку переживав Бордо ще місять тому, - лишилася позаду. Нині «жирондинці» виступають успішно в усіх змаганнях, де беруть участь. Безпрограшна серія підопічних Віллі Саньоля становить 6 матчів, а в попередньому раунді Кубка ліги Бордо розгромив Монако. Але й Лор’ян виглядає нічим не гріше. В активі «мерлузових» - 4 матчі без поразок в усіх турнірах, а в Кубку ліги вони вже встигли подолати 2 раунди. Кому з суперників вдасться пробитися до півфіналу?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 12 січня.

Ми у Viber!